-
Re: BILL
a bez makeupu vypadá hrozně.Není to ženská přeslečená za chlapa? *15* -
BILL
Billa nesnáším k smrti myslí si jak není dobrej.Moje kámošky se k vůli němu řezaly.Ichtyl -
Re: Re: někdo hezčí?
JJ bill je nádhernej ale nák už....já jsem do něj byla úpa blázen jsem jsem s ekvůli němu i řezala a tak ale nu už je to pryč... *9* Jj Will je bůh gunavej :0** -
Re: někdo hezčí?
já jo co třeba ben barnes bill kaulitz tom kaulitz skandar keines *14* ALE PO PRAVDĚ JE FAKT HEZKEJ -
Re: jůůů
jo máš recht kámo,je úžasneej -
Re: někdo hezčí?
Já teky ne...on je bůh :0*** -
někdo hezčí?
Znáte někoho,kdo je hezčí než Will?Já ne -
prostě william
co říct,stal se z něj sexy mladej mužskej a čím je starší a vyspělejší tím je z něj věčí kus chlapa,jen tak dál Wille *14* -
Re: *7*
Tedkom zrovna ne *1* takže máme šanci co holky??? -
Re: jak je hezkej
jo máš recht kámo...dyt on je bůh,je mocinky moc krásnej *14* *14* *14* *14* -
Krásňoučkej
Ejky on je boží -
dokonalEEEj....
on jE tak nádhErnýýý...mám jEho fotku na plošEEE.....jinak nEvítE nĚkdo čísloo...?? *14* *14* *14* *14* prosttĚ ho žErůůů.. *14* *14* bEz nĚho už nikdyyy... *14* *14* -
On je tak sexy
william je tak sexy vyklubal se z něho pořádnej kus chlapa! *14* -
jůůůůů
v jednicce vypada este trosku detsky ale ve 2 je z neho chlap ale je nejkrasnejsi skoda ze uz v plavbe jitrniho poutnika nebude hrat *9* -
Re: máte na něho adresu
Jo,tady máš tu adresu:
William Moseley
c/o ICM Artists
Oxford House
76 Oxford Street
London, W1D 1BS
United Kingdom -
jak je hezkej
já fakt zbožnuju je iplně boží v jedničce byl takovej malej klučina a v Princi Kaspiánovi je k sežrání upmě se změnil to víte prostě zněho vyrost chlap *1* -
Re:Správná výslovnost jména
NN nečte se Mosly ale Mózlej -
Sladkejjjjj
Já myslim že William je daleko,daleko lepší než nějakej ulízlej idiot Zac Efron.Will je prostě sladkééééj *14* -
Re: Nový příspěvek
jak se menuje tvůj spolužák a odkud jsi
*1* -
máte na něho adresu
máte na něho adresu moc bych mu chtěla napsat dopis vím že se to nepovede myslím to že mi odepíše ale aspoň já ............mamka mi říkala že ty dopisi čtou jejich manažeři *14* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *14* *3*