Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten nejaktivnější trotl pláchnul Chocholouškovi z opatrovny. *11*
    • mám stejný sovětský názor *3*
  • ... tupec BIJEC nechodí do marketů, protože nedovede ani odemknout nákupní vozík :)))
  • ... na ukázku lidské tuposti BIJCE se pokaždé těším, úplně bezmocně blije pokaždé stejně :)))
  • já ji nemám rád *16* *16*
  • Já bych rád věděl, co si o tom myslí náš prezident Zeman. Ten všemu rozumí a na vše zná řešení. *14*
    • ten má virózu,to by ses musel zeptat Ovčáka. *14*
      • a blije a blije a blije
        • Jejda, já na to zapomněl *14*
  • Simon Simonovic von Kretyno zde?
    • Da, prasím na Tiscali na všech diskuzích prosím. *14*
  • Rusko má 140 000 000 fašistů!
    • musím přiznat, že mám radost z toho, jaké potíte o Rusku a Putinovi kraviny. To jen totiž dokazuje, jak jste zoufalí a bezradní. V Rusku máte opozici Putina doma se vám zvedá opozice v Trumpovi a i Evropa a zbytek světa se vás přestává bát a utíká vám z chomoutu. A tak vztekle plivete kolem sebe a zvracíte nesmysly na úrovni žáka pomocné školy. Bývaly časy kdy jste pohnuli prstem a režimy ve světě se hroutily a politici a státy před vámi panáčkovaly. Těm časům diktatury a teroru je konec. A vy to víte. A jediné, co ještě dokážete, je směšně plkat na netu. Přiznám se, že by mne mrazilo z toho kdybyste najednou začali Putina a Rusko chválit. Znamenalo by to totiž že hrají podle vašich not a jsou jen dalšími z mnoha loutek. Pak by byl svět ztracen. Ale čím víc zuříte tím víc má svět naději a já radost......
      • A co česky, teroristo, česky by to nešlo? Česky neumíš teroristo, že?
        • jen kvokej slepice. Jsi všem k smíchu.... *3*
  • vivat Meresjev
    • díky, vyvážené a pravdivé *3*
  • Už se zahřívám. Tapetovat svý howna a prasit tu budu celý víkend prosím. *14*
  • Nejlepší kamád Soudruha fašiaty Putina jsem já přítel CCCP soudruh Hitler!
    • Babčo Simčo, teď někdy bude mít konferenci v CCCP Stalin a Franklin D. Roosevelt. Tak tě tam vyšleme, abys nás informovala, co je nového ve vztazích těchto dvou velmocí.
      • Miluju te soukmenovče. Jen se dej do těch fujtajblových demogratů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit