Přejít na výpis diskuzí
I Hillary můžete mít rádi. Putin ji ale nesnáší
11.8.2016 | Pavel Jégl
181 příspěvků
-
Clintonovi už zde vládli 8 let a za nic to nestálo ......................
Už jsou ohraní. -
-
Bravo soukmenovče fašisto! +025 rubl!
-
-
Já miluju fašistu Putina!
-
-
Opravdu? Hruškovici už ne? *1* *2* *15*
-
-
... geniální téma pro nejprimitivnější póvl v čele s BIJCEM se mnoha jmény ubožáka :)))
-
-
Výborně soudruhu!
-
-
je to pussy
-
-
zdar Robure Dobivateli s měkkým *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* co máš dneska za vystoupení ? sovětský komediante
-
-
ááá pan avasta nezapomeň psát pod správným nickem *1* *1* *1*
-
-
sorry, mám v tom binec *14*
-
-
No tak raději budu za pravopisného nedouka.Než za lháře a podvodníka s nickama jako jsi ty. *9*
-
-
btw?
-
BTW, solidní tyjátr *15* ty jsi byl vždycky komik
-
-
-
-
-
-
Já volím Trumpa, protože je to prasák jak já!
-
Já budu vždysky prezident, protože národ čechů se skládá z absolutních hňupů, kteří mě budou voliut!
-
Já vyjdu s každým, ale třeba na dovolenou bych s Hillary nebo Voloďou jet nechtěla. Ale s Milošem v gumovém člunu, to by bylo jiné kafe! To bych neodolala. S Kimem bych se asi taky domluvila.
-
-
... jsi dokonalej čukáááááááááček :)))
-
-
... já mám rád pochcanou Simonu a její smrad z chcanek mě rajcuje. Simonko, že mě dáš čmuchnout :)))
-
-
Simona je ale Putinova děvočka!
-
jsi nechutné ruské prase *11*
-
-
... já za to nemůžu ale ty jsi nechutně pochcaná pořád a mě to rajcuje, Simonko :)))
-
-
-
Vypadá to, že zvítězí Hillary. A proto jsou ruští kolaboranti ve stresu. Vědí, že když bude v USA presidentovat Hillary, bude mít Putilín po ííči. *1* *2* *15*
-
-
Hillary také nesnáším, také Putina nesnáším, ale mám rád vepřo,knedlo,zelo!
-
Asi ano, ale stálo to darebáky okolo Clintoky hodně peněz, nákup dalších zkorumpovaných. Normální američan neměl, nemá a nebude mít nějaký vliv na výsledky voleb. Je smutné a zrůdné, že tlačí na presidentku, tu nejprolhanější bábu v americké histori, snad v nenásvisti a khaní ji překonává Albrightová ( s českými kořeny ), mimochodem také bývalá min. zahraničí USA .
-
ve stresu bude celá evropa.proto že na půdě USA se případně válčit nebude
-
-
Jeden za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet .........................
Jdu zvracet velebnosti.