-
Nejkrásnější
Zuzanka je nejkrásnější dámou české seriálové scény ... Navíc je výtečná herečka a věřím, že i skvělá žena ... Držím palce a přeji další skvělé role !!! *3* -
sluníííííčko
Zuzi, nevím, jestli to někdy čteš, ale snad jo - musím ti to napsat - si neuvěřitelný rozzářený optimistický sluníčko.včera jsem tě viděl v pořadu Před půlnocí a .... no nemám slov. Držím palce.
Kamil -
Zuzka
Prave som dopozeral Andel Pane,kde som Zuzku uvidel po prvy krat v zivote.Hoci som zadany,a verny svojej laske,no moje srdce sa roztlklo prudsie,ked som uvidel tu nadhernu tvar Zuzanky;o)Nikdy predtym som nic podobne nezazil.Zuzka je skutocne nadherna a aj postavu ktoru jej reziser vybral,akoby to bola ona sama od narodenia;o)proste anjelik;o)Ty moja dorotka;o)) -
Pre Zuzanu
Mě by spíš zajímal osobní život Zuzky??Co chlapy bída co???nebo někoho máš?? *9* -
zuzi
ahoj Zuzanko,si super kočka a moc se mi líbiš v serialu místo v životě,držím ti palečky aby tě Rokita neodkop a byl pořádnej zásun a byli ste spolu.Aten uchil co nazivá lidi pitomcema at se spamatuje a skoči do DUPI. *3* -
Pane jo....
Proč vy pitomci píšete Zuzance takové pitomosti o sexu atd.Jste normální?????????????Jsta normální chudáci že nedokážete vyjádřit své sympatie jinak než o sexu????Prosím vás přemýšlejte...jak o sobě tak o tom co jste napsali.Já Zuzanku znám a vím že je super holka která v herectví chce dokázat hodně.Teď máte na vybranou,buď ji podpoříte jak budete moci a být ny to hrdi-nebo psát pitomé narážky.PROBERTE SE!!!!!!!!!!!!Fandím Ti Zuzanko.Ráďa. *3* -
-
Re: Pane jo....
Máš pravdu, diskuse co se objevují na různých veřejných chatech přitahují duševní mrzáčky, co se na nic jiného nezmůžou. Svoboda slova je pro některá individua škoda ! Ne, vyřidte Zuzaně, že má jednoho/z tisíce/ sympatizantů v Pardubicích. Je mi sympatická ve Vodáckém seriálu. A rada na závěr, kterou míním velmi vážně: At si dá pozor na kinematografické židy a nestane se levnou kurtizánou, která bude polonahá plnit stránky bulvárních masmédií. Přeju ji, aby si zachovala důstojnost. Zuzko, vem si určitý vzor z Kate Blanchettové. Standa
-
-
Ahoj Dorotko
Ahojky Dorotko.Jsi úžasná dívka a ještě lepší herečka.Jestli si na mě vzpomeneš a na Zelenou hospůdku v ........tak víš od koho to je.Měj se.Dejdar. -
!!!Nabízim zápich!!!
Čau Zůzo, nabízim krásný a dlouhý zápich, jeho dýlka je 25 cm, bude se ti líbit. Napiš na muj e-mail. Dohodnem se. *5* -
krasna
moc sexy holka *14* -
jej
zuzka je fakt kočka libi se mi nejen jako herečka ale i jako holka je fakt cool *14*