Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-lercha-vyhra-karvine-v-dolicku-neprekvapila-nejsem-naivni-tvrdil-budejovicky-trener-5028458

chtěl jsem už včera, hned po zápase Bohemky, který jsem celý sledoval, napsat, aby se funkcionáři Zlína a Budějek pořádně podívali na průběh toho zápasu a oba rozdílné poločasy a případně podali podnět k etické komisi svazu, s náhledem na bet radar (kurzy poločas výhra domácích, konec výhra hostů bývají nejvyšší, jde-li o outsidera, mi říkal kamarád exbookie).
    Jarda Veselý není žádný excelentní trenér, není to ani žádný analyticky myslící jedinec, ale proměna Bohemky ve 2. poločase byla až zarážející, goly s pochybením tedy dlouhodobě slabé obrany naprosto skandální. čekám na vyjádření Veselého k tomuto, možná i (polského??) vedení Bohemky rodiny Jakubowiczů..
    Křapka hrál tuším v Karviné ne?? schválně jsem si ten zápas pustil, protože jsem to taky tušil. Bohemka není zdravým klubem, tvrdím to dlouho, už jen v angažování osoby charakteru Veselého, kterého tam drží i přes neúspěchy netuší nikdo z nás proč, manažersky naprosto katastrofálně vedená..

• četl jsem jen nadpis jednoho takynovináře, že Bohemka nic neprodala, že jen nemá kvalitu a motivaci.
      Tak pojďme fakta - takovou otočku Bohemka doma ještě nezažila letos, 3 goly ji dala doma snad jen Sparta, ani Plzni se to nepodařilo. Tu Plzeň zavřela posledních 20 min, že nebylo poznat postavení v tabulce, a to Plzeń je hodně organizovaný tým.
      Bylo to tak, protože Bohemka kvalitu má, ale jen dopředu. Ale to by mělo bohatě stačit na tak slabý tým, jakým disponuje Karviná. A taky to v 1.půli stačilo a ten rozdíl byl vidět.
      Tenhle zápas by se měl rozhodně přes sázkovky prověřit. Pokud to ale nakládali v Asii, tak to asi nezjistíte. Kurz tam byl podle mého kamaráda exbookie min. 35násobek..spíše více, protože Karviná byla v tom zápase i outsiderem.
      Bohemka prohrála 2.půli 0-3...tohle může obhajovat nebo svádět jinam jen ten, kdo na to sám sázel, jinak je to evidentní. Včetně dalších indicií - polští majitelé Bohemky, v řadách Bohemky exhráč Karviné, který navíc nastupuje jako stoper v Bohemce - Křapka. Když se prodávají zápasy, tak se nekupují útočníci soupeře, ale brankář a obránci samozřejmě, to vám řekne každý na kriminálce. Mám kamarády, kteří tohle tady na Moravě vyšetřují..

• Jak se postavíte ke zbývajícím dvěma zápasům?Pořád
      stejně. Výkony jako v druhém poločase jednoduše nemůžeme podávat, zítra
      na tréninku budu od mužstva chtít slyšet vysvětlení. Není možné podat
      dva takhle rozdílné výkony. Kdyby byl soupeř lepší, nebo kdybychom po
      těch obdržených gólech nepřestali hrát, tak by hráči měli moji podporu,
      ale takhle ji mít nemůžou. Po dlouhé době jsem se za výkon svého mužstva
      styděl. Nevím, jak to vnímají hráči, ale můj názor slyšeli a určitě jim
      ho ještě zopakuju.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/nadstavba-3-kolo-bohemians-karvina-jaroslav-vesely-prohra.A240516_194840_fotbal_tals

tak už se nám vyjádřil i Jarda, teď by měla i ta polská rodina Jakobowiczů. Jardu vypadá, že hráči podělali, že v tom nejede..

• fix Amerika.. 😬 Lojzo tady už nepomože ani modlení, to je cele na  tu křížovou cestu do té Compostely, aj s krucifixem na zádech. Připrav se, za hodinu valíš. v kněžském rouchu z plátna..šici na tebe spoleháme

• „Moc dobře si pamatuju ty řeči tenkrát,
    že to Zlínu pustíme. Ale tohle nebylo vůbec žádné téma, proto jsme byli
    s kluky hodně rádi, že jsme ten zápas zvládli takhle jednoznačně a měli
    jsme klid. Žijeme v Česku, kde jsou těžcí spekulanti, a dokážu si
    představit, že kluci v Jablonci teď nejsou úplně v komfortní situaci,
    protože budou podezíráni ze všech stran,“ zavzpomínal David Lafata.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-hanba-s-pribrami-a-zlinska-apokalypsa-aneb-kdyz-se-v-jablonci-na-zaver-hralo-o-zachranu-5028941

Lafi a teď tu o perníkové chaloupce. Každý kantor by měl disponovat kritickým myšlením. Pokud jej nemáš, je velkou chybou ředitele tam, kde učíš, že tě zaměstná.. Zvláště v případě Peltonena a jeho cinknutého jara je to fakt hloupoučká glosa.. Kontra jeho živá kauza s dotacemi. Pokud se bojíš kritiky, tak se nevyjadřuj, ale nemůžeš vychovávat mládež tímhle stylem. To pak nemáš nejen ve školství, ale i veřejném prostoru, co dělat.. V konečném důsledku to dělá vola jen z tebe, pač všichni víme, jak to je, co ty podezřelé zápasy sledujeme. Teď na to doplatil Zlín (cinknutá Bohemka + v jejich zápase s Bohemkou je poškodil nepochopitelně sudí, včera Xi dělal, co mohl v Příbrami, aby vyhrála v handicapu, pískl i úplně nesmyslnou penaltu, je to tady zkrátka pořád, jakože kde píská Xi, tam to vždy žije, ten sudí má tak tak na řízení vesnického fotbalu, nemá absolutně cit pro práci sudího, intelekt podle mě taky ne), spadnout měla Karviná, nehrála vůbec dobře, co jsem na ni koukal..
    Má i neprůhledné hospodaření, kdy to tam tlačí socan na radnici, kde se prohlasovávají peníze pro fotbal, Karviná má tomu Wolfovi patřit, což je samo střet zájmů..

• Co tenhle zlatý úspěch znamená pro celý český hokej?

Je
    to závazek do budoucna, když teď vidím, jaký to má ohlas a jaký je
    o hokej zájem. Musíme ho využít a začít pracovat ještě intenzivněji,
    hlavně aby nám zbytečně neodcházeli mladí kluci do zahraničí.
    Potřebujeme pro ně vytvořit program, který má smysl a logiku. Prostředky
    na to určitě budou. Nechci říkat, že je hokej u nás číslo jedna,
    protože s fotbalem je na tom podobně, ale teď cítím, že to je prostě
    jednoznačně národní sport.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-chemie-se-z-knizky-vycist-neda-tym-na-ni-stal-vi-rulik-prezident-na-nej-udelal-dojem-5029646

fakt to tak vadí, když mladí kluci odchází do těch juniorských zámořských soutěží? Nikdy tady nebudeme mít tak kvalitní juniorskou soutěž jako ty univerzitní zámořské ne? pak je lepší, když se měří s nejlepšími ve své kategorii a zrají na Západě ne? Podobně se vyjádřili i agenti nedávno. 
    Vždyť MS 20tek s Radimem vyhráli coby vícemistři kluci právě ze zámoří. Nyní nám dost pomohli kluci z NHL, z těch zámořských juniorek je to podle mě do NHL taky blíže.
    nechal bych tomu volný průběh, pracoval tady na juniorské soutěži, aby šla kvalitativně nahoru, kluby měly peníze na kvalitní profesionální trenéry, školy pracovaly s kluby, aby tam bylo i to vzdělání ruku v ruce se sportem. Ale ty odchody do zámoří těch nej jsou podle mě přirozené a vyústěním kariéry mladého hokejisty - aby se mohl ještě zlepšovat, musí už na vyšší level než co mu dá juniorská liga tady, to mi přijde, že dává smysl..
    a víme, že velmi málo čs. extraligových klubů zařazuje mladé kluky byť jen do 4. lajn. POkud to dáte jako povinnost pro všechny kluby do rules contest, pak to, co říká Radim výše, bude mít oporu. část těch nej juniorů půjde do ligy, ale část stejně odejde, protože to je už manažerské rozhodnutí toho hráče, rodičů, agenta..cest k úspěchu je vždy vícero

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-slavia-i-plzen-na-lovu-druholigova-kometa-ma-namireno-mezi-elitu-5029619

tohohle mladého Svátka, jak jsem psal, ještě s jedním 18letým klukem z Líšně sleduji taky. :) tak mě Slavia i Plzeň s Libe předběhly, ty už ho mají na scouting sheet. :)

• Vysoké počty otrav evidují lékaři ve Švédsku, na
    nebezpečnou TikTokovou výzvu upozorňují i experti v Belgii či Francii.
    Takové případy jsou podle lékárnické komory důvodem, proč by se léky
    s paracetamolem neměly prodávat mimo lékárny, což nyní možné je.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-deti-se-predhani-v-pojidani-paracetamolu-lekarnici-varuji-pred-silenou-vyzvou-na-tiktoku-40507500

takove připady nejsou duvodem to nechat najednou předepisovat na recepty (děcka si najdou zase něco jineho, to neni trvalym řešenim situace), ale ZAKAZAT toho puvodce těchto zavadnych a zavažnych manipulaci s dětmi - tzn každou takovou soc siť, ktera neni schopna UREGULOVAT zavadny obsah pro dětske uživatele.Rodič neuhlida evidentně vše..
    Vzpamatujte se a začněte přemyšlet jako v Australii, tohle by mělo byt zakazano min dětem do toho věku 16let uplně automaticky, než dozraji zkratka..

• Galatasaray ve svém prohlášení uvedl, že podá podnět k zahájení
    trestního řízení proti Mourinhovi. "Trenér Fenerbahce José Mourinho od
    začátku výkonu své funkce trenéra vytrvale používá urážlivé výroky na
    adresu tureckého lidu," uvedl klub v prohlášení.

zdroj: https://www.efotbal.cz/article/fotbal-superliga-skakali-jako-opice-galatasaray-obvinil-mourinha-z-rasismu-a-vola-po-tvrdem-trestu-f2f54bc2-886b-4213-b759-ead0edd58c98

celá domácí lavička byla přemotivovaná, trenér Gala se choval jako pominuty, nebo na alkaloidech-kokainu, vubec jsem to nechapal. Ten zapas nebyl ani tak vyhroceny jako byla přemotivovana domaci lavička.. Mou byl naproti tomu cely zapas uplně v klidu-vyrovnany, kdo koukal.. :) Fene hral totiž dobře, proto asi ta zběsila radost lavičky Gala i za bod..
    Mou se krom toho vyjadřoval jen ke korupci, ktera je protkana celym systemem v Turecku, nejedna se jen o turecky fotbal. Vubec už se teda nebavme o tyrani žen nebo jejich vraždách - FEMICIDY, kterych je v Turecku zdaleka nejvice z evropskych zemi, tak o čem se chce ten domaci kouč bavit?? Turecko je za to kritizovano mezinarodnimi institucemi stale, stejně jako za mirne tresty, ktere jsou často udělovany..
    Včera Fene byl zase poškozen sudimi (hlavně VAR, jinak se mi zda, že to piskal mezinarodni sudi, byl mi povědomy..), měli kopat penaltu za ruku hrače Galatasaray. Uplně stejnou pentli nařidili naši sudi pro Plzeň v zapase se Slavii..
    Fene byl lepši, měl vice šancí, ukazuje se zase prace nej trenera všech dob.
    . 😉😎
    a na Taliscovi jde zase vidět, jaky je rozdil mezi Saudi league a evropskymi ligami. Hral chvili sice, ale pusobil dosti lopotně na to, jaka to byla hvězda v Saudske Arabii..

• Agresivity, násilí a šikany mezi dětmi a náctiletými od covidu stále přibývá.

Je pravda, že čísla
      policejních statistik mluví jasně. Například vraždu spáchali v roce
      2021 čtyři děti a mladiství, předloni to pak bylo dokonce 10 vražd, loni
      osm. U násilí a ublížení na zdraví, kterého se dopustili mladiství, je
      také výrazný posun – v roce 2021 policie evidovala 458 případů, loni
      707. Tak co se děje?

To,
      co nám ukazují výzkumy, je, že opravdu od konce období, kdy jsme se
      vypořádali s covidem, tak na tom děti nejsou psychicky dobře. O tom
      víme. Nemůžu úplně říct, že bychom si s tím věděli rady. Respektive
      víme, že by potřebovaly podporu v těchto oblastech, ale lidí, kteří by
      se jim mohli věnovat, je málo. Trvá to měsíce, než se dostanou do péče.
      Věřím tomu, že pokud by dostaly podporu, tak by se situace zlepšila.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/podcasty-politalk-psycholog-deti-na-tom-nejsou-psychicky-dobre-nevime-si-s-tim-rady-40510236

(ma reakce) Tenhle trend souvisi s pliživě nastupujici elektronickou dobou (TikTok a jeho patologicky vlivy zname ze světa ve vyskytu těchto připadu - v dusledku tohoto narust depresi, uzkostnych stavu u děti - spousta recenzovanych vyzkumu už na tohle tema - děti do 5let už vyloženy zakaz elektronickych zařizeni..) a tim, jak děti travi obecně čas, jak se jim věnuji rodiče, s nizkou frustračni toleranci, kterou v nich buduji (rozmazlenost - rodiče v dětech neposiluji uctu k autoritam - staršim lidem, kantorum, nebo obecně k opačnemu-něžnému pohlavi, a tak mame generaci falešně sebevědomých jedinců, chlapi už nejsou chlapy zkratka..... dále přebytky, děti maji vše a často zadarmo, ztraci motivaci v životě věci si zasloužit - tzn tu chuť do života, těšit se na něco, za čim jsem si šel a nakonec toho dosahl, zasloužil si to, nudi se , protože nejsou rodiči k ničemu vedeni - hodnotne koničky, ktere je rozvijeji jako osobnosti - sport v kolektivu, liduška-zakl umělecka škola, kroužky zkratka, rodič se jich rad zbavuje pro vlastni pohodli ve dni nakupem hernich compu, konzol, předplatneho Netflixu, pozdě nebo vubec si buduji pracovni navyky, přibyva obeznich děti, ktere se logicky citi ve dni zle - psychosomaticka onemocněni, současny trend).. Podivejte se ven, covid byl všude, šlo o pandemii, nikoliv lokalni epidemii tady u nas, proč ten trend pozorujeme hlavně v naši společnosti??  Je to souběh udalosti, trendu - covid tomu dal jen korunu... Křivka obezity u nas roste přes dekadu (ten posledni vrahounek  byl v 16ti taky pěkny cvalik, proto ho svědkove označili taky - běha tam chlap s nožem), trend ve vychově se taky mění, vlada to bohužel podporuje, kdy by měl mít dnes rodič už strach dat ditěti na zadek, aby ho jeho vlastni děcko nežalovalo přes OSPOD. Tohle je jinak dlouhodoby trend a směr cikanske vychovy, kterym se naše společnost současnych rodiču vydala.. dřive chodili takhle naladěni do škol machrovat na učitele jen rodiče cikančat (kde se btw ta nizka frustračni tolerance pěstuje u dětí odnepaměti - cikanske ditě nosi plíny klidně do 5 let, vozi je v kočarku do stejneho věku - ma zkušenost tady u nas, možna tomu klukovi bylo i 6), nyni už aby se kantor bal obecně..
      Psychologove tak musi zcela jistě pracovat komplexně s celou problematickou rodinou, nejen s dítětem..

"Ale je pravda, že studium psychologie je pětileté,
      pak je zácvik. Takže v nejbližší době si neumím představit, že by došlo
      k zásadnímu nárůstu počtu psychologů ve školách.
      "

(ma reakce) S timhle se nic neudělá, protože ten terapeuticky vycvik po absolvovani studia na klinickem pracovišti, nebo zkratka v praxi pod vedenim klinickeho psychiatra, je pro začinajiciho absolventa krucialnim v jeho karieře. Do praxe se tak dostava jako samostatny psycholog až někdy okolo 30tky věku.Ale o tomhle se vi přes dekadu, že ubyvaji kapacity např dětskych psychoterapeutu, na tohle zkratka malo tlačilo a upozorňovalo exekutivu statu vedeni Narodniho ustavu pro duševni zdravi ještě pod kolegou Hoschlem..A je pravdou, a psal jsem to sam NĚKOLIKRAT UŽ během poslednich 3-4 let, je to muj obor, ktery jsem studoval, že byt těch terapeutu už před lety dostatek, nepada nam v současnosti tolik děti do již nezvladnuteho stavu endemickych depresi, kdy už konči i v tak nizkem věku v předčasnych duchodech, ta křivka bohužel linearně roste v ramci te věkovky 16-25let..a je to katastrofa. nevratny stav, bohužel.. diky zanedbani odborniku v oblasti duševniho zdravi tady u nas..

• Školáka, který v pondělí plánoval střelbu na základní škole
        v Děčíně-Březinách, poslal ve středu odpoledne děčínský soud do vazby.
        Mladík je obviněn z přípravy vraždy více lidí mladších 15 let. Hrozí mu
        až deset let vězení.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-nezletily-skolak-ktery-planoval-utok-se-zbrani-ve-skole-v-decine-je-ve-vazbe-40510792

trestnimu postihu by měli čelit i rodiče tak, jako se to u podobně zavažne trestne činnosti děje v zahraničí..

• Když se někdo stane obětí napadení a čelí noži, měl
    by využít k sebeobraně věci, které má poblíž. „Může to být židle, láhev,
    batoh a podobně,“ vyjmenoval Pitrocha.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-expert-k-obrane-pri-utoku-nozem-bran-se-cimkoliv-prezit-lze-diky-agresivite-a-odhodlanosti-40492138#utm_content=ribbonnews&utm_term=expert%20k%20obran%C4%9B%20p%C5%99i%20utoku&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

tema do sportovní rubriky... :)  kdo kdy utok nožem zažil (cikáni ho mají při sobě vždy..), tak první radou je, a divim se, že jsem ji ještě od instruktoru sebeobrany nikdy nečetl - OMOTAT SI BUNDU, SVETR OKOLO NEDOMINANTNI RUKY (tzn u praváku je to leva, u levaku prava). Tou se pak kryjete, dominantni rukou se pak snažite protivnika minimalně omračit (pěsti na bradu nebo do nosu - teče-li protivnikovi krev, zase se to stava vaši vyhodou v boji, znejisti ho to, začne dělat chyby nebo uteče), popř kopy nohou do rozkroku nebo na solar tak, abyste ziskali čas, mu ten nuž vyrazit z rukou a pak ho dorazit..
    PROTOŽE... zbraně obecně použivaji zbabělci, kteři se neumí ve skutečnosti prat,nemaji s bojem zkušenosti (důležité!!), proto se taky na tu zbraň tak važou a otřese jimi už jen to, když je toho nože zbavite v boji, proto nejste v te chvili už bez šance, neni-li přitomna zbraň a nebojte se zautočit, tedy ne utikat, ale snažit se toho zbabělce dorazit, pač mate v tu chvili psychologickou vyhodu.. nuž zahoďte někam daleko nebo do křoví, dostanete-li se k němu..tak jako je zkraje pro agresora ten nuž vyhodou, muže se stat v tuhle chvili jeho nevyhodou, ale stejně tak vaši, pokud s nim neumite pracovat v boji..
    proto je lepši,když z toho boje vypadne - viz zpět výše - zbraně použivaji zbabělci..

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-reprezentace-tri-metry-vysoko-neskaceme-nic-jeste-neni-rozhodnute-varuje-suchoparek-5040233

je dobře, že trenér Suchopárek u repre po tom ME zůstal. Už tam mu chyběl kousek k úspěchu, podle mě je to analytický, přemýšlivý typ trenéra, jsem rád, že tu kvaldu tak otočil, věřil jsem mu, že to i tak zvládne, díky své kvalitě.
    Pokud píšu, že Hašan má u áčka podle mě nejlepší tým od doby té zlaté generace a ještě lepší než měl trenér Šilhavý, tak trenér Suchopárek musí pracovat s tím, co na něj zbyde + do toho ještě zranění. Mám pocit, že má každý sraz jiný tým, přesto s tímhle kolokviem uhraje podle mě postup, i kdyby Belgie posílila na to úterý, ukážou se zase ty jeho analytické schopnosti, disciplína, kterou umí do hráčů dostat + to umění vysvětlit hráčům, co po nich na hřišti chce. Už jsem to psal kdysi u Mou - podle mě je to s trenéry jako v životě - dělí se na vítězné typy a ten zbytek. Trenér Suchopárek je vítězný typ, těch se drží i občas štěstí jako v této kvaldě. :) Ale takové typy musí svaz a kluby, které mají nějaké ambice, angažovat. To by měl manažer poznat.

• „Mám pocit, že ty nároky vyvíjí spíše
      společenský tlak. Nechceme, aby někdo dlouho čekal na odpověď. Je to
      i tlak vrstevníků – všichni chtějí všechno hned, a tím se vše
      zrychluje,“

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-generace-z-si-zvykla-komunikovat-jinak-264465

na to zvýrazněné výše jsem sázel dneska, když jsem chtěl posílit očekávané chování podle Pavlovovy reflexní teorie, zkrátka odměnit ji a posílit reflex empatického chování u mé postižené sousedky, která tady standardně ustavičně zpívá operní songy. Včera byl teda překvapivě klid. Mám to prý semka dát, říkaly holky, že je to drámo a sranda. Ale spíše je to asi v kontextu, že tu mou Lalču a její úlety tady znají a mají ji v přímém přenosu, kdykoliv začne vyvádět. A je to k tématu generace Z samo.

čiže jdu dneska klasika nakoupit a říkám si, koupím Lalči kokino za to, že byla celý večer člověkem a nehrála si na Monserrat Caballe (či jak se jmenuje) s těmi všemi svými brikulemi mentála.
      Dojdu do obchodu, vystojím řadu a říkám paní (taková důchodkyně, ale svěží na brigádě) - chtěl bych kokino pro holčinu, byla včera hodná, čiže tak.
      A paní úplně roztála a hned na mě - to jste hodný, že myslíte na děti (děti, říkám si, te trubce je 23,ale ok), a co byste si tak představoval? A já že prostě nějaké kokino, abych v ní posílil tohle žádoucí chování podle Pavlovovy teorie, prostě behaviorální psychoterapie. Ona - (Pavlova teda přešla) aha, máme tady i čokoládky pro děti se jmény (zas si říkám, proč furt říká děti, té trubce je 23 a Lalču tam v regálu asi stejnak mít nebudete), jak se holčička jmenuje?? A já - Lalča.. A ona - aha, no to je zvláštní jméno, to jsem ještě neslyšela. (to se mi nechtělo ji vysvětlovat, už se za mnou řadily paní, že jsem tenhle evoluční experiment Matky přírody pojmenoval prostě zkratkou - rozmazlená lalinka čiže Lalča).
      A kolik je holčičce... A já - 23 proč? A paní mi hodila to kokino jak tomu Pavlovovu psu, otočila se na dámu za mnou a Vy jste si přála paní??
      a to jsem jí ještě neřekl, že taky ve slabé chvíli štěká jako rotwailler, popř. umí i opičku - makaka i s hopsáním..

• Slávista Tomič se vrací z Norska, na jaře bude hostovat v Karviné

zdroj: https://infotbal.cz/slavista-tomic-se-vraci-z-norska-na-jare-bude-hostovat-v-karvine-stejne-jako-buzek-botose-si-sesivani-vyzadali-zpet/

proč Slavie toho Tomiče dělala, to dnes neví ani oni sami. Psal jsem to před rokem a půl, dvěma, když tam šel. Slavie nabírá hodně hráčů a nemá to často racio..

• Určitě nejsem ten, kdo se bude zuby nehty držet své pozice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fotbal-teplice-trener-zdenko-frtala-v-ohrozeni.A240901_203821_fotbal_pbi

trenér Frťala je správný chlápek, tohle výše by se měli naučit jiní trenéři u nás. Problém není v trenérovi, to v Teplicích vědí asi všichni. Měli by ho podržet, mají výhodu, že letos tam bude dole na padáka vícero týmů a nikdo a nic jim neutíká.
    V Teplicích je to o ekonomice, hlavním partnerovi klubu,kterého musí najít a kádru. Přiznám se, že jsem od Havla toho moc nečekal, on už je delší dobu na tom hůře s formou, vím, že teď dokončoval studium a stopeři nejsou, to ví i Plzeň, která musela lovit až na Balkáně. Vedení Teplic by mělo nechat trenéra Frťalu s tím týmem pracovat a vzpomenout si na minulou sezonu, kdy dokázal nemožné, má tam hodně nových hráčů, ještě si to nemohlo sednout na maximum možného.
    Je to 100%  jeden z nej trenérů u nás.

• kádr se obměnil minimálně. Náhrady přišly. Do zadních řad
      Takács, do útoku Svatek a Horský, levou stranu jsme posílili o
      Harušťáka. V poslední době přišli Havel a Sedláček. Každý post v sestavě
      máme téměř ztrojený.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/teplicky-reditel-rudolf-repka-o-trenerovi-frtalovi.A240903_074835_fotbal_pbi

těch příchodů a tedy obměny kádru je ale dost, zvláště při tolika zraněních. :D  kdy musí naskakovat zrovna tihle noví hráči, kteří ještě nejsou zapracovaní.. I proto správné rozhodnutí. V trenérovi to skutečně v Teplicích není.. :) měl by tam mít naopak dlouhodobou smlouvu, protože je to koncepční trenér, má kořeny v tom regionu, tzn. zná tamní mentalitu lidí, místních hráčů..

• Na pardubické straně byl dost vidět drobný Dominique Simon. Zaujal i vás?

Měli
      jsme na něj před zápasem speciální video a kluky jsme upozorňovali na
      věci, kterými by nám mohl dělat problémy. Na první dobrou mi připomínal
      Ibru Traorého, když u nás začínal. Simona jsme registrovali, ale po
      tomhle utkání ho asi budeme muset sledovat podrobněji. Udělal na nás
      dojem. Podobní hráči občas přijdou, vystřelí, ale nedokážou udržet
      kontinuitu. U něj to ale vypadá na velkou kvalitu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/jindrich-trpisovsky-slavia-pardubice-lukas-provod-malick-diouf-matej-jurasek.A240901_230236_fotbal_jic

na tohoto exotického chlapce jsem upozorňoval po minulém kole, po derby s Hradcem, vypadá zajímavě..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit