Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Pohlreich

OSOBNOST 10.3.2009 
119 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • w

Az budes umet to co on, hovor si jak se ti zlibi.
  • Hlášky

Jaká je nejlepší hláška? já myslím že "Natrhnu ti prdel až k lopatkám" a nebo " ...Už sem viděl žábu bušit pěstí do skály .... "
  • Zdrávas Královno

Ahoj jeto tak jak jsi říkal v rozhlase ekochov jehňat se vyváží z našich luk a pastvin za humny do Rakouska a telecí do Itálie jestli budeš chtít tak sufffolk je masné plemeno které netrpí žízní a sluncem jako na Novém Zélandě .
    Voda se podává ke kávě hlavně z důvodů že do Vídně museli robotovat sedláci a nevolníci na Akvaduktu který samospádem přitékal vodu z Alpských kopců a měla zázračné učinky od Panny Marie ,dodnes jeto nejlepší voda ze všech velkoměst ve střední Evropě mlsní měšťané a záhalčivá šlechta s kurevníky a poběhlicemi baronek i císařovny si potrpěli na sladkosti ke kávě a i malí oplatek dávali automaticky ke kávě,takže voda v achtlu míry duté pohárku zředila účinky kofeinu i ovlažila ústa po sladkosti napolitánky Nanerl neb mozartomanie ve vídni přivedla i cukráře a kavárníky na myšlenku vyrábět malé sladkosti ke kávě pro mlsné huby Rakušanů a tenhle zvyk z rakousko uherska zavedli do područních provincijí které získali popravami jako v Praze kde tekla krev měštanů a moravanů na Bílé hoře i intrikami patolízalové cizí šlechty získali majetek čechů moravanů nejednalo se jen o šlechtu ,ale i o měštany zúčastněné v bitvě a jejich rodiny .

Zdrávas Královno
    dnes jsem vařil nemohoucímu otci pohanku s cibulkou na sádle z domácího prasete a k tomu kuře na přírodní šťávě neb měle na Hané mlén na Pohanko kde mlele nejen pro sebe ale i pro lidi české i německé národnosti bez rozdílů a bez hádek politiky ,neb starší generace němců byla zžitá s čechy moraváky,avšak mladí dělali revanš a zlo politiky NSDAP hrůzné myšlenky vyhlazení židů a židi měli košér potraviny i koření nikoliv jako supermarkety ..
    Naschmarkt ve vídni skýtá pestrou škálu potravin z celého světa i indickou mouku na placky v chrámech sedmi divů světa pro chudinu .

S pozdravem
    Tonin Brachtl *9*
    • Re: Zdrávas Královno

No jo , jen se vykecej!!! *10* *10* *3* *3* *13* *13*
  • veny9

VĚK

Mu už je 52 ???
  • Kdyby s ním někdo mluvil tak, jak on s ostatními...

Tenhle příspěvek asi ostatní shodí, protože moc pozitivní nebude. Možná je Zdenda dobrej kuchař, ale ta jeho mluva patří na jatka mezi bourače masa a ne do kuchyně. Jestli si chce získat více fanoušků, tak by se měl hošánek nad sebou trochu zamyslet a přestat užívat řeznickou mluvu. *13*
    • Re: Kdyby s ním někdo mluvil tak, jak on s ostatními...

To ale není "řeznická mluva", tak se mluví mezi normálníma lidma. Ty snad žiješ v klášteře, ne?
      • Re: Re: Kdyby s ním někdo mluvil tak, jak on s ostatními...

Jako říct ve větě o sedmi slovech šest sprostých asi zas tak normální nebude.
        Nebo u vás se tak doma bavíte normálně?
  • Přání k narozeninám

Milý Zdendo, k dnešním narozeninám ti nebudu přát všechno nejlepší, atd., protože už vše máš. Jen ti přeji, ať se ti v hlavě rozsvítí a začneš se konečně chovat jako člověk a ne jako nacistický diktátor *16*
  • nezruste to!

Dostalo sa mi do usi ze chcete zrusit relaciu. Mne sa to hrozne paci. Zdendo nema jednu chybu. Tak sa nasmejem na jeho hlaskach az placem. Ako ked to zrusite majte navedomi, ze som dozivotne skoncila aj s Vasou televiziou. Racej budem ozaj pozerat ako magor do steny nez by som si mala pustit Primu.
  • jitkamorcova

všechno nejlepší

Milý Zdenku,
    k dnešním narozeninám všechno nej......hodně štěstí, hodně zdraví, když je co, tak at se slaví.......Jitka Morcová *3*
  • Dodatečné přání k narozeninám

Chci dodatečně popřát panu Zdeňku Pohlreichovi k jeho narozeninám. Jsem velice ráda,že nám předáváte své pohledy na svět gastronomie a užívám si Vaší jedinečnosti.Těším se ,že navštívíme v brzké době jednu z Vašich restaurací. Přeji Vám aŤ oslovíte a otevřete srdce mnoha lidem , stejně jako mně. Možná budu mít někdy příležitost Vás potkat.S pozdravem Andrea Kozmová, Jičín
  • Samý houby,už nevím jak to udělat. Tak jsem připravil chudou svíčkovou...místo másla Haná,místo smetany mlíko. Bešamel rozvařil s mixem zeleniny podušené v láku od feferonů...cuk,sůl,vývat z divokého koření...vše trochu slanější a do toho podušený houby. Světe div se...žerou to s knedlíkem jako zjednaný. Tak se i to musím podělit. Mějte se skvěle!Honza Kohout,Otročice 25. (Vilma.39@seznam.cz)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit