Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Pohlreich

OSOBNOST 10.3.2009 
119 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ó zdeňku, ty bohu jídla, jsi prostě perfektní muž, a úžasně vaříš. Ty tvoje jídýlka bych mohla papat celičký den. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zdeněk Pohlreich čisté jmění:11 milionů dolarů.

Budiž mu to přáno.

• Je to arogance a hulvatsvi.Jak ta pani napriklad muze vedet jak se stravuju zrovna ja nebo vy,ze nas vsechny oznacuje za prasata.Uprime ja trochu dost pochybuju o kucharskem umeni pana Pohlreicha.Vzdyt jeho porad je jen shhow pro divaky.Je to snaha o napodobeni Gordona Ramseyho.Hodne spatne napodobeni.
  • MartinDyntar
    Peníze také nejsou vše!!
  • Kde má restauraci ?

No jo, Zdeněk je super, ale jelikož se chystám do Prahy, chtěla bych navštívit tu jeho restauraci. Je to spomínané Café Imperial ? Neví někdo alespoň přibližně, kde v Praze to je ? Jdu vygooglit ... :o)
    • Re: Kde má restauraci ?

Je to ve Štěpánské, kdyz nevíš kde je Štepánská, tak vedle Václaváku, když nevíš, kde je Václavák tak buď doma
      • Re: Re: Kde má restauraci ?

Promiň, spletl jsem si to s Monarchií
    • hellraiser

Re: Kde má restauraci ?

Mezi Bilou labuti a namestim Republiky (Na Porici, cislo ted nevim :-)))
  • tenhle profil založil nekdo jiny ne on
  • Dnes jsem sledovala na internetu jak je pan Pohlreich znechucen ze smaženého sýru a jak je to nezdravé. Je divné, že chutná minimálně polovině národa. Já vím určitě, že si radši dám někde smažák za 100 kč, než u něho v Café Imperial velice, velice zdravej Smaženej telecí řízek
    za 345 kč.

Jinak věřím, že je v kuchaření odborník.

• Dobry den Zdenku, vim ze jste profik v tom kuchteni , tak bych mela pro vas nabidku, mam letost dobry ulovek hub - smrzu 4-5 druhu jestli mate zajem tak se mi ozvete , cena z dohodou na toto telefoni cislo 607 243 429
  • Přeji Vám, aby Vaše operace menisku dopadla stejně dobře jako mně v pondělí 14.10. 2013. Už běhám jako srnka. Držím palce. Jitka
  • Dobrý den kam se mám obrátit abych pana Pohlrejcha pozval k nám do Rudolce do hospody na ty blafy aby se naučily lépe vařit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit