Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti, co jsou venku a mají jiný názor, ať už kritik nebo expert, nevidí myšlenku, s jakou tam trenéři přichází.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/ms-2024/milan-antos-expert-nehoda-lecba-rozhovor-cesko-praha.A240529_124123_ms-hokej-2024_huda?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

    no já jsem psal zrovna na tohle, že trenér vybral podle mě bojovníky, kteří tam vypustí duši, když jsem ta jména viděl.
    Pak dále v textu - že když přijeli Pasta a spol, že máme velmi silný tým, možná i na zlato..
    A k té havárce Milane. Pokud je v populaci 80% ADHD jedinců, jak se odhaduje, prakticky každý starší 18 let dnes jezdí v autě, a to ADHD řeší (tím metylfenidátem) jen zhruba třetina, jak se odhaduje, pak statisticky je prakticky zázrak, pokud na tom skutru teda absolvuješ každé mistrovství, že jsi byl sestřelen až nyní po 13 letech.. Do toho je třeba počítat i ty, kteří to sice řeší, ale tak nějak si zapomenout vzít každý den tuhle krystalickou oporu proti nervozitě, roztěkanosti, posilující pozornost, což se u účastníka silničního provozu vítá, když ji vykazuje v průběhu řízení...
    Já bych dnes řidiče jednostopých vozidel jako účastníky provozu měl strach i pojišťovat, být ředitelem pojišťovny.. ta pravděpodobnost srážky s jedincem vyloženě trpícím jen tím ADHD (což samo o sobě stačí..) je velmi vysoká a vy jste pro ně snadná kořist.. A tím pádem jednou nohou neustále v hrobě..
    A ještě jedna statistika, kterou už nevím, jestli jsem zmínil -  ADHD jedinci mají dle statistik až o 50% vyšší nehodovost.
    Ale čtu, že se jednalo o cizince, statistiku z ciziny neznám.. :) pokud je ale registrovaný v našem soc. systému, pak ho zahrnují výše zmíněná čísla, i kdyby měl původ z Kjota jako třeba Mirai nebo Tomio.. :)

  • tohle vše je od Jardy ok, ale je tam ještě jedna souběžná kauza, a sice navýšení peněz Fouskem o 5,3 mio na pravděpodobně mzdové náklady repre, protože předpokládám, že soustředění do toho není započítáno před ME, tohle se účtuje zvlášť.
    Tam by chtělo zkontrolovat a Fousek by měl předložit výkonnému výboru všechny faktury, které tohle navýšení způsobily. Celé to působí jako další vyvádění peněz, kde už by mohl hrát roli ale i tým repre, protože vyvádět nemůžete, aniž by to nemohla vědět strana, které fakturujete..
    Abychom nedošli k tomu, že se NÁHLE ZMĚNIL i ten Ivan Hašek, kdysi deus ex machina čs. fotbalu v boji proti korupci, dnes vrchní líbač podivně fungujícího předsedy, protože si chlapci prostě zanotovali v rámci společného napoleonského komplexu a Hašek už má teda taky svou funkci, aniž by byl teda nejlepším v tom výběrovém řízení, protože minimálně o míli úspěchy a životopisem před ním je už i o málem generaci mladší Marcel Lička.. a kde jsou ještě další trenéři..
    tohle taky nebylo transparentní výběrové řízení hodno demokratických standardů. Vybral se prostě kandidát, který Fouskovi vyhovoval, byť nesplňoval žádná relevantní kriteria (Hašek má jeden titul se Spartou, to už dnes kde kdo z trenérů..), která by měla definovat především mezinárodní úspěchy ve fotbale, které Hašek nemá žádné, Veselý třeba stejně tak. Protože repre je o tom mezinárodním měření, tzn. první měli být posuzováni trenéři s úspěchy venku..

  • Později se na Fouska obrátil přímo: „Máš štěstí, že je letos
    Euro, jinak bys tady čelil odvolání. Je extrémní ostuda, že s partnerem
    (Sport Invest), kterého považujeme za neseriózního, ukončíme smlouvu,
    dáme mu dva miliony odstupného a uzavřeme další smlouvu za dvacet
    milionů.“
    neuzavřel.



























    Tvrdík byl dlouho Fouskovým podporovatelem, den před valnou hromadou se za to však omluvil.„Kandidoval pod hesly transparentnost, týmovost a změna. Tohle je příklad, že se nezměnilo vůbec nic.

    Předsedající valné hromady Martin Procházka pak vypnul
    Tvrdíkovi mikrofon, protože už mluvil pět minut. Podle schváleného
    jednacího řádu je maximální délka jednoho příspěvku dvě minuty. „Zatím
    mě nejvíc zaujalo, že si někdo dovolí vypnout představiteli významného
    ligového klubu mikrofon. To tedy...,“ vstoupil do debaty bývalý předseda
    FAČR Miroslav Pelta.

    Já bych to měl se smlouvou vyřešené za půl hodiny. Já bych z
    toho vybruslil tak, aby to vypadalo, že jsme vítězové. Já bych šel za
    Tvrdíkem, Tykačem, Křetínským, aby z nich něco vypadlo. A to nemyslím na
    Jabko (Jablonec). Vždyť se máme všichni dobře, jediný, kdo se má blbě,
    jsem já, protože mám příští týden soud, a to mám ještě docela dobrou
    náladu. Schvalme Strahov a buďme rádi za doktora Křetínského, že to
    zaplatí,“ poukázal Pelta na nabídku Sparty, že postaví a zaplatí nový
    stadion.


    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/valna-hromada-facr-fousek-tvrdik-sport-invest-stes.A240530_133202_fot_dsouteze_duff

    no tak ještěže nám Peltonen v rámci veřejných financí už nic na svazu neschvaluje, to bychom se teprve nedopočítali. Příští týden má soud v jasné kauze, kdy ty veřejné peníze vyloženě zneužíval pro své soukromé účely a zavazování si kamarádů a na tom soudě by měla být přítomna nejvyšší státní zástupkyně Lenka Bradáčová, aby dohledla na to, že se povede standardním způsobem. 

    Když vidím, jak čáp leze už preventivně do řiti DOKTORU KŘETÍNSKÉMU, tak ten dohled je více než záhoden tak, aby vše bylo posouzeno dle zákona a Pelta prostě zaplatil daň za všechny ty lumpárny, které v čs. fotbale natropil za x let jeho působení. Budu to taky sledovat, bude se mi to hodit do informovanosti Západu o tom, zdali u nás ještě funguje stále právní stát..
    I novináři by měli tohle dozorovat, protože je slušná šance se jednoho ze šíbrů, kteří poškozují fotbal dlouhodobě, snad i nadobro zbavit.. :)

  • jsou velmi zákeřní, pomstychtiví, v zákulisí, motivuje je vysoké postavení, finanční zabezpečení (hojí to to raněné ego), ale bývají taky velmi usilovní v práci. Tam ale jak kdo. Ti méně zdatní se snaží prosadit za každou cenu - přes konexe, či v profesi, pro kterou nemají kompetence ( u Haška trenér repre, u Fouska manažer.., s Haškem mám tu negativní zkušenost stran té zákeřnosti, s Fouskem do kontaktu nepřicházím, čiže nemůžu potvrdit, to musí ti, kteří s ním kdy spolupracovali). Tolik charakteristika téhle osobnosti. Je to širší v literatuře, vypíchl jsem nejdůležitější body.
    Pak tam hraje ještě roli plešatost obou pánů, to už je individuální, jak to kdo nese. Vlasy totiž psychologie vnímá jako sexuální symbol, jejich ztrátu pak za příznak stárnutí, slabosti (zase jsme u toho ega). ale tohle je individuální. Někdo to pojme jako image, někoho to zasáhne podobně jako ten menší vzrůst. Ten vzrůst ale vnímá jako handicap drtivá většina chlapů ve společnosti - proto se k tomu navázal pojmenováním i ten komplex..

  • RANĚNÉ ego... sry..u toho napoleonského komplexu.. prostě jsem se narodil malý, tak to potřebuji společnosti ukázat..takoví jedinci i zle snáší kritiku, milují lichotky, mám ve svém okolí jednoho takového pána, stojím vždy o schod níže, když s ním debatuji, lépe věci vyřídíte. :)

  • „Tehdy ve volbách došlo k zásadnímu předělu, něco jako v
    politice v roce 1989,“ poznamenal Fousek. „Teď nám odpůrci vyčítají
    demokratický přístup, což je taková daň.“

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/petr-fousek-valna-hromada-facr-jaroslav-tvrdik-stadion-strahov-sparta.A240529_144002_fot_reprez_min

    v demokracii se volí na jednotlivá místa ti nejschopnější, proto tam probíhají transparentní výběrová řízení s odkazy na životopisy uchazečů - předchozí úspěchy. V diktaturách, autokraciích, kde je moc založena na charismatickém panství (Weber - sociologie) jejího držitele, se tento obklopuje tzv. poslušnými, kteří drží tzv. ústa a souhlasí s držitelem moci - to je Erich Brabec např., pro mnohé překvapivé jméno na místě technického ředitele, vzhledem k jeho juniorní pozici v trenérském hnutí. Tuhle praxi dělal Napoleon třeba, odtud možná taky napoleonský komplex (Fousek, Hašek, souvisí to s vzrůstem samozřejmě, čím menší jedinec, tím více touží se ve společnosti prosadit, mnohdy za každou cenu - reminiscence s postavou Napoleona v dějinách, dominantní je tam ego).
    Kolega Fousek pouze žvaní, jak ho to naučili na schůzích ROH nebo místních sdružení KSČ či uličních výborů. Nemá to absolutně racio a kontakt s realitou, která se odehrává na svazu. I zvolení Haška je zcela mimo mísu - jeho životopis.
    Demokracii a její prosazování na svazu pak vyloženě potvrzuje ten poslední právní akt Fouska a Šidliaka - nově založená smlouva znovu se Sport Investem, kterým obešel celý výkonný výbor svazu, jenž s tímhle DEMOKRATICKÝM krokem nesouhlasil. Svaz tam přišel nesmyslně o 2 mio a celá tahle transakce budí podezření z účelového vyvádění peněz ze svazové pokladny.. veřejných peněz alokovaných NSA, která už měla dávno konat a tohle připomínkovat

  • z článku ve veřejném prostoru médií:

    „Poslechl
    jsem si celý podcast. A také vystoupení předsedy FAČR na přípravě české
    komory na zítřejší VH FAČR. Respektuji Vaši kritiku a s velkou částí
    i souhlasím. Byla moje chyba podporovat Petra Fouska. Příští rok ve
    volbách ji určitě nebudeme opakovat. Omlouvám se,“ vzkázal fanouškům
    Tvrdík na síti X.

    Fousek
    se k větám bývalého spojence vyjádřil na středečním setkání se zástupci
    médií. Mimo jiné uvedl, že je považuje za předvolební boj. „Myslím, že
    je nepochybné, že někteří lidé vedou už předvolební boj. S panem
    Tvrdíkem jsme se potkali před několika dny, o tomto nebyla řeč. Nebudu
    s ním polemizovat o volbách před třemi lety ani o nastávajících
    v příštím roce. Jsem tři roky předseda. Myslím si, že FAČR, český fotbal
    ani já se nemáme za co stydět. Udělali jsme kus práce,“ pověděl Fousek.



    Fousek ztratil podporu Slavie na příští valné hromadě. Sparty tuším nikdy neměl. Plzeň se k němu po té aféře se Sport Invest a 2mio ve vzduchu, kdy přešel i členy valné hromady svazu, taky téměř jistě ústy Ady nepřihlásí, moravské kluby pochybuji. Možná kolegu Fouska vysvobodí ten neúspěch na ME a ta solo rezignace, než jít takhle na veřejnou popravu v rámci valné hromady. Kluby z divizí už ho chtěly totiž odvolávat nyní.
    Btw., co se tady konkrétně v čs. fotbale kolego Fousku udělalo?? Takhle NEKONKRÉTNĚ řečnili Jakeš se Štrougalem na Červeném hrádku... v rámci agendy kolegy Ericha Brabce třeba - nějaká systemizace mládežnických struktur kontra oponentura šéfů těch mládežnických center, kteří by se měli k tomuhle vyjádřit, co tam Erich konkrétně zavedl... Mám pocit, že je Erich více na nákupech hadrů ve Schladmingu než v kontaktu s těmi regiony.
    Naopak začínají bujet skandály - se sudími na soustředěních, na svazu nevysvětlená transakce se Sport Investem z peněz NSA - 2 mio + nevysvětlené zvýšené náklady na repre o 5,3 mio. Tohle doufám bude chtít ten neschopný šéf NSA vše vyúčtovat a osvětlit, potažmo vláda..

  • a kdybych vás před tím trendem ve společnosti už 2 roky nevaroval. Nutno říci, že tady ti idioti to soustředění plánovali ještě před tou informací toho slovenského think tanku, dnes už jim možná dochází, co je ve společnosti za pnutí v tuhle dobu, když je ta informace oficiálně venku. Anebo je jim jako latentním komoušům nebo hlupákům fuk, to je ještě další možnost..a nemyslí přitom ani na své potomky..
    Bouček pak vystoupí, že by titul mistrů světa měl společnost spojit. Spojovat ji můžeš, ty joudo, i bez tohoto elementu prakticky neustále v demokratický celek, stačí, když nebudeš zvát do studia Primy komunisty a dělat reklamu historicky kriminálníkům, obecně neparlamentní strany, pač to je jedna větší hrůza a lúza, než druhá, co se tam srocuje v rámci těch menších stran + vždy nevyzpytatelná ČSSD.. všechno totalitní, autokratické entity, a´t už krajně napravo nebo nalevo. Plus můžeš s neziskovkami pořádat a moderovat koncerty s Marešem na Václaváku s osvětou prvků demokracie. Ale to je zadarmo, vy dva nýmandi.. občanská aktivita. Ale vy jste typy, které čekají, kam se to pohne a co by z jednotlivých situací mohli mít, proto mi Bouček leze do telefonu a Mareš mě přesvědčuje, že je global star, akorát zapomenutá tady v Praze. Ale Amerika po něm šílí, když se postaví někde na basketu s margaritou.
    Vy jste Čuk a Gek téhle doby oba.. a navíc máte pocit, že jste nejchytřejší na světě, jak vám tenhle konzum, který jste tady rozjeli a poctivě jej hnojíte po léta svým fekálním projevem, nahrává a dává falešnou iluzi o vlastním úspěchu. Přestali jste být kritičtí i k sobě samým, vlastnímu intelektu, který by vás měl rámcově zastavit před něčím, co už přesahuje váš potenciál, kdy jste ještě společnosti kvazi k užitku. Mareš ale aspoń nemudruje do médií, Boučku. Mně on obecně přijde sice jednoduchý, ale v té své jednoduchosti i daleko méně nebezpečný, protože ho hned každý rozkoduje, i v tom jeho závadném hodnotovém ukotvení.. Ale oba jste fenoméni doby, uznávám, Mareš jen více signifikantním díky té prostoduchosti..

  • https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/trener-ivan-hasek-nominace-euro-2024-rozhovor.A240528_163658_euro-2024_min/foto/DUF812b60c244_030452_6477792.jpg

    když se sejdou dva komunistické kádry, má to končit závěrečnou soudružskou líbačkou.. jak vás to učili v hodinách marxismu leninismu, soudruzi..

    Btw už Fousek vysvětlil, proč nás stojí background repre o 5,3 mio více z veřejných peněz (alokovaných NSA), než tomu bylo navíc u podstatně fundovanější sestavy trenéra Šilhavého, podpořené i úspěchy za těch 5 let.
    Tady nastoupil tým absolutně bez úspěchů, tím pádem i kompetencí (vyjma asistenta Slavie) je tam sice jeden zahraniční odborník přes fýzu, ale ten nemůže dělat ten rozdíl 5,3 mio. A nemůže jej dělat ani VALORIZACE MEZD :D  Tím snad Fousek nebude argumentovat..
    Tohle už má šetřit ten /ne/manažer NSA tak, jak sliboval, že po zkušenostech s tenisovým svazem už napříště bude o krok napřed před policií, právě tou důslednou kontrolou. Tu by měl i replikovat do médií (její závěry), protože se čerpá, vy nýmandi, z veřejných peněz.. zase východní metody práce, nic transparentního dle vzoru západní kultury..

  • pač tady by se mělo srovnávat s výsledky kolegy Šilhavého na minulém ME. úplně kriticky..
    Na pozici předsedy svazu pak Dušan Svoboda, technický ředitel táta Marcela Verner nebo Tonda Barák st. a svaz pokvete.. i sportovními úspěchy. Navíc se na sebe budou moci podívat do zrcadla všichni..

  • https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/marcel-licka-nejlepsi-trener-ruska-liga-dynamo-moskva.A240527_215852_fot_zahranici_ten

    příští trenér reprezentace, pokud by se nepodařilo téhle komunistické skvadře postoupit vůbec ze skupiny. Stejně tak bych čekal odstoupení technického ředitele svazu + předsedy svazu, pokud nemáme být jako na Východě teda, kde se drží všichni nekompetentní koryt do posledního dechu a neumí vyvodit odpovědnost. Doufám, že novináři budou důslední.
    Pokud jste to soustředění ve Schladmingu, tzn. centru rakouské komunistické strany (po x letech tady překvapivě zvítězili v zemských volbách komouši), mínili jako srandu, pak nemáte rozum, zvláště v této době, kdy se vše u nás ve společnosti láme (slovenský think tank a jeho informace, že 35% Čechů si přeje návrat totality, to byste i vy volové z řad kopaček neměli brát na lehkou váhu, pokud teda Hašek nechce vytáhnout stranickou knížku i s fotrovou fotkou komoušského soudce a Veselému dát kladný kádrový posudek, že se angažoval i v dobách pro režim tzv. zlých, té demokracie), což u kopaček není nikterak podivný a nečekaný závěr. 

    Pokud to je náhoda, pak pěkně blbá.. která vás vespolek definuje a došlo k ní v životě, jak to tak bývá..

  • „Moc dobře si pamatuju ty řeči tenkrát,
    že to Zlínu pustíme. Ale tohle nebylo vůbec žádné téma, proto jsme byli
    s kluky hodně rádi, že jsme ten zápas zvládli takhle jednoznačně a měli
    jsme klid. Žijeme v Česku, kde jsou těžcí spekulanti, a dokážu si
    představit, že kluci v Jablonci teď nejsou úplně v komfortní situaci,
    protože budou podezíráni ze všech stran,“ zavzpomínal David Lafata.

    zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-hanba-s-pribrami-a-zlinska-apokalypsa-aneb-kdyz-se-v-jablonci-na-zaver-hralo-o-zachranu-5028941

    Lafi a teď tu o perníkové chaloupce. Každý kantor by měl disponovat kritickým myšlením. Pokud jej nemáš, je velkou chybou ředitele tam, kde učíš, že tě zaměstná.. Zvláště v případě Peltonena a jeho cinknutého jara je to fakt hloupoučká glosa.. Kontra jeho živá kauza s dotacemi. Pokud se bojíš kritiky, tak se nevyjadřuj, ale nemůžeš vychovávat mládež tímhle stylem. To pak nemáš nejen ve školství, ale i veřejném prostoru, co dělat.. V konečném důsledku to dělá vola jen z tebe, pač všichni víme, jak to je, co ty podezřelé zápasy sledujeme. Teď na to doplatil Zlín (cinknutá Bohemka + v jejich zápase s Bohemkou je poškodil nepochopitelně sudí, včera Xi dělal, co mohl v Příbrami, aby vyhrála v handicapu, pískl i úplně nesmyslnou penaltu, je to tady zkrátka pořád, jakože kde píská Xi, tam to vždy žije, ten sudí má tak tak na řízení vesnického fotbalu, nemá absolutně cit pro práci sudího, intelekt podle mě taky ne), spadnout měla Karviná, nehrála vůbec dobře, co jsem na ni koukal..
    Má i neprůhledné hospodaření, kdy to tam tlačí socan na radnici, kde se prohlasovávají peníze pro fotbal, Karviná má tomu Wolfovi patřit, což je samo střet zájmů..

  • https://infotbal.cz/brankar-kinsky-oznamil-ze-neprodlouzi-smlouvu-ve-slavii-chci-pravidelne-chytat-od-koho-ma-nabidku/

