Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Tvarůžková

OSOBNOST 17.2.2013 
146 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já myslím, že pan Hašek je člověk na svém místě, ustál její aroganci
  • To co jste předváděla v rozhovoru s M. Haškem, to vás zařadilo na konec fronty v uprchlickém táboře, arogance, sprostota, hulvátství...po taťkoví?
  • Naprosto souhlasím s názorem p. Mirka. Její agresivní a podrážděný
    způsob vedení rozhovoru a přímo neslušné přerušování řeči uprostřed
    věty hosta působí na diváka odpuzujícím dojmem a lze to charakterizovat
    jako frackovitou nevychovanost.
  • Ano,
    Z. Tvarůžková si opravdu koleduje... Je velmi arogantní, nezpůsobilá a také vlastně hodně trapná. Nepochybně je placena z peněz daňových poplatníků a koncesionářů veřejnoprávní televize!!! To by snad odpovědní z ČT už mohli pochopit a konečně řešit ! Posílám dále.
  • Paní Zuzana Tvarůžková si také koleduje o numero fixem na ruku.
  • Dnes jsem musel velmi změnit názor na Z. Tvarůžkovou. Její rozhovor s hejtmanem M. Haškem velmi podělala a ČT udělala velkou ostudu! Já nejsem zrovna jeho příznivcem, ale oceňuji, že hovořil naprosto realisticky, slušně a v rámci svých kompetencí. Rozhodně něco dělá a hodně se snaží. Naopak nevím, na co si Z. Tvarůžková hraje, vidím ji spíše u trapného bulváru a tím opovrhuji...
    Mirek
  • Tvarůžková je veliká ostuda České televize,už by ji měli trochu vlastně co hodně usměrnit-nedá se na ni dívat!!!
  • No musím vyjádřit absolutní souhlas s dnešní kritikou komunikace redaktorky Tvarůžkové při dnešní debatě s hejtmanem Haškem. Kromě již napsaného zřejmě paní redaktorka, kromě jiného nepochopila, že otázku je třeba položit a vyčkat na odpověď aniž by pavlačovým způsobem skákala dotazovanému do řeči. To ale není jen nedostatek jmenované, nýbrž průběžný jev většiny těchto "mediálních figurek", které svojí neomalenou a hloupou agresivitou nahrazují svoji schopnost vést rozhovor a především se svojí hysterií snaží zavděčit svým nadřízeným, aby tak dokázali svoji nepostradatelnost.
  • Paní Věro,dávám Vám úplně za pravdu.Velice mě připomíná paní Kroužkovou.To žádný jejich nadřázených neposlouchá? Být panem Haškem,tak ten rozhovor ukončím a odcházím.Hloupá rozhodně nejste ale asi někdo jiný.
  • Je opravdu s podivem,jak nevhodně se tato redaktorka chová. Její arogance , nevhodné vstupování do odpovědí, tendenčnost a zavádění právě tam,kam chce hovořícího dostat.Je velmi hloupá a svou hloupost
    nahrazuje arogancí.
  • Nechápu, že někoho takového nechají vystupovat v televizi...je to ostuda!!!
  • Opět jsem se utvrdila o neprofesionalitě některých moderátorů či redaktorů. Dnes p. Tvarůžková neustále skákala do řeči hejtmana Haška. A co mne zcela zaskočilo, byla její agresivita, vůbec nechápu, o co jí šlo. Bylo to na ČT 24. Jsem ale hloupá, teď mi to konečně došlo - ČT!!!!!!!!!!!!!
  • Paní Zuzana Tvarůžková je nemožná,svým vedením diskuze s hosty je ostudou televize. Kdy to vedení nebo rada televize pochopí a pošle tu čůzu na pracovní úřad. Chce se mi zvracet a to mám tvarůžky rád ...
  • Tvarůžková v dnešní debate s Hynkem Kmoníčekm připomínala vzteklého ratlíka, který marně doráží na někoho na koho nemá ani svými znalostmi, vzděláním či rozhledem, ani kultivovaností či charismatem; o to více se Tvůrůžková chová nepřiměřeně svému postavení a roli - zvláště iritující jsou její nekonečné a často obtížně srohzumitelné tirády, ve kterých prezentuje své "rozumy" a představy, které ovšem diváka nezajímají; mám dojem, že není vyjímkou, že více času si v pořadu Tvarůžková přiděluje sama sobě než pozvanému hostovi. Já a asi všichi, kteří se již odhodlají pořad za účasti T. vůbec sledovat, chtějí slyšet názory hosta, nikoli "moudra" podprůměrné pracovnice TV. Je s podivem, že vedení České TV tento styl vystupování Tvarůžkové dlouhodobě toleruje; myslím, že se nemýlím, když řeknu, že T. spíše diváky od sledování tohoto pořadu odrazuje než přitahuje. Poznámka na závěr - okázale a zavile prezentované "nesympatie" hlasatelky Tvarůžkové vůči Rusku a V. Putinovi (stejně jako vůči M.Zemanovi) - patří již mezi její tradiční a omšelý folklor, který však "dokáže vtělit" i do debaty o uprchlících....trapné, ale na víc asi komentátorka Tvarůžková nemá.
  • Ptám se, jak může televize zaměstnávat tak drzou, zlou a vůči některým hostům v Interwiev i naivně zaujatou paní??? Tohle individuum by měl skončit co nejdřív, nedá se na ní ani koukat, natož poslouchat ty plameny, které šlehá na hlavně prozemanovské hosty! Hrůza a ostuda ČT.
  • Na této paní mi vadí, že pravidelně skáče ostatním diskutérům do řeči. Má poněkud nekultivovaný projev a
    to skákání do řeči je ale takové buranské, že?
  • Najděte si pro urážky jiné téma. Udávání výšky letu ve stopách je dnes už celosvětově zcela běžné a správné. Každý, kdo má jen trošku něco společného s létáním ví, že přístroje i v českých letadlech udávají výšku ve stopách, letové hladiny jsou ve stopách. Je to stejné, jako to, že všichni, kdo létají musí vědět, jaký je rozdíl mezi SEČ, SELČ a UTC.
  • Zuzana Tvaruzkova (4.6. na CT24) - Jste dalsi hlupak, ktery nevi co rika. Prestante opakovat vyroky jeste vetsich hlupaku. Podivejte se na tabulku OECD o pracovitosti lidi v zemich sveta (pokud ji nenajdete, rad ji poslu). Podivejte se poradne (na kterem miste je Recko a na kterem Cesko) a uz nikdy nevypoustejte z vasi nevymachane huby slova o "linych Recich", prosim. Kdyz nekdo rika co chce, vyslechne si co nechce.
  • To jste chválně vymazali a uvedli, že nebyl správný kód? Nebo není příjemné slyšet pravdu? Tak prosím vyřid´te p. Zuzaně Tvarůžkové, at´se před moderováním INTERVIEW na čt 24 vysmrká, aby během vysílání nemusela potahovat, mlaskat a pod. Vůbec se to nehodí a a někdy se nedá na to vůbec dívat, jak je arogantní a důležitá a přitom hloupá. Tím svým neustálým přerušováním a skákáním do řeči budí jen dojem hloupé. Doufám, že si to přečte a zařídí se podle toho.
  • Nevychovaná,drzá štěkna o její prodejnosti vůbec nepochybuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit