Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlepší jsou čučkaři, lépe bych ty špíny nevystihl

• ... nikdy jsi nic nevystihl, balíku, tak proč by nyní měla být změna

• Svůj hlas za blábol roku dávám Pavlu Jéglovi. Napsal v souvislosti s Lukášem Dorou z SPD...."Minaret, postavený jako rozhledna, je unikátní stavbou a jediným minaretem na českém území."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud vím, minaret je v Lednicko-Valtickém areálu a to je Morava. Maximálně, když už tak "českomoravské" území, nikoli "české".  Doporučuji vyplnit dotazník.....data.zpravy.cz/soubory/ln_domov/A100208_GLU_FORMULARPRO.DOC

• Vona Morava není v České republice ?Asi stárnu ale já to odpojení nezaregistroval.

• Doporučuji u čtení výše uvedeného příspěvku použít mozek (je-li tedy jaký) a také jak vidím, není na škodu vyplnit dotazník.

• No nevím ale české území je území ohraničené státní hranicí České republiky.Já už mám pár let, ale ta Vaše moravská nacionálnost mi připadá jak Slovensko v 91 a 92.Doufám že je zde tolik rozumu že to neskončí obdobně a to mám Moravu rád a prožil jsem tam skoro 10 let života.

• Pokud Vám vadí moravská nacionálnost, jistě vám stejnou měrou bude vadit česká a ukrajinská nacionálnost a uznáte že všichni jsme Rusové takže nechápu proč se vlastně od Ruska trháme. Měřeno vaší logikou chápání....

• Já myslím že to nemá cenu ,ale i tak pozdrav na Moravu.

• Reakce na příspěvek:

Nemá to cenu. Pokud někdo vypočítavě měří dvojím metrem, souseda který z hladu ukrade rohlík, udá, ale sám klidně se zbraní vykrade peníze a alkohol na benzince, pak takovému člověku je zbytečné něco vysvětlovat. 

• Reakce na příspěvek:

Proč teda tolik Moraváků dělá v Práglu , proč nesedíte doma a nebudujete Vaší ves nebo město?, on za Vámi ten kapitál dojde a nemusíte krádst rohlíky.Kurwa stejný jako všichni přivandrovalci , Vaši předkové tam žili tisíce let a vy nemůžete protože závidíte a nemáto co ,lepší auto,lepší mobil?a kde jsou vztahy s lidma ,jděte s těma kecama někam a Čapka který si na tom dělá tituly vemte sebou.

• dzixy

Reakce na příspěvek:

Kumule, realista má pravdu, Stát je zatím jeden, ale jsou u nás území Česká i Moravská. Zeměpisci Ti to potvrdí. Nebyla by potom "českomoravská vrchovina" a další.
                    • Reakce na příspěvek:

Takže vlastně nepravější označení bylo protektorát Čechy a Morava.Potvrzeno českomoravskou vrchovinou ,no ještě že nemáte svého Hlinku nebo Mečaira , teda stačí Hašek a sabotér na Hradě.🙂Stát je zatím jen jeden , no Svatopluk se asi otáčí v hrobě i když ohýbá několik prutů.Hlavně sem pak nelezte za rachotou jak činí Slováci.😬

• Reakce na příspěvek:

To mne vždy fascinuje jak Pražák nadává na Moravu ale drží ji zuby nehty aby mu neutekla. Proč nás tedy nenecháte jak to bylo před bolševikem? Protože ti to ty bolševiku vyhovuje. Naoko naně nadáváš ale sám jsi stejný jako oni. Stěžuje si že Moravan v Praze pracuje ale cajzl sám nezvedne líný zadek, jen vymýšlí lejstra, b..zeraci a šikanu pro zbytek státu a jak by koho oj..bal o prachy za které by bezpracně mohl parazitovat. Bez lidí z z jiné části země i ciziny by pošel Pražák hlady protože sám nezatluče ani hřebík. Raději vydá lejstro, kterým to nařídí sousedovi a pak mu ukradne výdělek.  ..😛

• Reakce na příspěvek:

Cajzl to už jsem dlouho neslyšel naposledy v 87 v Brně ,ještě přijdi se Švédama jak rádi činili tvoji čobolští sousedé ,jo a nejsu z Prahe.Jak jsem uved nahoře demokracie není pro blbce .

• Reakce na příspěvek:

Aha, tak už vím....to kvůli tobě ji ještě pořád nemáme....teda tu demokracii...😀

• Reakce na příspěvek:

ale máme ,jinak by jsme všichni dohromady mohli tak skřípat zubama ,ale co bude tak jak chcete?i to je demokracie a pokud si většina hloupějších nenechá vysvětlit menšinou chytřejších - dočkáte se třeba i totality.

• Pičovina z eSTéBáckýho péra, jako vždy!

• Demence ze tvého nulového intelektu, jako vždy, výmrde!

• Je nabíledni, že zdejší blitky okupuje pod mnoha nicky dlouhodobě nejprimitivnější troska na internetu.....

• Mule mule to je zas kvalitně nablito. Jen se věří, že jsi pro dnešek vyčerpal svoji denní dávku blbosti. A zbytek dne budeš pěkně chrochtat mezi svými, tam u vás v chlívku.

• nosná myšlenka chlívku a předtančení s koštaty , kurwa že sem stále lezete když tě to tu nebaví rodrig alias okoun a pod. babišoide.

Náhodou o vánocích se v chlívku dějí věci ,ale o tom tě jako příznivci komunistickýho fašisty bureše nemá cenu povídat.

• Jo.Baví mne to.Baví mne okopávat tebe blbe.A tak jak ty kopeš do cizích budu s radostí sobě vlastní kopat do tebe. Nic s tím neuděláš.Pamatuj si to!

• Ty by si chtěl do někoho kopat?Tak do klávesnice ty čobolácká estébácká hnído."S radostí sobě vlastní ",si u diskuze honíš péro umaštěný řepkovým olejem🙂

• vanhorne

Muj hlas ziskal jisty vitez, ten maly kluk ktery tajtrlikoval s maketou Kalashnikova s napisem " For Journalists" v rucickach, pred jeho uhlavnimi neprateli. Ruku na srdce, kdo by pro neco tak jedinecneho  a nenapodobitelneho nehlasoval?

• Jsi d*ment, kterému nedojde, že se takovými sr*čkami zabývá sám (já je neznám, u toho zůstane).

• vanhorne

"Jsi d*ment,"

Mozna, ale i presto jsem rad, ze muj prispevek zapusobil tak blahodarne na tvuj nervovy system a znovuozivil nektere tve telesne funkce. Happy New Year, namely to those around you, dodo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit