-
will
Je to eden z nejhezčích týpků na celym světě je úpa klásnej *14* *14* *14* *14* byli by sme tu hodně mocinky dlouho kdybych vyjmenovavala jeho plusy takže si o něm všuchnu mylsete co chcete !!!!!! *14* -
taky taky prosím
Prosím kdyžtak mi pošlete adresu na tohohle krasavečka. díky moc. mailík piskomilka@centrum.cz *14* *14* -
Miluju
Nejvíc bych ho chtěla.To se ale může každé jen zdát *9* úPLNĚ ho nejvíc zbožnuju -
Will
William je opravdu sympatický a patří mezi mé oblíbence. Je to kus chlapa *15* -
William je nejlepšíííííííííí
William *14* *14* *14* je nejlepší óóóóóó Will je nej
nej
nej
nej
nej
nej
nej
nej *14* *14*
nej *14* *14*
nej
nej
nej
nej
nej *14* *14*
Miluju tě Williame -
Já ho žeru!!! *14*
-
will
Will je fajn kluk a dobrý herec......jako Petr je naprosto užasný ale doufám, že nezůstane jen u něj....byla by to škoda *14* *3* *14* -
-
Re: will
moje řeč *14* *14*
-
-
Monika
Will je tak krásnej že se mi oněm pořád zdá jednou se mi zdálo že se všema točim Narnii a on se do mě zamiloval a tak sme spolu chodily ale jinak od něj bylo fakt hezký když řek že Český holky jsou krásný *14* -
lakomec ne will JÁ.......XD
Hej včera to bylo poprvý co se mi o něm nezdálo to mě celkem nasr.....štvalo se mi zdálo jenom o sobě ach jo jakej já sem sobec XD jinak doufám že dnes se to zas vrátí k normálu XD *1* *1* -
ups
holky to máte dobré, mě se o něm nezdá jeste ani jeden sen *9* ...........mě se vlastně ted nezdjí skoro zádné sny *1* *1* ......ale to se snad podá *1* -
-
Re: ups
no to sme na tom stejně a když tak v tom snu není nikdo tak hezkej jako wiliam *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-