Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Top 1 si zaslouží ožralý Zeman, který, když se vědomě proklikal na nahé děti do Alabamy, tvrdil, že mu myší táhl Kalousek!!!
  • Největší blb a blábolista je Jégl.Proč ses nezařadil do ankety?

• Já bych dal cenu ruskému  prostitutu Zemanovi, má na to, mít první místo!
  • U některých politiků je jejich trefné vyjádření vydáváno za blábol. Třeba u Krnáčové...Navíc mě irituje účelový výběr blábolících politiků.
  • Najviac ma rozosmial eštébák Bureš! Vraj nikdy neodstúpim, nikdy! Něch si to všetci zapametajú..okot  akýsi, zajtra už o ňom nemusí vedet nik!.
  • A stopy vedou do Alabamy...

• Najviac ma rozosmial eštébák Bureš! Vraj nikdy neodstúpim, nikdy! Něch si to všetci zapametajú..okot  akýsi, zajtra už o ňom nemusí vedet nik!.
    • Moc si užívám naposledy společnost nejprimivnějších hlupáků na českém netu, ty blboučký úch*le. D*mentovi jako ty nelze svěřit ani kolečko na stavbě....

Nahlaš svou demenci do Guinessovy knihy rekordů, jsi předem jednoznačným vítězem. Dají ti sváču.

Nerad, ale neplánuji sem v r. 2019 návštěvy. Nebaví mě dělat z d*metního blba to, čím se již narodil.

Čau, ubohoučcí d*menti na stejně ubohých setkáních neuvěřitejně úchylného Jégla a jeho party.

Nepište, primitivní ču*áci, určitě si to NIKDY nepřečtu.....

• A co na to chrchloidní čučkaři? Čumí jak zevlové!

• Chybí zde kolonka na autora roku, ten určitě zvítězí !!!!

• dzixy
      Opravdu, schází kolonka Jégl.. Ten to má vyhráno na celé čáře.😊😎👍
    • Jo.Třeba jako fanfáry potlesk ve stoje " dámy a pánové  nositelem titulu novinový Blb roku se stává ...... Akademie se usnesla jednohlasně.Gratulujeme!" Oceněnec se nadouvá pýchou sobě vlastní.

• TheGGG

cenu vyhrává nějaký debl.... tedy člen demokratického bločku, ti tento rok předvedli neskutečné blábolení a rozklepaný kavárenský nářek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit