Přejít na výpis diskuzí

William Moseley

OSOBNOST 31.12.2006 
338 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi moc hezkej a príma *3*
  • Mám úžasnou zprávu!!!! Prý se MOŽNÁ budou natáčet i další díli!!! Prosím, aŤ to vyjde... P.S. Musí se natočit prostě další díli s Petrem (willem). Je úžasný!!! *14* *14*
    • Asi tě zklamu, ale Petr tam už nebude, ani Edmund, Lucie a ani Zuzka.. Možná se tam jenom mihnou, ale ten díl bude o tom jejich bratranci a má tam být nějaká malá holka... Všechny děti se až oběví v posledním díle Poslední bitva.. *13*
      Nechápu proč to tak je mě baví jen ty díly kde jsou všichni 4 pohromadě .. další díly bez Petra atd.. nebudu sledovat *13*
      • Jo no je to pěkně na prd.... pak už tam bude Jen ten bratranec a nějaký uplně jiný děti a myslim že ani v tý poslední bitvě tam nebudou.... Bude tam jenom ten Eustác a ta jeho spolužačka...
        • Je tam Lucka i Edmund *4* a ten Eustác a princ Caspián, (Zuzka tam je jen krátce na začátku) , Petr tam vůbec není.........
      • To je škoda:(((((( já to nečetla takže... achjo... *13* *13* *13* *13*
  • hihi

jáá hooooooooooooooooooo úúplně miluuujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14* *14* *14*
  • Nový příspěvek

*3* Je docela podobný mému bývalému spolužákovi. *3*
    • Re: Nový příspěvek

jak se menuje tvůj spolužák a odkud jsi
      *1*
      • simia

Re: Re: Nový příspěvek

Já znám taky jednoho klučinu co mu je mrtě podobnej. *14*
  • happy b-day peter *15*
  • teryssekk

William Moseley

tag to je upa supa,kásnej a bezvadnej herec ........Strašně se mi líbí v Narnii *14* je kásnej
  • nika.

I love Will

Souhlasim s váma *14* .Kdo ještě nemáte adresku,tady je:

William Moseley
    c/o ICM Artists
    Oxford House
    76 Oxford Street
    London, W1D 1BS
    United Kingdom

*14*
    • simia

Re: I love Will

Už má jinou
    • _petulinkaa_

Ahoj ejky psala jste už nějaká wilo´vi?
    • aenushqa

Ano všichni určo wíme tedaa sry že mluvím za vás ale mysím že určo ne?ŽE HOLKY? *5* *5* *14* *14*
  • Víte že má byt v Rakousku autogramiáda???
    • A kdy bude????
    • barunka2011
      fakt???super jen škoda že není v čecách
  • .elyon.

Wiliam

Holky mě se Wiliam taky líbí (možná si budete myslet že jsem sobec,že jsem nej k...a)ale on o tom vůbec neví že tady v Čechách jsou holky který si pro něj lámou srdce,bulí a hledaj na něj adresu,e-mail a tak.On prostě ví to že :Usměje se na nějakou holku a ta by mu snesla modrý z nebe.Já ho fakt nechci kritizovat fakt ne já pro něj taky brečim a přectavuju si jak spolu jdeme do kina,jenže on neví že vůbec existuju!!! *14* *14*
  • já tomu nerozumím,našla jsem písničku kterou zpívá will a vypadá na těch fotkách ta sexy že je k sežrání!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • kde to je??? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší