Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Tvarůžková

OSOBNOST 17.2.2013 
146 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slečna si opět pletla pojem s průjmem. V pořadu Interview v otázkách s P. Kováčikem hovořila na místo o INTERPELACÍCH o interpretacích. Navíc vůbec nevěděla základní rozdíly mezi schvalováním zákonů a prohlášením parlamentu. Otřesné! Toto musíme platit měsíčním poplatkem. "Vynikající" úroveň dobře placených a hloupých žvatlalek veřejnoprávní televize!!
  • Vyvadila vrcholně nesnáším. Tvarůžková ovšem ve stylu mediálního mainstreamu ( Drtinová, Moravec, Veselovský atd ), nutí oponenta odpovídat tak, jak ona chce. To, že současná media jsou EUropsky neolevicová je obecně známý fakt a naštěstí je zde zatím internet, který EU ještě nereguluje. Ovšem co není může být. Kulturní revoluce v Číně začínala zpočátku také nevinně a lid ji přijímal. Ti nadšení mladí rudí gardisté jsou dnes v soft podobě zelení. Ti i oni zcela zaslepeni svojí pravdou, vůbec neakceptují historické souvislosti a nadšeně budují rudé či zelené zítřky. Tam samozřejmě realita nešťastné Ukrajiny naprosto nepatří a Majdan je interpretován jako boj pravdy a lásky proti zlu a nenávisti.
  • Viděl jsem rozhovor s panem Vyvadilem. Ačkoliv tohoto pána vůbec nemusím, tak nechápu, proč pokládáte neustále jedny a ty samé otázky a to ještě formou odpovědi. To si myslíte, že se dotyčný nakonec vytočí a řekne Vám ANO? Totéž dělala Drtinová s Veselovským, taky letěli (naštěstí pro ČT). Asi je to nějaká nový formát, ale otázky to určitě nejsou. Otázku položím, počkám na odpověď a basta, je to snad tak složité?...
  • Také jsm se nasmál,nejvíce mě pobavila otázka s.Tvarůžkové ,,zda se západ nenechal zbytečně zatáhnout do konliktu na Uktajině ".By mě zajímalo jestli tuhle stupiditu vymyslela sama,nebo jí to někdo nadiktoval.
  • souhlasíte sám se sebou?
  • Vaším názorem na zaměstnávání "černých" jsem hluboce pobouřen. A co blondýnky nebo plešatí? Ty taky chcete vyčlenit ze společnosti? I když jsou občany ČR?
  • Vážená paní redaktorko, nenechte se otrávit lidmi, kteří zdaleka nedosahují Vaší úrovně (viz např. "vyzáž"). A už vůbec ne lidmi, jako je pan bývalý senátor Vyvadil (ČSSD). Zdálo se mi, že pokud někdo nesouhlasí s jeho názory, považuje jej za nesvéprávného a musí jej poučovat, jak to má správně chápat. Tedy obdoba pana Kmoníčka, poradce pana prezidenta ...
  • Skvělá redaktorka, chválím!
  • když jsem při práci u kompu znaven,pustím si na lištu ,pro pobavení, paní barboru,ta nikdy nezklame....
  • profesionalita kvarteta takáč,kroužková,borek,tvarůžková jest vskutku úděsná,šílená vyslovnost,neschopnost vyslovit dvě logicky souvislé věty,používání cizích slov bez znalosti jejich významu-borec borek,no a ten rozhovor tvarůžkové-totální propadák
  • Moc vám fandím, působíte velce přirozeně, nenecháte se vyvést z míry ani tím arogantním panem Vyvadilem. Kdo Vás odsuzuje za nedostatečné znalosti, je sám hlupák. Vše se získává praxí a zkušenostmi, jste mladá, máte dobře nakročeno.
  • Naprostý souhlas, ta slečna na politické diskuze nemá .Jediné co ovládá je skákání do řeči, ale jinak IQ tykve.
  • Jediné co se o vás dá napsat pozitivního je, že jste hezká, ale jinak jste neskutečně hloupá!
  • Interview 24, byla jste skvělá a profesionálně jste zvládla arogantního hosta. Přeji hodně síly a pevné zdraví.
  • Svatá pravda.. dnes jsem sledoval rozhovor s Jiřím Vyvadilem, bývalý senátor ČSSD - řešilo se Ukrajina.. ta dloooho jsem se nezasmaál na Interview ČT24. Měl jsem za to že to je seriozní pořad a né taková saškarna :DD Bože ještě teď s toho nemůžu....
    :)
  • naprosto souhlasím
  • Myslím si, že máme dost nezaměstnaných bílých spoluobčanů, tak nechápu, proč zaměstnáváme ty černé. My na malém městě na ně vůbec nenarazíme, tak nevím, odkud je berete. Stačí nám úplně jeden na Nově. To se chcete ukázat světu, jaký jste demokrati? Fuj.
  • No,je to legrace,číst některé rádoby inteligentní reakce.Jako třeba osoba,která se nechává dost primitivně vytáčet jakýmsi provokatérem "Pepou z depa".Ten si to vysloveně užívá a jeho "školiteli" tečou nervy a z jeho velmi inteligentních reakcí je tím jen hromádka hov..ek.
  • Slečna Tvarůžková dnes 23. 4. 2014 ve 22 hodin v "Událostech, komentářích" opět prokázala, že její schopnost klást otázky inteligentním lidem je žalostná. Prosím, přehrajte si dnešní záznam a zjistíte, že má slabou slovní zásobu - panu A. Mitrofanovi během dvaceti vteřin řekla třikrát "právě," což dokreslilo nemohoucnost položit rozumnou otázku. (Toto slovo se jí zřejmě velmi líbí a nadužívá ho i ve Studiu 24.) Tázaný pan I. Gabal jí zase musel připomenout, že na otázku již dříve odpověděl a nechápal, proč se znovu táže na stejnou věc. Navíc kladla primitivní otázky (na úrovni trhovkyně) a tázaní velice inteligentně sami rozvíjeli problém, o kterém vůbec neměla ani potuchy. Kompetentně vysvětlili podstatu věci, na kterou se pro její nevědomost a neznalost netázala. Pan Mitrofanov jí také sdělil, že její otázky na hejtmana Haška byly bezpředmětné a spekulativní, že zbytečně rozvíjí fiktivní a nicotný problém, protože pan Hašek se řídil usnesením ČSSD o nevhodnosti zastávání dvou placených funkcí a vzdal se funkce poslance.
    Velmi bych uvítal, kdyby slečna Tvarůžková byla alespoň trochu sebekritická a šla raději "sbírat" reportáže z ulice a nekazila mně zážitky a informace při sledováni ČT24. Domnívám se, že vynuceně platím ČT poplatky i za neprofesionální výkony výše jmenované a dobře placené redaktorky. Vedení ČT její "profesionální" úroveň vyhovuje? Mně ne!
  • Pepa z depa je skutečně tupec! Poučení, ke kterému se přiznal, stejně nerespektuje. Jeho sečka v dutině lebeční na to zdaleka nestačí. Tak se chová opravdový primitiv, co se naučil mačkat klávesnici a šíří zde své duševní zvratky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit