-
Milý Pane Zdeňku,tak máme zase rok za sebou a člověk si řekne, díky. Blahopřeji Vám k Vašim zítřejším narozeninám a přeji ze srdce hodně zdraví. Když jste se narodil tak u Vaší postýlky stály tři kouzelné babičky. První Vám předpověděla můzy umění, druhá lásku kolem sebe a ta třetí dlouhý a krásný život. A já se k nim přidávám a přeji krásnou oslavu v kruhu Vaší rodiny. Budte zdráv mistře. Marie
-
Vážený a milý Pane Zdeňku, těším se dnes velice na "Vratné lahve", člověk některý film vidí jednou a pak už nemusí. Ale ve Vaší tvorbě objevuji stále něco nového a především něžný humor, to některým scénáristům chybí. Vykukujete z obrazovky a to je dobrá připomínka. Musím už konečně dokončit, co jsem začala psát a pak to s Vámi zkonzultuji" jestli dovolíte". Tak hodně zdraví a buďte na světě rád. Marie
-
Promiňte mi, mám tu ještě jednu - lepší verziji, je to těžké, no to víte, vždyť jsme v Perzii: ............................................... Položím Vám otázku - odpovězte na ni třeba zpatra:
neměl jste, milý pane Svěráku, v Orientu otce nebo bratra?
O jednom bych možná věděl, jste si dosti podobní,
podržte se, hned to řeknu - byl to známý duchovní!
Máte stejné brvy, vousy, vidí to i Alláh,
jen ta jména různá jsou si: Vy Zdeněk, on Rúholláh!
Zatím co Vy na jevišti humorně se snažil,
on v exilu přemýšlel, by šáhovládu zmařil!
Že jen brebtám, že se mýlím a že pravdu nemám? Ale ano, existoval - byl to velký imám! -
Položím Vám otázku - odpovězte na ni třeba zpatra:
neměl jste, pane Svěráku, v Orientu otce nebo bratra?
O jednom bych možná věděl, jste si dosti podobní,
podržte se, hned to řeknu - byl to známý duchovní!
Máte stejné brvy, vousy, vidí to i Alláh,
jen ta jména rozdílná jsou: vy Zdeněk, on Rúholáh!
Zatím co Vy na jevišti humorně se snažil,
on v exilu přemýšlel, by šáhovládu zmařil!
Že jen brebtám, že se mýlím a že pravdu nemám?
Ale ano, existoval - byl to velký imám! -
-
To není žádný popleta, pan b.je trefný poeta. Verši o tom přesvědčil, Zdendovi se zavděčil. Hawk domluvil jsem..
-
-
Svěráku,jsi trapný řiťolez,když jsi zrušil cenu diváka.Zrušil jsi ji proto,aby pán Troška ji nedostál.Styď se ty starý idiote... *11* *11* *11*
-
-
Jakou máš drzost k němu takhle promlouvat?! Idiotem můžeš nazývat sebe, že nemáš žádnou úctu k lidem, kteří dokázali tolik, co ty nedokážeš nikdy *15*
-
-
To tedy nedosáhne nikdy,málo kdo by to dosáhnul, lézt tak vehementně jeho knížecí jasnosti do zádele,až smrdí jak psí kšíry,to umí jen potrefenej svěrák.
-
-
-
Vážený Pane Zdeňku, srdečně Vám blahopřeji k Vašemu zítřejšímu svátku a děkuji Vám za ten "Trhák" o svátcích, když ten film vznikl, bylo mi 31let člověk v té době myslel že zboří svět a měl jiné zájmy, nyní jsem si ho patřičně užila neboť tenkrát byl psán vřelým srdcem Svěráka a Smoljaka, kluků kteří měli srdce na svém místě. Budiž Vám čest a chvála. Marie
-
Milý Pane Zdeňku,blíží se konec starého roku a nastává ten nový. Věřím že si z něho ukrojíme jenom to krásné,pomoc druhým, charitativní akce a dobrý pocit z toho,když člověk pomáhá lidem v nouzi ,nikdy nevíme kdy ta nouze potká nás.Jenom to zdraví a Boží ochranu Vám přeji neboť jste člověk který jednou vejde do dějin. Ale zatím nikam neodcházejte, tvořte,radujte se,milujte lidi neboť o tom ten náš život je. S láskou a úctou. Marie
-
Vážený a milý Pane Zdenku chci Vám popřát krásné Vánoce, hodně inspirace ve Vaší nezapomenutelné tvorbě a hlavně pevné zdraví k tomu. Jste můj vzor.Marie *6*
-
Svěrák metalescum bleskum.
-
Svěráku,Scěráku!! Se Smoljakem jste právem vyčníval našemu humoru. Teď musíte vyčnívat jen aferama a ostudama. Co by vám řekl Cimrman?????????????,
Začal jste Cherokézem Kodlem,který uměl jen šišlat a chování měl dřevorubce. To se stejně nedoučil