Přejít na výpis diskuzí

William Moseley

OSOBNOST 31.12.2006 
338 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • William je ůžasnej čím víc se na něj dívám tím víc se mi líbí já na něj nemůžu zapomenout!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sen

mě se jednou zdálo ,že jsem šla pio ulici a najednou vidím ,že má william moseley autogramiádu.Chtěla jsem tam jít ,ale nešlo mi to,jako kdyby tam bylo silové pole.A pak jsem najednou odletěla do neznáma.William Moseley je kráááásný ,ale někdy je těžké poznat jestli miluješ Petra nebo William ,když znáš petra víc. *9* *14*
    • aenushqa

Re: sen

to je pravda ale doufám že všexchny vlastnosti co měl petr má i will *4*
  • aenushqa

Pisajte..........pisajte

Holky irocland je válečnej filmík?Doufám že will v něm bude hrát hlavní roli ale má to své + i - páč potom se o něho začnou zajímat i jiný holky než jen my...... *16* *16* *16*
  • jmeno

ahojky,chtela bych se zeptat jak se cte jeho prijmeni. diky *4*
    • aenushqa

Re: jmeno

Mno asik určo víš že se to píše Moseley a čte /mo:sely/ nebo /mosely/ on to ale protahuje takže asik to první *4* *4*
  • aenushqa

Co když..........

Willa vůbec neznáme zatím na nás zapůsobil jeho vzhled užasnej vzhled je pravda on nás nikdy newiděl co když je to ehm ehm mno jak toslušně říct mnoprrostě co když využívá faninky jako třeba že o nich chce prachy a tak ale to doufám že ne *10* *10*
  • co když......

Takový určitě není. Já ho viděla ve skutečnosti a byl moc sympatický. *3*
    Na mém blogu je anketa o vzhledu lidí z Narnie,tak můžete hlasovat http://narnians.blog.cz/0809/anketa -o-lidech
    Petr je tam taky *1*
  • _petulinkaa_

Miluju ho

Náhodou říkal William že Češky jsou krásný,přirozeně krásný tak vidíte...:)To se máme že?Já bych ho chtěla aspoň vidět a promluvit si s ním i když bych ho asi ulíbala *1* a už jste mu nějaká psala?
  • _petulinkaa_

?

Má William něco s Annou? *7*
    • aenushqa

Re: ?

nn určo ne páč on psal že jí bere spíš jako sestru nějakou nevlastní *1* *1*
      • _petulinkaa_

Re: Re: ?

No to doufám...Jinak budu žárlit...Stejnak i tak žárlím:) Páč s ním tráví hodně času...A co říkáte na to že v dalších letopisech narnie už nebude?Já se zblázním...A líbí se vám i Edmund?
        • Re: Re: Re: ?

jak to?? on už nebude v jiných dílech?? ne... a kde ho uvidim? :(:( *9* to nám nemůže udělat
        • Re: Re: Re: ?

Já četla,letopisy Narnie:plavba jitřního poutníka(5 díl)A tam byla v Narnii jen Luciie a Edmund a nakonec jim Aslan řekl,že už se tam nevrátí ani oni.Tak uvidíme co vymyslí *9*
        • nika.

Re: Re: Re: ?

Mně se teda líbí i Edmund.U něj je přeci jen větší šance-je mladší *3* Ale oba jsou krásný.
          • _petulinkaa_

Re: Re: Re: Re: ?

Mě se ale více líbí Peta,Edmund je moc mladý
            • nika.

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Tim jak pro koho jsem myslela věkem *4*
            • _petulinkaa_

Já prostě Williamka nevyměním...On je prostě nejkrásnější a nejmilejší:)Já bych ho tak chtěla *14* *14*
            • nika.

Jak pro koho.... *3*
  • Mám pro vás všechny zprávu.Will natáčí další film.Jmenuje se RUN a hraje Daniela,což je možná hlavní role.Nevím,o čem to je,on sám neví .jenom že je to o nějakých teenagrech.Možná něco ako Letś dance. *1* *4*
    • Tak změna.Je to příběh o mladém Danielovi, milujícího parkour, který se musí kvůli otci stěhovat z místa na místo. Jak to tak u dramat bývá, zamiluje se, z poza rohu na něho "vyskočí" minulost jeho otce a on se ocitne v kriminální sféře. *1*
  • Sorry but the long hair I really, really does not suit.
    • I agree.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit