-
tai či
Dobry den pani Jandova,
docetla jsem se, ze Vase diplomova prace se tyka cviceni TAI CI, ma to byt jakasi ucebnice tohoto krasneho cviceni. Mohla byste mi poskytnout alespon ukazky z textu? Pokud ne, hodlate praci vydat knizne? Velice by me zajimalo, jak se Vam cviceni podarilo popsat.
Dekuji za odpoved, velice Vam fandim. Rozvijite se jako ruzicka.
Suchomelova Milada, Brno -
Dobrý den paní Zoro,přečetl jsem článek o Vás - Věž plná energie a zaujaly mne Vaše obrázky Zodiaku. Je možné někde získat všechny (12)v malém provedení, tak jak se otiskují předpovědi ve všech možných časopisech . Pokud odpovíte, budu velmi rád. jj_
-
Dobrý den,
úžasná ženo plná elánu , radost a pohoda z Vás čiší, za to děkujeme.
Byli jsme nedávno na Fidlovačce na Vašem představení Jeptišky - nádhera, a jak jsem Vás viděla nastupovat do auta, napadlo mne, jak je Vás akorát počet - snadná přeprava, ...Mohli bychom Vás pozvat s tímto nádherným kusem do naší vesničky ležící mmezi Českéhým rájem a Krkonošemi ? Pár celebrit z velkoměsta náš kulturní stánek již navštívilo a některé i pravidelně přijíždějí. Prosím info na email marta.hejdukova@seznam.cz
Přeji krásný den :-) -
Přání do Nového roku 2009.
Vážená Zoro.
Přeji Vám i Vaší rodině, hodně dárků pod stromečkem a štastný Nový rok 2009. Váš souznitel v dnu narození Kamil. *4* *4* *4* -
Přeji vše nejlepší k narozeninám, ať jste stále tak krásná jako dosud.
Verča -
Jak slyším v rozhlase Zoru Jandovou, vypínám to. Neskutečně sebestředná, egoistická. Skáče hostům do řeči a obtěžuje je nějakými svými pseudozážitky.
-
-
Tak co tady píšete, přeci když něho nemám rád tak se ho nevšímám. Na tyto ubohé názory není nikdo zvědav. Zora Jandová je moc fajn a vstřícná žena. A to nejen proto, že máme stejný den narození, ale několikrát jsem se s Zorkou setkal i v Mníšku pod Brdy. Přeji ji hodně zdraví. *14*
-
Kdybych to tak viděl, není nic jednoduší, neposlouchat toto rádio. Ale jsou lidé co jí mají rádi, jako já.
-
-
Osudové narození
Zdravím Zorku. Tady Kamil co má stejný datum narození 6.9. Chtěl bych poprosit ještě o jedno setkání. Nedostal jsem fotky od toho fotografa z Petrochemie z Mostu 31.5 2008. Posílal jsem e-mail na Zdeňka Mertu. Děkuji Kamil -
Žádost o znovu focení s podpisem.
Zdravím Zoru Jandovou.
Tady Kamil Točík z Ústí nad Labem. Bohužel asi nedostanu ty fotky z vystoupení u Petrochemie v Záluží, ale moc a moc bych prosil o repete focení, ať mám památku. Psal jsem e-mail to české televize, prosím o seznam akcí, kde bychom se mohli zase setkat. Moc děkuji. S pozdravem Kamil -
Máte úžasnou dcerušku
Dobrý den,paní Zoro.Vaše dcerka Esterka je hrozně roztomilá a v Doksanech na táboře s ní byla opravdu legrace:-)Prosím pozdravujte jí ode mě ať se jí všechno daří a Vám taky,nashledanou.Pavlik E. -
fifty-fifty
Vážená Zoro Jandová.
Dne 26.11 2008 pokud nebudu nemocen a dostanu dovolenou, pojedu do Brna na Váš benefiční koncert věnováný k Vašemu životnímu jubileu. Budu moc a moc rád, když Vás uvidím a budeme si tak nějak fifty-fifty s focením. Já jsem,jak už jsem psal, nedostal ty fotky od fotografa, při našem společném focení z důvodu stejného dne narození. Bylo to 31.5 2008 v Záluží u Mostu, kdy jste měla vystoupení pro děti. Moc se budu na Vás těšit a doufám, že si budeme fifty-fifty s tímto dárkem. Děkuji Kamil Točík z Ústí nad Labem