Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co nesnáší fašista Putin, to je zaručeně dobré pro nás!
  • totiž nesnáší nikdo. Malý skřet si myslí že bude celý život jen bojovat a vítězit. Ale ona přijde doba, kdy se mu dostanou na kobylku. Prašivec natáhne k všeobecné radosti a potěšení ráfy. Pořád si myslí, že mu bude všechno procházet. Ale ona zavlaje na Kremlem černá vlajka provázená oslavnými ohňostoji. Špinavec si to nepřipouští, ale svíčka už mu dohořívá. Už aby zhasla.
    • Opak je pravdou, většina lidí už nesnáší "americkou demokracii", která už nastavuje pravou tvář kořistnictví, lstivosti a lží. A tebe tu ještě platí za ty keci. Jsem zvědav, kam se schováš, když tě bude hledat spravedlnost? To už ti strýček SAM žádný dolárek nedá!
    • A co teprve tebe Simone, kdyby viděli. To by byl pohled pro bohy, zaprděnej, tlustej, smrdící jak kyselá prdell a vypadající jak orangutan, protože kdyby si vypadal jen trochu k světu, tak bys tady na Tiscali neseděl od rána do noci a byl někde mezi lidmi, blbče teplej..hi..hi
      • za koho se tady napsat, co? Slabomyslná mluva ale spolehlivě ukazuje na jednoho a téhož paranoidního vypisovatele blbostí.
        • není simona, to ty
    • jistě, prochcaná simono
    • komiku *15* *15* *15*
  • V Amrdólii další tornádo sfouklo pár dřevěných domečků a Amrdólů. To se v Rusku stát nemůže, pan Bůh totiž dobře ví, proč to dělá. *3*
  • ... moje IQ 65 vás všechny rozmázne, pitomečkové :)))
    • ... co bys za to dal, ty zdegenerovaný primitive, nevysiluj se, již tě fakt totálně jebu :)))
      • ... myslíš do mého vyběleného řitního otvoru :)))
        • ... rozlučka s absolutním primitivem internetu: ty, ubohý debílku, máš vybělený mozek :)))
          • ... mozek mám taky vybělený a pak mám genitální bradavice a hemeroidy, jsem holt takový kryplík. Též mě někdy moji spolužáci na vysokých školách, studuji jich více najednou, říkají kapslík, kvůli tělesné slabosti ale prát se budu kdykoliv a s kýmkoliv až do roztrhání těla. Děkuji :)))
        • ... kvůli neškodnému primitivovi jako ty nikdy nemyslím, ty tupý potomku krysy a želvy :)))
  • Místní prasič stránek má dneska zase svůj velký den. Dej si koblihu. :D
  • zdar stalinisté, jakpak jsme se vyspinkali ? akorát jdu ze zaměstnání, vzal jsem si volno, práce bankovního ředitele se my opravdu líbí
  • ... primitiv BIJEC nikdy nepochopí, že mi úplně stačí plivnout ubožákovi do tupé držky :)))
    • Jo. Chlív sní svůj velký sen že plive, fackuje, napadá kohokoliv. Se prober. V reálu by se ti každý vysmál.Spíš tě absolutně ignoroval. Takže tady je místo na kopání do tebe chlíve.
  • gulag.cz
  • ... bože, jak bych to ocenil, kdyby primitiv BIJEC byl trochu měně bezmocný, hrozně nudí :)))
    • nečekej od rusáka byť krapet inteligence
      • ... když já tak rád pomáhám bezbranným opuštěným poplivaným duševně postiženým :)))
        • fašista poplivaný Rus je opravdu duševnš postižený?
          • ... si píííííča :))
          • ... starej se o sebe, tvé teorie mě nezajímají, nemám potřebu zde tláchat pořád :)))
            • soudruhu, soudruhu,
              seš zase velice trapnej!
          • ... já nediskutuji o jasných věcech a už vůbec mezi póvlem netrávím denně hodiny :)))
            • takže utíkáš od rodičů a manželky na internternet...
  • ... tupost BIJCE je zárukou, že tím primitivem bude kdokoli vždy vytírat podlahu jako já :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit