-
Pane POLREICH. Musím podotknout, že neumím vůbec vařit a po shlédnutí několika vašich dílů mám chuť s tím začít. Ale to není důležité. Držím palce a se špatnou kritikou si nedělejte hlavu. Ať se Vám daří.
-
ahoj pozerame vzdycky jeho ano sefe najprv sme myslely ze je to S.... ale ale kto to pozera a pochpi o co mu ide musime mu dat za pravdu je to pan kuchar.ze buzeruje inych lebo ich chce pomoct ale niektory su riadny magory ako aj dnes 15.10.2012.nech si hovory kto co chce kazdy ma svoj nazor ze je vulgarny ale ma pravdu.nech sa pride pozriet do pisku,bol som na pizzu a bola tak hnusna.je fakt dorby v cechach je naj
-
co si myslíte o novém pořadu Superšéf se Zdeňkem Pohlreichem, má šanci na úspěch jako skvělé Ano, šéfe!? 😱
-
-
On je Pohlreich všude důležitej a dělá z lidí blbečky! Čím okouzlil Novu, to nechápu! Je to takovej důležitej mrňous! Nehezkej!😈
-
-
Dobrý večer, jsem příznivcem pana Pohlreicha, párkrát už jsme byli v jeho restauraci a většinou je všechno mňamka. Bohužel až na svíčkovou na smetaně.. Opravdu nic moc. Hodně mě to mrzelo, brala jsem tam kolegy ze zahraničí, aby ochutnali naši specialitu..Samozřejmě snědli, ale bylo vidět, že jim nechutná. A my Češi taktéž. Chybělo mi tam plno chutí, hlavně tymián. Jinak ano, je to výborný kuchař. Denisa
-
Zdeněk Pohlreich je mimozemšťan DUDDITS z filmu Dreamcatcher - Pavučina snů ! Ó jaká to podoba !!! Odhalil jsem velké mimozemské spiknutí v české kuchyni ! Schválně na to mrkněte na google obrázcích .
-
???
nevíte někdo co je tohle za ústav??
Institute of Business Studies, Praha -
kuchař možná
No kuchař to možná je - to soudit nemohu, ale mluvit se slušně nenaučil ... Vyjadřováním je to buran ... -
-
Re: kuchař možná
zaprvé - má to v popisu práce a zadruhé - něco prostě nejde říct mile a jestli se má něco změnit, musí na to tvrdě a za třetí - v kuchyních se tak prostě mluví -
-
Re: Re: kuchař možná
Na jednu stranu je vulgární, ale je to profík se vším všudy. Vážně, klobouk dolů. je geniální... -
-
Re: Re: Re: kuchař možná
Ono zase na druhou stranu nekdy, kdyz vidim ty hruzy, kteryma se musi brodit, to ja bych byl jeste sprostsi teda...:-))))) K tomu poradu to zkratka patri, myslim, ze normalne takhle Zdenek urcite nemluvi. *13* *13*
-
-
Re: Re: kuchař možná
NE VŠICHNI V KUCHYNI TAK MLUVÍ, JE TO HULVÁT NIC VÍC -
-
Re: Re: Re: kuchař možná
Zalez puritáne :-D
-
-
-
-
hulvát
Je to hulvátství,v kuchyních se tak nemluví a pokud nedokáže mluvit jako civilizovaný člověk tak může vařit jak chce.Co ukazuje za umění?Chová se jak hovado z chléva a ještě frajeří!Znám lepší kuchaře a mluví slušně!!! *13* -
-
Re: hulvát
Myslím, že jsi nikdy v kuchyni nebyl/a. tam se mluluví ještě hůř. *3* *3* *3* -
Ty vole v kuchyních se mluví ještě mnohem hůř, až by mě z toho prask čurák. *15* -
bud slušna. ženy nemaj tak neslušně mluvit kdo vas naučil
kuchařko...tak mluvit. to jse stid te,,,.Zdeněk Pohlreich.
,supr ti vaši slova.h-.no ješte,b,
KLll hlavně že viho chce te přechovat slušně . ale vi jse naučte bejt slušní. lidé *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: hulvát
Nauč se česky a pak lez někam do diskusí.Evidentně mimo....tvoje ostuda,nicméně Tobě to při tvém IQ snad ani nemůže vadit,co? -
-
Re: Re: Re: hulvát
jsem zvikla psat, v diskuzich. me chyby nejsou, slovo hulvat
a hovado......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja jsi tu budu chodit me iq jse nestarej
luuky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* větčinou jsem. www.facebooku.com. -
-
Re: Re: Re: Re: hulvát
Promiň ale píše se "zvyklá" a "většinou" a nejsou to sprostý slova. *1* -
Re: Re: Re: Re: hulvát
Pan Pohlreich mluví dost vulgárně a a někteří , kteří ho chválí by si měli zopakovat vybraná slova po v. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hulvát
nojo, ja to respektuju. jeho mam ho rada moccccccc. co jse tiče vyslovovaní zopakovat po v, umim. takže promin te mi
všichni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Zajímalo by mě, poroč takový vynikající a slavný kuchař pan Pohlreich
vaří v tak hnusné plesnivá černé místnosti. To mu nemůže TV Prima zajistit lepší prostředí?
Kdo se na to má dívat? Nazdar!!!! -
-
protože asi něco schovává za očima
-
-
Pohlreich je podprůměrný kuchař.