Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
316 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobry vecer pane Sveraku,predne musim napsat, ze zi Vas velice vazim. Rad bych Vam podekoval za podporu knizeti.Skoda ze nevyhral i tak dekuji Dan klouda
  • Prosba

Milý pane skladateli Zdeňku Svěráku.

Píši Vám jako poslední instanci. Je mi již přes 50 let a pořád ještě nikdo nesložil písničku o Zdislavovi/ tak se totiš jmenuji/. Dokonce nás vyřadili
    i z kalendáře, poté co byla svatořečena sv. Zdislava je 29,1. již jen ženská podoba mého jména. Kdyby ale existovala písnička o nás Zdislavech dalo by se to překousnout. Vím, že to nebude lehké, proto se obracím na Vás. Když jsme
    s manželkou předělávali onehdá byt, byl u nás děsný čurbes a občas nervy na pochodu. Dobrou náladu, jsme se snažili vytvořit atmosférou Vašich písniček. Čeká mě přestavba chalupy,mám z ní trochu strach, ale kdybych při tom mohl poslouchat písničku o Zdislavovi tak bych se nebál už ničeho.

smutný Zdislav

P.S. Kdyby nešel Zdislav, tak alespoň
    Slávek/ o Slávce jak mává na pasáka
    už jste jednu složil/
  • Jste clovek s ohromnou lidskosti!

melo tam byt "lidskosti "*5* ..omlouvam se za chybu, pisu to doslova na kolene *9*
  • Autogramiáda Zdeňka Svěráka

Pro všechny příznivce pana Svěráka,
    23.10. od 15:30 v naší prodejně Knihy Dobrovský na Joštově ulici 6 v Brně pořádáme autogramiádu pana Zdeňka Svěráka u příležitosti vydání jeho nové knihy ,,Povídky". Tímto Vás všechny zveme do naší prodejny na setkání s panem Svěrákem. Knihy Dobrovský Brno/www.knihydobrovsky.cz/
    • Re: Autogramiáda Zdeňka Svěráka

Oprava kontaktního e¨-mailu pro případné dotazy:MikeSotak.tech@seznam.cz či na www.knihydobrovsky.cz
  • trefa

zdravim Mistra,muj sen byl mit za muze hrdinu,vlastence,charakter s chuti do zivota...proste uplnej vy,fakt se mi to povedlo,sem 10let s muzem made in england,neumi cesky a nechape vas humor,nastesti mam s vami ale aspon fotku,takze idol je neustale na ocich.Myslim ze ve vetsine filmu hrajete sam sebe,co role,dokument o osobnosti.Treba Tri veterani(cha,cha).Doufam ze alespon muj pulrocni synek, az ve zdravi dospeje,bude pravym muzem jako vy,preji Vam krasne vanoce.
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *15* *1* *3*
  • Svěráku,Scěráku!! Se Smoljakem jste právem vyčníval našemu humoru. Teď musíte vyčnívat jen aferama a ostudama. Co by vám řekl Cimrman?????????????,
    Začal jste Cherokézem Kodlem,který uměl jen šišlat a chování měl dřevorubce. To se stejně nedoučil
  • Milý Pane Zdeňku, včera jsem opět znovu shlédla v televizi Váš film Kolja,moc jsem si to užila, díky. Člověk teprve s odstupem času vzpomíná...jak to bylo tenkrát. A za tolik pravdy, co jste vyjádřil ve svém filmu i humornou formou, Vám ze srdce díky. Naposledy jsem Vám psala o tom stromečku, já vím že jsme neměly s mámou " pytlačit " v lese ale tentokrát nebyla jiná možnost. Zato jsme ten stromeček měli doma až do Velikonoc neboť neopadával a voněl v ložnici. Lidé co šli kolem se ťukali na čelo ale nám to nevadilo,neboť to byl pro nás další člen rodiny. Mějte krásné svátky se vzpomínkou na dětství a na ten docela obyčejný a krásný život dítěte. Přeji Vám hodně zdraví a štěstí.
  • kristyna123

svěrák

Dobrý den pane Svěráku,pro mne jste největší Čech.Poslouchám hry Járy Cimrman od osmi let už pět let,vždy když je mi smutno poslechnu si Záskok.Vždy když vás uvidím v roli Vavrocha musím se smát.
  • Pro Pana Zdeňka

...Moc Vás zdravím a jsem moc ráda, že jste narozky přežil jako já...pošlu Vám nějaké foto...jak babička se svými malými vnoučky slaví...v poslední nekuřácké kavárně..i když je zakázáno kouřit téměř všude...ale jenom tak...asi.Ale ten literární scénář začnu psát, jen jak bude trochu času...v tom důchodu...i když mne třeba oznámkujete 5. Berani se nevzdávají. A jinak, moc si Vás vážím a mám Vás velice ráda "jako posledního básníka v Čechách, neboť "Vratné lahve" také trochu můj život, již nikdo jiný nevytvoří....a teď to mám za 5, cha,cha....M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit