-
w
Az budes umet to co on, hovor si jak se ti zlibi. -
Zdeněk
Je naprosto úžasnej a vaří taky skvěle. Jediný, na co se celý rok těším je jeho kuřecí Club sendvič a do Divinis. Naprostá jednička!!! -
Re: Jméno
Jednoduse- [pólrajch] *4* -
Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich---- hold Muž s Velkým M
mam ho moc moc moc rada ti slova ,z jeho ust. nák ,nerespektuju .neslušné mam ho rada takoveho jakej je . ale naučim bejt slušně disciplinovaně mluvit chovat jse k personalu supr. jinak nemá chybu .Zdeněk Pohlreich
je zlato mé. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jméno
Vedeme při o to, jak se jméno Pohlreich vyslovuje. Dá někdo vědět? *7* -
Re: Re: Re: hulvát
jsem zvikla psat, v diskuzich. me chyby nejsou, slovo hulvat
a hovado......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja jsi tu budu chodit me iq jse nestarej
luuky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* větčinou jsem. www.facebooku.com. -
Re: Re: hulvát
Nauč se česky a pak lez někam do diskusí.Evidentně mimo....tvoje ostuda,nicméně Tobě to při tvém IQ snad ani nemůže vadit,co? -
Je to borec!
Je to borec! fandím mu. I když Itala mám možná radši :-))) -
Re: hulvát
bud slušna. ženy nemaj tak neslušně mluvit kdo vas naučil
kuchařko...tak mluvit. to jse stid te,,,.Zdeněk Pohlreich.
,supr ti vaši slova.h-.no ješte,b,
KLll hlavně že viho chce te přechovat slušně . ale vi jse naučte bejt slušní. lidé *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Zdendo jen tak dál !
Opravuji - je to rastaurace U Štěpána a ne U Pelikánů. Obec Vojetice *9* -
Zdendo jen tak dál !
Zdeňku, fandím Ti ! Někdy se člověku po hospodském jídle udělá špatně a je dobře že do nich tak šiješ ! Ta vulgarita je na místě ! Mám velkou chuť na hovězí biftek s toho domácího chovu udělaný od Tebe, nebo se někdy vypravím k Pelikánům a uvidím jak jsi jim pomohl to vylepšit! Jen tak dál ! Nejlepší kuchyně je ČESKÁ ! Už vidím jak si dánové na zámku pomlaskávají na svíčkové s brusinkama ! -
Re: Re: Re: kuchař možná
Ono zase na druhou stranu nekdy, kdyz vidim ty hruzy, kteryma se musi brodit, to ja bych byl jeste sprostsi teda...:-))))) K tomu poradu to zkratka patri, myslim, ze normalne takhle Zdenek urcite nemluvi. *13* *13* -
Re: Re: kuchař možná
Na jednu stranu je vulgární, ale je to profík se vším všudy. Vážně, klobouk dolů. je geniální... -
hulvát
Je to hulvátství,v kuchyních se tak nemluví a pokud nedokáže mluvit jako civilizovaný člověk tak může vařit jak chce.Co ukazuje za umění?Chová se jak hovado z chléva a ještě frajeří!Znám lepší kuchaře a mluví slušně!!! *13* -
Re: Re: kuchař možná
NE VŠICHNI V KUCHYNI TAK MLUVÍ, JE TO HULVÁT NIC VÍC -
já ho žeru
Sleduji každý díl a neexistuje že by mi mohl ujít.Já Pana Zdendu miluji, miluji jeho vyjadřování, jeho pohled na druhé a život jako takový. Je prostě jednička. Akorád jsem si chtěla o něm něco přečíst, ale tady v tom životopisu moc toho nemá. Myslím tím jestli má a kolik dětí apod. *16*
*7*
*14* -
Re: kuchař možná
zaprvé - má to v popisu práce a zadruhé - něco prostě nejde říct mile a jestli se má něco změnit, musí na to tvrdě a za třetí - v kuchyních se tak prostě mluví -
kuchař možná
No kuchař to možná je - to soudit nemohu, ale mluvit se slušně nenaučil ... Vyjadřováním je to buran ... -
???
nevíte někdo co je tohle za ústav??
Institute of Business Studies, Praha