-
jů
je úplně k sežrání strašně ho miluju *14* -
Sladkejjjjj
Já myslim že William je daleko,daleko lepší než nějakej ulízlej idiot Zac Efron.Will je prostě sladkééééj *14* -
-
Re: Sladkejjjjj
jo a zac efton je gej *1* *3*
-
-
jak je hezkej
já fakt zbožnuju je iplně boží v jedničce byl takovej malej klučina a v Princi Kaspiánovi je k sežrání upmě se změnil to víte prostě zněho vyrost chlap *1* -
-
Re: jak je hezkej
jo máš recht kámo...dyt on je bůh,je mocinky moc krásnej *14* *14* *14* *14*
-
-
On je tak sexy
william je tak sexy vyklubal se z něho pořádnej kus chlapa! *14* -
Koukněte na tohle to je krása... Tim to spolu tak sluší!!! :-D
http://www.youtube.com/watch?v=jzMyIe1g_X0 -
-
Taky bych jim to přála bavíme se o Willovi a Georgii ve škole a krávy z naší třídy furt říkaj oni jsou od sebe o 8 let že to nejde a takový keci!!!!!!Jsou spolu ÚŽASNÍ!!!!!! *14* *15*
-
-
Krásňoučkej
Ejky on je boží -
Kniha
Přečti si nejdřív knihu a pak o tom něco říkej jasný?13 letej kluk má hrát až v dalším díle když oni nebudou moci vztoupit do narnie bude to mysím bratranec Lucinky,Petra a Zuzky.Já se těším na poslední bitvu.Přečtěte si knihu je fakt moc hezká.Já knihy moc nemusím,ale tahle mě vážně zaujala mám celý komplet -
-
Re: Kniha
Jjj máš recht,já už jí čtu tuten měsíc potřetí...nu co, ta knížka je BOŽÍÍÍ...teda to jsou všechny,ale tahle je nej -
-
Ta knížka je fakt pěkná! Já mám celý komplet v jedné *3* A také se moc těším na poslední bitvu,doufám, že jí vůbec sfilmujou *1*
-
-
-
Happy Birthday *3* *1* *2* *15*
-
Happy Birthday *14* *14* *14*
-
Jemmega hezký.