-
Jediná její přednost je exotický vzhled,její názory jsou ke zvracení.
-
Středoškolačka Tvarůžková se na dnešní diskusi s kapitánem letadla Kellerem moc nepřipravila. Hovořit v ČT o výšce letu 38 000 stop je zcela diletantské. Je zřejmé, že se na gymplu ani nenaučila základní fyzikální jednotky a veličiny. Mě vůbec nezajímá kolik měří stop a palců a kolik mil či yardů to má do televizního studia. Ale jako diváka znalého metrických jednotek soustavy SI, které respektuje celá Evropa, mne zajímalo, v kolika km nad zemí letadlo letělo. Bulvární a hloupý novinář jen tupě přejímá zahraniční zprávy, aniž by věnoval trochu času pro divákům srozumitelný přepočet. Pro hlasatelku Tvarůžkovou jsem během pár minut zjistil, že 38 000 stop je 11,582 km. Jen tak dále hlasatelko dobře placená i mými penězi! Jste vskutku nenahraditelná a vysoce zlepšujete image veřejnoprávního televizního vysílání. Jak dlouho ještě budeme její diletantské žvásty trpět?
-
Dnes rozhovor s panem ministrem Hermanem. Škoda že se paní Tvarůžková nepřipravila lépe. Na dotaz, kdo je v komisi pro udělování nových cen rytíř a dáma české kultury odpověď nedostala. No abyne, když podle nařízení vlády o tom rozhoduje sám ministr. A tu komisi - tu si sestavuje sám. Vivat český Kocourkov.
-
Pane Diváku, víte ano vychází to samozřejmě z charakterových vad většiny moderátorů ČT. Ale také hlavně to.Že jsou ZAPRODANCI,ZAPRODANÍ.Je mi z toho zcela na zvracení!!! Veškeré proamerické a promuslimské názory jsou s úsměvem přijaty. A nedej bože,aby někdo ve studi ČT začal tvrdit opak nebo dokonce PRAVDU.Pak je napadán,konfrontován nesmysly a začne cenzura v přímém přenosu.Že se nestydíte. Nemáte svědomí.Ti lidé na Ukajině umírají a vy to kryjete. Kryjete válečné zločiny. Je mi z celé ČT24 na zvracení *11*
-
Hezká na Kubě
-
To snad ani není možné, včerejší vystupování Tvarůžkové vůči velmi chytrému a ve věci se více než orientujícímu Janu Petránkovi je úplně nestoudné. Jan Petránek není žádný druhořadý politik, aby mu musela skákat do řeči, ale odborník a politický komentátor a to více než erudovaný, nebylo potřeba pořad s ním vést konfrontačně a nechutně agresivně.Ale takové chování jí je asi vlastní a bohužel i ČT jí to schvaluje. Podle mě je Tvarůžková ambiciózní a bezohledná a hodně divná občanka ČR.
-
Dnes rádoby komentátorka Tvarůžková posunula laťku své stupidity opět o stupínek výše.Když ji člověk poslouchal a sledoval tak většinou nevěděl, jestli ministrem průmyslu je ještě Mládek nebo již řečená Tvarůžková, které ví vždy všechno napřed a nejlépe. Je jen těžko pochpitelné, kde se v této rádoby "hvězdě novinářkého nebe" bere tolik sebevědomí (či drzosti a arogance) - naprosto ničím nepodloženého - "mistrovat" na TV obrazovce lidi, kterým nemá vůbec šanci být alespoň rovnocenným partnerem pro diskusi. A co je ještě trapnější a současně těžko uvěřitelné je i to, že tato hlasatelka (nic více není) veřejnoprávní TV si osobuje právo se stavět do role "oddaného obhájce "pravé" víry a nesmiřitelného zastánce jediného správného(t.j. konfrontačního a vždy důsledně antiruského) postoje a vnucovat svoje "zjevené pravdy" široké veřejnosti. Jaká víra a jaký postoj - je zcela zřejmé. Bohužel její postoje a bludné názory jsou v diametrálním rozporu s názory a postoji většiny české populace. A to vše za za blahosklonné nečinnosti a přihlížení vedení zpravodajství ČTV.
-
Nerozčilujte se :-)
Je to pepina a dělá a k hostům se chová tak, jak jí naříděj šéfové.
Ty maj rádi Knížete Vopěnku a tak se k němu chová servilně. A u jinejch zas agresivně. No. -
Zaklání hlavu, mhouří oči a tak se může zdát, že přemejšlí. Omyl.
To jen naslouchá nápovědu, kterou dostává do sluchátka z režie.
Jinak dobrá, politicky spolehlivá soudružka. -
? Dnes je tolik schopných holek qa s VS co na ní TV vidí, šije sebou, vety jsou nesouvislé, !
-
Vůbec se mi Tvarůžková nelíbi trha sebou na obrazovce věty jsou někdy nesouvislé a jak to, že nemá VS? Dnes je tolik schopných mladých lidí a s VS?
-
souhlasím že Tvaružkova na to nema.ale je to produkt novodobeho mladežnika Železneho!
-
Zuzana je sice hezká holka, ale jestli je jako redaktorka to nejlepší co ČT má, tak radši budu zamindrákovaný soudruh.
-
Když budeme někomu upírat právo bez postihu vyjadřit svůj názor, pak se vracíme zpět do období před listopadem 1989. Kritizujete jiné, ale vy sám jste těm, které kritizujete, velmi podobný - jen to odůvodňujete něčím jiným.
Potíž je v tom, že váš přístup nemá s demokracií ani svobodou nic společného - jen diktatura naruby, kde byste ve jménu obrany svobody nejspíš neváhal zakazovat jakékoliv názory, které (dle vás) nejsou dostatečně prodemokratické, jejich představitele zavíral do vězení a v krajním případě i zabíjel - pokud byste měl příležitost a věděl, že to bude bez postihu pro vás. Pak není rozdíl mezi vámi a komunisty. -
Nejsem sympatizant KSČM ani pana Filipa, ale přístup pí. Tvarůžkové mi také nepřijde profesionální, ale naopak hodně jednostranný. Čím dál více mi připomíná předlistopadové zpravodajství - jen nepřítel je jiný než tehdy.
Snad se časem objeví někdo méně zakomplexovaný, abych neměl při sledování zpráv ČT chvílemi pocit v duchu komunistických předlistopadových hesel: "Kdo nejde s námi, jde proti nám" nebo "Se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak.", kde stačí místo Sovětský svaz dosadit USA a vyjde to nastejno. -
Souhlas! A pokud by si kdokoliv chtěl ověřit ten zmiňovaný Tvarůžkové "výkon", tak lze tady: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/214411000370423/
-
Zhlédl jsem (mmch, je to na této adrese: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/214411058041119/video/). Neuvěřitelné! Tvarůžková byla na profackování, opravdu. Filip je komunista, má názory jaké má a vypadá jak typický papaláš. Ale to nedáválo té pipině právo vést rozhovor (místy připomínající spíše výslech) takovým předpojatým a neseriózním způsobem. *10*
-
Cuza pri mluveni mlaska jako vetsina redaktorek CT Hnus se na to divat
-
Vážený pane, naučte se rodný jazyk a nechoďte ukazovat svoje duševní zvratky na diskusích! Rovný rovného si hledá ...
-
Včera jsem sledoval pouze chvíli zpravodajství na ČT 24. To jak jste byla zklamaná z toho, že Vám ten právník nepotvrdil, že chtít ověřit totožnost občana policií je něco nezákoného, bylo fakt k popukání. Ten kontrolovaný občan měl svolení k natáčení a následnému zveřeřejnění této nahrávky? To Vás nezajímá. Když jste tak investigativní, tak proč nám nezjistíte, kde vzali všichni ti demonstranti 17.11. ty červené karty?
Proč se od veřejnoprávního media např. nedovím, že při návštěvě Batislavy poměrně dost lidí protestavalo pro Porošenkovi. Ve zprávách ČT tato návštěva byla idilka.