-
z.k.
Je to nejkrasnější herečka u nás.Má obrovské charisma.Prostě 1. -
Pane jo....
Proč vy pitomci píšete Zuzance takové pitomosti o sexu atd.Jste normální?????????????Jsta normální chudáci že nedokážete vyjádřit své sympatie jinak než o sexu????Prosím vás přemýšlejte...jak o sobě tak o tom co jste napsali.Já Zuzanku znám a vím že je super holka která v herectví chce dokázat hodně.Teď máte na vybranou,buď ji podpoříte jak budete moci a být ny to hrdi-nebo psát pitomé narážky.PROBERTE SE!!!!!!!!!!!!Fandím Ti Zuzanko.Ráďa. *3* -
-
Re: Pane jo....
Máš pravdu, diskuse co se objevují na různých veřejných chatech přitahují duševní mrzáčky, co se na nic jiného nezmůžou. Svoboda slova je pro některá individua škoda ! Ne, vyřidte Zuzaně, že má jednoho/z tisíce/ sympatizantů v Pardubicích. Je mi sympatická ve Vodáckém seriálu. A rada na závěr, kterou míním velmi vážně: At si dá pozor na kinematografické židy a nestane se levnou kurtizánou, která bude polonahá plnit stránky bulvárních masmédií. Přeju ji, aby si zachovala důstojnost. Zuzko, vem si určitý vzor z Kate Blanchettové. Standa
-
-
Ahoj Dorotko
Ahojky Dorotko.Jsi úžasná dívka a ještě lepší herečka.Jestli si na mě vzpomeneš a na Zelenou hospůdku v ........tak víš od koho to je.Měj se.Dejdar. -
Nejkrásnější
Zuzanka je nejkrásnější dámou české seriálové scény ... Navíc je výtečná herečka a věřím, že i skvělá žena ... Držím palce a přeji další skvělé role !!! *3* -
nejkrásnější
Bez pochyby nejkrásnější herečka, absolutně ojedinělá a jiná než všechny ostatní. Dokonlý obličej + dokonalá postava + úžasně přirozené a upřímné hraní.
pro mě hvězda seriálu Proč bychom se netopili. Moc moc ti fandím *14* -
Zuza
Ahojky Zuzko, tak s Martinem jsem se už potkal,několikrát.
Víš co,pokud máš nového chlapa jako že máš,tak proč mě neřekneš ať tě neotravuji atd.
Na Martina jsi zapoměla ale proč nekomunikuješ s náma jsem nepochopil.
Co bylo-bylo...život jde dál...
žij,hraj,buď šťastná ale nezapomínej.
Ahojky.
Radek z Rokytnice.
P.S. V té hospůdce už nejsme. *4* -
krasna
moc sexy holka *14* -
pochvala
podle mého výborná herečka a také moc krásná. Ať jí to obojí vydrží co nejdéle *3* -
Ohodnocení
U mne naprostá kráva, která je vymletá:)kdo ji nezná osobně tak ať neříká jak je užásná:) *16* -
-
Re: Ohodnocení
tak vymletej si jen ty já jí znám a je to skvělá holka
-
-
Sluníčko
Ahoj Zuzko.Vím že psát ti vyznání je zřejmě hloupost,nebot jsi jich slyšela už nespočet,tak bych ti chtěl alespon popřát moc a moc štěstí do života a pokud možno co nejvíce hodných lidí kolem sebe.Jsi užasná žena a za sebe mohu říct,že jsem ve svém životě doposud neviděl nikoho krásnějšího.Děkuji za to že jsi.Měj se moc hezky a at se ti daří *3* (omlouvám se za případné chyby)Děkuji