-
Je to dost zajímavé že si ČT objedná hosta pana Haška a pani moderátorka Zuzana Tvarůžková ho nenechá odpovědět ani na jednu její kladenou otázku, aniž by ho přerušila. Jestli máte v ČT ještě nějaké volné místo, tak ho beru, protože si tam jistě může každý dělat co chce a platí ho moji spoluobčané a nenechám se vykořišťovat našimi sousedy z bývalé NDR.
-
To co jste předváděla v rozhovoru s M. Haškem, to vás zařadilo na konec fronty v uprchlickém táboře, arogance, sprostota, hulvátství...po taťkoví?
-
Ano,
Z. Tvarůžková si opravdu koleduje... Je velmi arogantní, nezpůsobilá a také vlastně hodně trapná. Nepochybně je placena z peněz daňových poplatníků a koncesionářů veřejnoprávní televize!!! To by snad odpovědní z ČT už mohli pochopit a konečně řešit ! Posílám dále. -
Paní Zuzana Tvarůžková si také koleduje o numero fixem na ruku.
-
Dnes jsem musel velmi změnit názor na Z. Tvarůžkovou. Její rozhovor s hejtmanem M. Haškem velmi podělala a ČT udělala velkou ostudu! Já nejsem zrovna jeho příznivcem, ale oceňuji, že hovořil naprosto realisticky, slušně a v rámci svých kompetencí. Rozhodně něco dělá a hodně se snaží. Naopak nevím, na co si Z. Tvarůžková hraje, vidím ji spíše u trapného bulváru a tím opovrhuji...
Mirek -
-
Naprosto souhlasím s názorem p. Mirka. Její agresivní a podrážděný
způsob vedení rozhovoru a přímo neslušné přerušování řeči uprostřed
věty hosta působí na diváka odpuzujícím dojmem a lze to charakterizovat
jako frackovitou nevychovanost.
-
-
Tvarůžková je veliká ostuda České televize,už by ji měli trochu vlastně co hodně usměrnit-nedá se na ni dívat!!!
-
Je opravdu s podivem,jak nevhodně se tato redaktorka chová. Její arogance , nevhodné vstupování do odpovědí, tendenčnost a zavádění právě tam,kam chce hovořícího dostat.Je velmi hloupá a svou hloupost
nahrazuje arogancí. -
Nechápu, že někoho takového nechají vystupovat v televizi...je to ostuda!!!
-
Opět jsem se utvrdila o neprofesionalitě některých moderátorů či redaktorů. Dnes p. Tvarůžková neustále skákala do řeči hejtmana Haška. A co mne zcela zaskočilo, byla její agresivita, vůbec nechápu, o co jí šlo. Bylo to na ČT 24. Jsem ale hloupá, teď mi to konečně došlo - ČT!!!!!!!!!!!!!
-
-
No musím vyjádřit absolutní souhlas s dnešní kritikou komunikace redaktorky Tvarůžkové při dnešní debatě s hejtmanem Haškem. Kromě již napsaného zřejmě paní redaktorka, kromě jiného nepochopila, že otázku je třeba položit a vyčkat na odpověď aniž by pavlačovým způsobem skákala dotazovanému do řeči. To ale není jen nedostatek jmenované, nýbrž průběžný jev většiny těchto "mediálních figurek", které svojí neomalenou a hloupou agresivitou nahrazují svoji schopnost vést rozhovor a především se svojí hysterií snaží zavděčit svým nadřízeným, aby tak dokázali svoji nepostradatelnost.
-
Paní Věro,dávám Vám úplně za pravdu.Velice mě připomíná paní Kroužkovou.To žádný jejich nadřázených neposlouchá? Být panem Haškem,tak ten rozhovor ukončím a odcházím.Hloupá rozhodně nejste ale asi někdo jiný.
-
-
Já myslím, že pan Hašek je člověk na svém místě, ustál její aroganci
-
-
-
Paní Zuzana Tvarůžková je nemožná,svým vedením diskuze s hosty je ostudou televize. Kdy to vedení nebo rada televize pochopí a pošle tu čůzu na pracovní úřad. Chce se mi zvracet a to mám tvarůžky rád ...
-
-
ona je černá a v tom bude její problém...určitě je to nějaká sociopatie, odborník by to uměl popsat..ČT SE ASI ZBLÁZNILA, KDYŽ JI NECHÁ MODEROVAT
-