Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Clintonovi už zde vládli 8 let a za nic to nestálo ......................
    Už jsou ohraní.
    • Bravo soukmenovče fašisto! +025 rubl!
  • Já miluju fašistu Putina!
    • Opravdu? Hruškovici už ne? *1* *2* *15*
  • ... geniální téma pro nejprimitivnější póvl v čele s BIJCEM se mnoha jmény ubožáka :)))
    • Výborně soudruhu!
  • je to pussy
    • zdar Robure Dobivateli s měkkým *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* co máš dneska za vystoupení ? sovětský komediante
      • ááá pan avasta nezapomeň psát pod správným nickem *1* *1* *1*
        • sorry, mám v tom binec *14*
          • No tak raději budu za pravopisného nedouka.Než za lháře a podvodníka s nickama jako jsi ty. *9*
            • btw?
            • BTW, solidní tyjátr *15* ty jsi byl vždycky komik
  • Já volím Trumpa, protože je to prasák jak já!
  • Já budu vždysky prezident, protože národ čechů se skládá z absolutních hňupů, kteří mě budou voliut!
  • Já vyjdu s každým, ale třeba na dovolenou bych s Hillary nebo Voloďou jet nechtěla. Ale s Milošem v gumovém člunu, to by bylo jiné kafe! To bych neodolala. S Kimem bych se asi taky domluvila.
    • ... jsi dokonalej čukáááááááááček :)))
  • ... já mám rád pochcanou Simonu a její smrad z chcanek mě rajcuje. Simonko, že mě dáš čmuchnout :)))
    • Simona je ale Putinova děvočka!
    • jsi nechutné ruské prase *11*
      • ... já za to nemůžu ale ty jsi nechutně pochcaná pořád a mě to rajcuje, Simonko :)))
  • Vypadá to, že zvítězí Hillary. A proto jsou ruští kolaboranti ve stresu. Vědí, že když bude v USA presidentovat Hillary, bude mít Putilín po ííči. *1* *2* *15*
    • josef.servit.9
      Hillary také nesnáším, také Putina nesnáším, ale mám rád vepřo,knedlo,zelo!
    • Asi ano, ale stálo to darebáky okolo Clintoky hodně peněz, nákup dalších zkorumpovaných. Normální američan neměl, nemá a nebude mít nějaký vliv na výsledky voleb. Je smutné a zrůdné, že tlačí na presidentku, tu nejprolhanější bábu v americké histori, snad v nenásvisti a khaní ji překonává Albrightová ( s českými kořeny ), mimochodem také bývalá min. zahraničí USA .
    • ve stresu bude celá evropa.proto že na půdě USA se případně válčit nebude
  • Jeden za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet .........................
    Jdu zvracet velebnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit