Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
319 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Část národa jen potvrzuje, že jsme opravdu agresivní stádo tupců, které potřebuje svého vůdce, který jim napovídá právě bajky o záchraně z krize (i když se málo lidem vede opravdu špatně, ale ty takto nemluví a ani nenadávají . znám z vlastního okolí), která tady není, ale je používána k propagandě jako v roce 1948, nebo i dříve u našich sousedů... Pane Svěráku DĚKUJEME a omlouvám se za tupost těchto lidí... *4*
  • Zdravím Vás,

velice oceňuji Vaši bajku. Mrzí mne, že jste řekl jen půl pravdy. Nebo vzhledem k Vašemu věku jste snad opomenul, že hajný se jmenuje Trauntenberk nebo snad Schlaffenberg. Proč jste také neřekl, že v lese je také zmije, která převlékla kabát. Asi víte proč?
  • Dobry vecer pane Sveraku,predne musim napsat, ze zi Vas velice vazim. Rad bych Vam podekoval za podporu knizeti.Skoda ze nevyhral i tak dekuji Dan klouda
  • Dobrý den.
    Pane Svěráku chtěla bych Vám vrátit DVD Jára Cimrman ležící a spící,myslím,že jste v povídkách předběhl dobu a z Vaší strany to není aktuální a já nemám zájem archivovat Vaše sci-fi,neboť Heinlain už nepláče,jenom si mne ruce a tiše se chechtá.Pane "Vlastenče" !!!!
  • Vážený pane Svěráku,ve včerejší diskusi jste nazval Miloše Zemana a Václava Klause "Lišáky". Plně s Vámi souhlasím, zajímalo by mě však, jak byste nazval pana Miroslava Kalouska? Dovoluji si upozornit, že M.Zeman o podporu V.Klause nikdy neusiloval a k jeho činům se vždy stavěl negativně. Pan Schwarzenberg se o panu Kalouskovi vyjadřuje pouze kladně a vyzdvihuje jej, kde může. Pokud to tedy shrnu, tak virtuální spojenectví Zeman-Klaus Vám velmi vadí, zatímco reálné spojenectví Schwarzenberg-Kalousek Vás nechává klidným. Zajisté objektivní hodnocení, že? Paní Čáslavská za Vašeho neustálého přikyvování a našeptávání se velice rozčilovala nad tím, že M.Zeman žádal o podporu poslance KSČM. Zdůrazňuji KSČM, zatímco ona v tom stále vidí jednu stranu, a to KSČ, tedy stranu jejímž členem jste byl i Vy.Můžete mi vysvětlit, proč podpora strany demokraticky zvolené M. Zemanovi paní Čáslavské tolik vadí, zatímco Vaše podpora bývalého člena KSČ, tedy té skutečné zločinecké organizace, jí nevadí? Můžete mi vysvětlit, proč jí vadí podpora KSČM M. Zemanovi a nevadí jí podpora panu Schwarzenbergovi od Miroslava Kalouska, který byl ochoten utvořit vládu s KSČM? Pokládám tyto otázky Vám, protože se jednak domnívám, že jste tyto skutečnosti s paní Čáslavskou konzultoval, jednak jsem nebyl schopen zjistit, byť jen záchytnou mailovou adresu paní Čáslavské.
    Můžete mi prosím sdělit jakýkoliv počin pana Schwarzenberga za dobu, po kterou je ve vládě, na který by mohl být hrdý, a který by prokázal jeho zásadovost, odvahu a osobnost?
    Můžete mi slíbit, že pan Schwarzenberg neudělí milost ( v jakékoliv formě) paní Vlastě Parkanové?
    Můžete mi sdělit, jaký máte názor na pana Kalouska?
    Můžete mi sdělit, jaký máte názor na paní Hanákovou?
    Můžete mi sdělit, jaký máte názor na pana Bessera?
    Můžete mi sdělit, jaký máte názor na pana Drábka?