    tohle je třeba dozvuk toho trejdu Slavie - Jindra Staněk za každou cenu vs. 2 kvalitní hráči + doplatek.. Nyní už snad každý chápe, jak to bylo pro Slavii nevýhodné. tzn. nejen nefunguje scouting, ale dělají se i velmi špatné obchody, s nedozírnými následky, protože Slavie teď přijde o hráče, který mohl být za 2-3 roky jedničkou. Pokud to udělali takhle, měli zkusit prodat Mandyho a Kinský měl být dvojka, která nastupuje třeba v pohárech, aby udrželi jeho zájem. Takhle ho nejen nezpeněží, ale příjdou i o kvalitu, pokud zahapruje zdraví Jindrovi nebo už i Mandymu. Okolo 30tky nikdy nevíte.
    tohle dohromady vše dává současnost Slavie. Musíte si tam vyřešit management zkrátka. Teď ten kluk ještě posílí konkurenci a bude hotovo. Mají štěstí, že Ada golmany má, ale Libe bude taky dotírat a v těch vzájemných zápasech jim může výkon Kinského nějaké body zase sebrat. Není to zkrátka obchodně ok. Obchodně ok byl přestup Juráska, to byl výborný obchod, to jsem psal.. ale jinak Slavie přichází o talenty příliš snadno. Já bych s ní dealoval pořád. :)  podle mě to tak má i Ada.

  • ty woe..to jsem hoši fakt nečekal. nejlepší zápas téhle generace.. bojujte takhle dál, prosím!!

  • https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/vincent-kompany-bayern-mnichov-bundesliga-novy-trener-burnley.A240523_095833_fot_zahranici_jic

    co se děje v Bayernu?? tam už to neřídí ty legendy minulosti.. Už jsem moc nechápal angažování Tuchela, podle mě je Bayern značka a měli by tam být nej trenéři na trhu, podobně jako v REalu třeba. Teď je volný Mou, tuším i Guardiola, který už ale v Bayernu pravda byl a přijde Kompany?? 😯  no jsem na to zvědav. Jestli vám to vyjde, tak se k vám jdu učit management. Ale už s Tuchelem to nevyšlo, tzn. musí to tam řídit někdo jiný než ty roky předtím, pač Bayern sešel absolutně z cesty, byť angažování Kane třeba chápu, i za ty peníze, to je výborný hráč.. V Bayernu se bude brzy měnit znovu trenér..

  • PLzeň má totiž taky vyrovnané všechny řady, teď už se jen 100% sehrát a budou velmi silní. Červík, Dweh, Hranáč jsou fakt výborní na to, jak krátkou dobu v klubu jsou.

  • vyrovnaný zápas, Plzeň byla důstojným soupeřem, ale proti dnešní Spartě, ve které je ten OHEŇ, se už těžko hraje, dokáže být efektivní, v určitých momentech smrtící. Psal jsem před 2 roky, když se to ve Spartě postavilo a rozpustil ten starý kádr, někdy po zápase na Bohemce, který Sparta drtivě vyhrála, že teď to začne vše sbírat a i v Evropě ty úspěchy. Plzeň ale pro ni bude pořád těžkým soupeřem, staví tam silný kádr, jestli dorazí Slon, uzdraví Durosinmi, přijdou ještě další, tak to budou krásné zápasy mezi těmihle týmy. Já to vidím mezi nimi příští sezonu..
    škoda, že to bylo tak vyostřené a nehrálo se jako posledních 20 min. Gratulace Spartě. :)

  • dneska se mi moc nelíbí Souare.. neudělat ten poslední zákrok na Preciada, tak bych ho raději stáhl. Působí nějak zadrženě, nevím, jestli tíha utkání, takového ho fakt neznám. Snad už se do toho dostal ke konci poločasu.
    Ten zápas ale není vůbec hezký, o víkendu to může ještě vyvrcholit ty odvety těch minisoubojů, zbytečně vyostřené..

  • https://infotbal.cz/nahrada-za-reznika-viktoria-plzen-si-vytipovala-noveho-beka-ve-slovanu-liberec/

    Ghali se mi taky líbí, ale mívá zkraty, i v bránění, mrkněte se ještě na to pořádně. Poslední dobou se mu navíc vůbec nedařilo. Tak jsem ho teď nejmenoval. Ale když má den, tak je to rozdílový hráč, to je pravda.. Mně se spíše líbí Čerňák na tuhle pozici. :) výborný hráč

  • fix Amerika.. 😬 Lojzo tady už nepomože ani modlení, to je cele na  tu křížovou cestu do té Compostely, aj s krucifixem na zádech. Připrav se, za hodinu valíš. v kněžském rouchu z plátna..šici na tebe spoleháme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit