-
všechno nejlepší
Milý Zdenku,
k dnešním narozeninám všechno nej......hodně štěstí, hodně zdraví, když je co, tak at se slaví.......Jitka Morcová *3* -
Dodatečné přání k narozeninám
Chci dodatečně popřát panu Zdeňku Pohlreichovi k jeho narozeninám. Jsem velice ráda,že nám předáváte své pohledy na svět gastronomie a užívám si Vaší jedinečnosti.Těším se ,že navštívíme v brzké době jednu z Vašich restaurací. Přeji Vám aŤ oslovíte a otevřete srdce mnoha lidem , stejně jako mně. Možná budu mít někdy příležitost Vás potkat.S pozdravem Andrea Kozmová, Jičín -
Samý houby,už nevím jak to udělat. Tak jsem připravil chudou svíčkovou...místo másla Haná,místo smetany mlíko. Bešamel rozvařil s mixem zeleniny podušené v láku od feferonů...cuk,sůl,vývat z divokého koření...vše trochu slanější a do toho podušený houby. Světe div se...žerou to s knedlíkem jako zjednaný. Tak se i to musím podělit. Mějte se skvěle!Honza Kohout,Otročice 25. (Vilma.39@seznam.cz)
-
No ja nevim asi by me polraich uvaril ten borst. V baste ho kazdou stredu ale maji.
-
Protoze me nejak vyhladlo...
.
-
Pohlreich se už cpe i do současných našich seriálu o ničem a hruz, nemusím ho
-
-
Nemám ho ráda, je to hulvát a umí prd a vořech! Jen se vytahuje a vecpe se opravdu všude!😠
-
-
Pro Zdenka jen chvala
-
Zdeněk je super kuchař,moc mu fandím,až budu mít čas,zajdu do Imperial Cafe na oběd,rád bych ochutnal,co vaří jeho profi tým.
-
Zdeňka Polraicha sleduji jeho pořad o vaření Ano Šéfe a tam radí jak mají vařit a dělá to hezky pěkně krásné i líbivě a umí vařit skvěle přeji hodně šťastné vaření v pořadu Ano Šéfe *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
*3* Zdenda vaří skvěle tak bych chtěl umět jedině k němu na vaření to jo