-
Vše nej
Tak se taky připojím ke kladným názorům. Zdeňku k Vašim narozeninám přeji hlavně to zdraví a mnoho úspěchů v tom co Vás baví - to jest asi gastronomie. Cením si Vaší práce a nenechte si říkat co máte dělat, nepřipadá mi Váš slovník něják vulgární, (jsme češi) vždy ho použijete tam kde se to zrovna hodí, nikdy zbytečně... Kdo chce slušnou domácí puťku ať si pustí babicu a nevotravuje! Na závěr jen popřát ještě pořadu Ano šéfe ! taky úspěch. -
Taky mi dříve vadilo, že je Zdeněk často vulgární, ale když vidím, s čím vším se někdy v kuchyni setkává, tak bych se asi taky neudržela a reagovala podobně a možná měla i velkou chuť vlepit pár facek, protože je to někdy neuvěřitelné. Takže ho nakonec obdivuji, že se dokáže ovládat a ještě u nich ochutnat jídlo. Přeji mu k dnešním narozeninám dobré zdraví, hodně lásky, dobré nervy, hodně veselých chvilek a aby vždy nacházel jen restaurace, kde je nádherně čisto a útulno. Pak budou mít kuchaři více času se soustředit na jeho skvělé rady, aby uměli i dobře vařit.
-
-
Dokud jsi neviděla Gordona Ramsayho, tak jsi nic nezažila. To Pohlreich je oproti němu slušňáček.
-
-
Jako kuchař-Dobrý,?!
Jako člověk-Primitivní HULVÁT!!! -
-
Je to obyčejný buran. Někam přijede,žere a chová se jako prase a nakonec všem vynadá. To udělat u mě, tak mu do toho jeho prasečího rypáku šlápnu.
-
-
Co to pisete za spatnosti to je hnus je videt jak jsou zavistivy zli lide Zdenek super chlap smekam klobouk Berus
-
-
Přesně tak, jenom urážet umi!
-
-
Je to velikej hulvat
-
Zdeněk
Je naprosto úžasnej a vaří taky skvěle. Jediný, na co se celý rok těším je jeho kuřecí Club sendvič a do Divinis. Naprostá jednička!!! -
kolik zdeněk měří? nevíte to někdo? aspoň přibližně?
-
-
17 centimetrú
-
-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit jestli budete ještě jezdit po restauracích, tak aby jste se přijel podívat i do Babic u Uherského Hradiště. Máme zde pěknou restauraci, jmenuje se SPORT. Restaurace zde byla již před rokem 1992, byla vyhlášená široko daleko. Zastavovaly zde zájezdové autobusy. Od té doby se hodně změnilo. Byla několikrát rekonstruována. Je pěkná, ale jídlo v ní odradí i ty poslední zákazníky. Někdo by jim už měl ukázat, jak se dobře a hlavně chutně vaří, protože ty hnusy se nedají jíst.
-
-
Roxy Lynch to ten profil jsem udělal i životopis přece já
-
měří 170 cm a váha 70