    Můžete mi sdělit, jaký máte názor na pana Nečase?
    Můžete mi sdělit, jaký máte názor na pani Peak?
    Můžete mi sdělit, jak můžete podporovat člověka, který tyto "osobnosti" dílem navrhl jako ministry a dílem s nimi sedí v jedné vládě. Pokud si najdete čas, budu velmi rád,když mi odpovíte. Současně Vás ujišťuji, že i přes můj nesouhlas s tím, jak nyní vystupujete, si Vaší dosavadní tvorby nesmírně vážím, miluji Váš humor a doufám, že ještě spoustu hezkých věcí napíšete. Pouze na upřesnění, ani já nemám rád Miloše Zemana a o Václavu Klausovi si myslím, že až dějiny ukážou, kolik zlého pro naši zem vykonal, neúcta k právu, povyšování ekonomie nade vše ..... S pozdravem JUDr. Boris Štefl e.mail akstefl@seznam.cz
    • Vážený pane, plně souhlasím s Vašim názorem k vystoupení pana Svěráka a velmi rád bych si přečetl důvody a odpovědi.Jsem asi stejně jako Vy jeho obdivovatelem a fandou .Jeho otázkami k panu Zemanovi jsem byl překvapen ,naprosto podle mého názoru vybočovaly z jeho dá se říci humorného projevu kterým nás obohacuje ve svých dílech divadelních , literárních.Též jsem byl překvapen otázkami a projevem osobami kterých si velmi vážím a to paní Čáslavské a paní Ilnerove.Čím to ,
      že třeba paní Čáslavská za hlubokého bolševismu sbírala svými výkony slávu pro bolševismus a komunismus na OH,čím to ,že paní Ilnerová měla možnost za hlubokého komunismu studovat vysoké čkoly atd.to ty dámy mají tak krátkou paměť
      S pozdravem Fanda
      *6*
  • Pane Svěráku,co kdyby jste natočil film-Kája Cimrman ve volební místnosti.
  • Pane Svěráku,co kdyby jste natočil film Kája Cimrman ve volební místnosti.8
  • Vaše včerejší vystoupení mne konečně zklidnilo, dlouholetý člen KSČ, který za si za státní peníze užíval a nyní horlivý zastánce sudetských němců. je mi z vás špatně
  • Pane Svěrák, svým postojem jste mě velice zklamal, myslel jsem si, že jste větší Čech. Vaše podpora pana knížete Vás v očích široké veřejnosti degraduje na maličkého prospěchářského čecháčka. Ale je to bohužel jen Vaše vlastní volba. Přeji Vám do dalšího života hodně štěstí.
    • Vazeny pane Sveraku,mame vas radi a souhlasime s vasim postojem.Jak je videt,je temer hrdinstvi predstoupit pred narod a rici nazor,ktery sdili polovina obcanu.Stejne si vazim p.V.Caslavske a vsichni,kdo si pamatuji dobu Dubceka museli byti znechuceni nad reakci MZ.Dekujeme! Stejne si myslim ze slusnost,pravda,laska a normalnost musi zvitezit!J.S.
  • Dobrý den. Pane Svěráku, vždy jsem vás měl za moudrého pána a dokonce mi nevadilo ani to, jak jste se vzdálil svým vstupem do nechutné politické kampaně tomu, co jsem u vás vždy obdivoval - porozumnění člověčenství.
    Váš včerejší vstup do politické "diskuse" (24.1.2013) mne trochu zmátl. Takhle trapně přeci vystupují staříci postižení senilitou. Ty doplňující vysvětlivky, které dehonestovaly vaši otázku/neotázku, neb kalkulují s oslovením těch primitivních voličů, kterých je v naší zemičce podle vás zřejmě více, než těch, kterým vaše příměry přišly nehodné vaší inteligence. Promiňte, bylo to stupid.
    Jako autora a herce si vás však i přesto vážím.
    F. Šmat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší