Přejít na výpis diskuzí

Will Young

OSOBNOST 31.12.2006 
714 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co děláš?

To já se chystám na brigádu k tetě do cukrárny. Tam budu ve svým živlu!!!
  • suuusiii

jéééé, tys byla v bazénu!!!! Já sedím pořád v práci!!! Ne, můžu si za to sám, když jsem chtěl práci, tak jí teď mám.
  • promiň

Já jsem netušila... I když já jsem teď taky řádně vyhládlá. Šla jsem se vykoupat do bazénu a to mě trochu zmohlo. Když tam člověk blbne se svým malým čtyřletým bratránkem, bolí ho potom celé tělo!!!
  • suuusiii

to neříkej, já mám hlad...........
  • oběd podruhé

Rajská...
  • no...

Co já vím... tak Elvis Presley neudělal zrovna řádnou kariéru herce, co? A to natočil pár snímků. A stejně to byly propadáky! No a kvůli tomu, že furt točil singly a filmy se tak zruinoval, že to přestal zvládat a párkrát se předávkoval. Ale jasně... Will není Elvis. Will okouzlí tím svým nádherným úsměvem každýho i na plátnech kin!!!
  • jídelníček

Já jsem se dnes nasnídal rohlíkem s máslem a čaj, klasika. Pak jsem šel do práce a před chvílí jsem dojedl kuře s knedlíkem. Teď tu pořád sedím u počítače, moc zákazníků nemám, tak můžu psát :)
  • suuusiii,

a který zpěvák si zničil kariéru tím, že hrál ve filmu??? Mě nikdo nenapadá.
  • oběd

Jo... tak oběd jsem ještě neměla. Já obyčejně obědvám až kolem druhé. Tak ale určitě napíšu, co jsem měla :o))).
  • snídaně

No já měla jogurt s rohlíkem a pomerančový džus. Ale ten rohlík byl včerejší, takže jsem si ho musela rozpéct v troubě, aby nebyl tvrdý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit