Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMARe...

...tím, že jsem napsal R.E.S.P.E.C.T. jsem měl namysli, že tvoje usmíření akceptuju a vítám. Nebylo tím myšleno nic výsměšného... :o)
  • To vůbec není třeba! On je gay a to ví všichni. Vždyť to sám o sobě řekl a na jeho oficiálních stránkách je toho víc než dost. I do mého klubu jsem dala článek, kde je o tom napsané. Je to sice anglicky, ale i blbečkovi by došlo, o čem ten článek je.
  • Napsal jsem do Popcornu,aby napsali vse o Willovi,a jak se furt hadate jestli je Gay nebo neni.Oni to musi vedet.Dam vam vedet jestli to otiskli.
  • Ted jsem videl jeho vistoupení ve Svetove Superstar,a nechapu jaktoze skonci az paty kdyz byl skoro nejlepsi.
  • pro Omara

No na tebe snad musela sáhnout smrt! Jinak si to neumím vysvětlit. Nebo sis snad uvědomil, že my, Willovi VĚRNÍ fanoušci, máme převahu? No, už bylo načase. Tak teď si hezky zajdi na nějakou z Willových webovek, stáhni si jeho písničku a poslouchej ji tak dlouho, dokud si neuvědomíš, že nezáleží na tom, jestli je Will gay, ale na tom, jestli umí zpívat!!! A on umí zpívat!!!
  • SVOJDO JA SE S VAMA FAKT USMIŘUJU
  • OMARe...

...R.E.S.P.E.C.T. :o)
  • Klid, ty slavnej IDOLE!!! Hoď se raději do klidu! Tahle snaha je naprosto zbytečná. Tyhle čísla většinou bývají jen výmysly bláznivých fanynek. Tak si nedělej žádný naděje, že ti to číslo ta holka dá.
  • MANDUŠKO DEJ MI ČISLO NA WILLA PROSIM
  • SVOJDO A VŠECHNY USMIŘUJU SE S VAMA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit