-
Tvarůžková v dnešní debate s Hynkem Kmoníčekm připomínala vzteklého ratlíka, který marně doráží na někoho na koho nemá ani svými znalostmi, vzděláním či rozhledem, ani kultivovaností či charismatem; o to více se Tvůrůžková chová nepřiměřeně svému postavení a roli - zvláště iritující jsou její nekonečné a často obtížně srohzumitelné tirády, ve kterých prezentuje své "rozumy" a představy, které ovšem diváka nezajímají; mám dojem, že není vyjímkou, že více času si v pořadu Tvarůžková přiděluje sama sobě než pozvanému hostovi. Já a asi všichi, kteří se již odhodlají pořad za účasti T. vůbec sledovat, chtějí slyšet názory hosta, nikoli "moudra" podprůměrné pracovnice TV. Je s podivem, že vedení České TV tento styl vystupování Tvarůžkové dlouhodobě toleruje; myslím, že se nemýlím, když řeknu, že T. spíše diváky od sledování tohoto pořadu odrazuje než přitahuje. Poznámka na závěr - okázale a zavile prezentované "nesympatie" hlasatelky Tvarůžkové vůči Rusku a V. Putinovi (stejně jako vůči M.Zemanovi) - patří již mezi její tradiční a omšelý folklor, který však "dokáže vtělit" i do debaty o uprchlících....trapné, ale na víc asi komentátorka Tvarůžková nemá.
-
Ptám se, jak může televize zaměstnávat tak drzou, zlou a vůči některým hostům v Interwiev i naivně zaujatou paní??? Tohle individuum by měl skončit co nejdřív, nedá se na ní ani koukat, natož poslouchat ty plameny, které šlehá na hlavně prozemanovské hosty! Hrůza a ostuda ČT.
-
Na této paní mi vadí, že pravidelně skáče ostatním diskutérům do řeči. Má poněkud nekultivovaný projev a
to skákání do řeči je ale takové buranské, že? -
Zuzana Tvaruzkova (4.6. na CT24) - Jste dalsi hlupak, ktery nevi co rika. Prestante opakovat vyroky jeste vetsich hlupaku. Podivejte se na tabulku OECD o pracovitosti lidi v zemich sveta (pokud ji nenajdete, rad ji poslu). Podivejte se poradne (na kterem miste je Recko a na kterem Cesko) a uz nikdy nevypoustejte z vasi nevymachane huby slova o "linych Recich", prosim. Kdyz nekdo rika co chce, vyslechne si co nechce.
-
To jste chválně vymazali a uvedli, že nebyl správný kód? Nebo není příjemné slyšet pravdu? Tak prosím vyřid´te p. Zuzaně Tvarůžkové, at´se před moderováním INTERVIEW na čt 24 vysmrká, aby během vysílání nemusela potahovat, mlaskat a pod. Vůbec se to nehodí a a někdy se nedá na to vůbec dívat, jak je arogantní a důležitá a přitom hloupá. Tím svým neustálým přerušováním a skákáním do řeči budí jen dojem hloupé. Doufám, že si to přečte a zařídí se podle toho.
-
Nevychovaná,drzá štěkna o její prodejnosti vůbec nepochybuji.
-
Jediná její přednost je exotický vzhled,její názory jsou ke zvracení.
-
Středoškolačka Tvarůžková se na dnešní diskusi s kapitánem letadla Kellerem moc nepřipravila. Hovořit v ČT o výšce letu 38 000 stop je zcela diletantské. Je zřejmé, že se na gymplu ani nenaučila základní fyzikální jednotky a veličiny. Mě vůbec nezajímá kolik měří stop a palců a kolik mil či yardů to má do televizního studia. Ale jako diváka znalého metrických jednotek soustavy SI, které respektuje celá Evropa, mne zajímalo, v kolika km nad zemí letadlo letělo. Bulvární a hloupý novinář jen tupě přejímá zahraniční zprávy, aniž by věnoval trochu času pro divákům srozumitelný přepočet. Pro hlasatelku Tvarůžkovou jsem během pár minut zjistil, že 38 000 stop je 11,582 km. Jen tak dále hlasatelko dobře placená i mými penězi! Jste vskutku nenahraditelná a vysoce zlepšujete image veřejnoprávního televizního vysílání. Jak dlouho ještě budeme její diletantské žvásty trpět?
-
-
Najděte si pro urážky jiné téma. Udávání výšky letu ve stopách je dnes už celosvětově zcela běžné a správné. Každý, kdo má jen trošku něco společného s létáním ví, že přístroje i v českých letadlech udávají výšku ve stopách, letové hladiny jsou ve stopách. Je to stejné, jako to, že všichni, kdo létají musí vědět, jaký je rozdíl mezi SEČ, SELČ a UTC.
-
-
Dnes rozhovor s panem ministrem Hermanem. Škoda že se paní Tvarůžková nepřipravila lépe. Na dotaz, kdo je v komisi pro udělování nových cen rytíř a dáma české kultury odpověď nedostala. No abyne, když podle nařízení vlády o tom rozhoduje sám ministr. A tu komisi - tu si sestavuje sám. Vivat český Kocourkov.
-
To snad ani není možné, včerejší vystupování Tvarůžkové vůči velmi chytrému a ve věci se více než orientujícímu Janu Petránkovi je úplně nestoudné. Jan Petránek není žádný druhořadý politik, aby mu musela skákat do řeči, ale odborník a politický komentátor a to více než erudovaný, nebylo potřeba pořad s ním vést konfrontačně a nechutně agresivně.Ale takové chování jí je asi vlastní a bohužel i ČT jí to schvaluje. Podle mě je Tvarůžková ambiciózní a bezohledná a hodně divná občanka ČR.
-
-
Pane Diváku, víte ano vychází to samozřejmě z charakterových vad většiny moderátorů ČT. Ale také hlavně to.Že jsou ZAPRODANCI,ZAPRODANÍ.Je mi z toho zcela na zvracení!!! Veškeré proamerické a promuslimské názory jsou s úsměvem přijaty. A nedej bože,aby někdo ve studi ČT začal tvrdit opak nebo dokonce PRAVDU.Pak je napadán,konfrontován nesmysly a začne cenzura v přímém přenosu.Že se nestydíte. Nemáte svědomí.Ti lidé na Ukajině umírají a vy to kryjete. Kryjete válečné zločiny. Je mi z celé ČT24 na zvracení *11*
-