Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uffff

Když já už fakt nevím, o čem psát, když už nemám důvod hádat se s Omarem. No, tak co Will? Co říkáte na to, že bude hrát ve filmu? Není to trochu utrhlý z řětězu? Znám pár zpěváků, kteří si účinkováním ve filmu zničili kariéru. Jenom doufám, že to nebude Willův případ. Budu mu držet palečky a doufat, že je stejně dobrý herec jako zpěvák!!!
  • Svojdo,

tak to sem jedině budeme psát, co jsme měli k obědu :))Do top 10 asi i snídani...
  • Osmdesát šest...

...je pořád mooooc....Musíme do TOP 10!!! :o)
  • Opička :o)

Já bych se též přiklonil k tvrzení, že má takovou roztomilou "Monkey image" :o) Hlavně ty odstávající ouška jsou cute :o)))
  • 86.mííííííísto!!!!

Takže Will fakt vypadá jako lvíček, jo? Mně vždycky spíš připomínal opičku, ale už dost toho přirovnávání ke zvířatům :o))).
  • Tak diskutujme...

Dneska ráno se můj bratr kouknul na Willovo cd a řekl: "Ten vypadá jak roztomile jak lvíček." Tím jen chci říct, že na sexualitě nezáleží, pač se líbí i heterosexuálnímu klukovi.Tak bych to zas tak neřešil.
  • OMARovi

A pročpak to chceš vědět...???
  • Supeeeer

Tak to je super, že se posunujeme :o) Teda, že Will se posunuje :o))) Ale pořád máme co dělat, abysme ho dostaly do té top 10 :o)
  • 88.místo!!!

Jde dopředu!!!
  • SVOJDO ODKUD JSI?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit