Přejít na výpis diskuzí
I Hillary můžete mít rádi. Putin ji ale nesnáší
11.8.2016 | Pavel Jégl
181 příspěvků
-
Že Rusko jen za poslední rok přijalo 1 200 000 uprchlíků, to se u nás nedočtete, a o tomhle už vůbec…....
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nemecka-rodina-opustila-svoji-zemi-kvuli-uprchlikum-A-ted-se-podrzte-kde-pozadala-o-azyl-448430 -
-
dobrá práce soudruhu vymatlanče *15* *15*
-
Tohle se leckomu nebude číst lehce…....
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Takze-pani-Sabatova-jdete-do-riti-A-vy-pane-knize-s-proflaknutou-slapkou-Hovori-zachranar-448462 -
-
... nikdo to kromě vidláka jako ty číst nebude, moulo :)))
-
-
to že neumíš je tvůj problém pobudo........
-
-
... mám víc IQ než celá tvá sparchantělá famílie dohromody, zdegenerovaná trosko :)))
-
-
chacha tak tak to je? Ale přeci zparchantělou matku máš tady jedině TY.Navíc ji prý i pícháš.Zdegenerovaná familie je jen u tebe v chlívku špíno.
-
tvoje rodina soudruhu už dávno hnije v půdě ty špíno z bordelu *1* *1* *1*
-
-
... omyl, ubohý balíku, že na to se*u jako na tebe, je má velká radost :)))
-
-
*16* *16* *16*
-
určitě tvé IQ sklenice vody tomu napovídá *7*
-
-
-
-
-
-
Putin je suverénně největší fašista na světě!
-
gájínkovací maraton zléhoBTWkulihracha začíná, paráda, konec diskuze, rudý pomatenec vylezl z kanafasu
-
... je zde primitivnější póvl, než jsem doufal, svou misi jsem splnil, čau, BIJEC nemá ptáka :)))
-
-
ahoj
-
-
... čau, nedej se :)))
-
-
ale ty prý dávaš. Tuhle jsi tady sliboval kuřbu. Pak se tu psalo že objíždíš svoji zparchantělou matku. Ty bys moc rád dal, ale není komu.Prase netáhne,co?
-
-
... jsi potkan, vřele děkuji za seznámení s poměry v kutlochu posledního blba :)))
-
-
-
absolutně souhlasím
-
-
zdar brácho *3*
-
-
... zdar :)))
-
-
-
Hillary bude velmi dobrá prezidentka.
-
-
To si snad mohou myslet jen kanibalové z Papui.
-
doufám že mrtvá
-
-
Primitivní protiamerická propaganda podle pokynů z ruské ambasády jede na plné pecky. Ten primitivní stepní šmrnc se na tom nezapře. A takový zlýBTWkulihrach se nezmůže na víc než na gájínkování a teploušování. *1* *2* *15*
Jo, a ještě dodávám, že furt halucinuje jakosi Simonu, asi je to schizofrenik. *9* -
-
... už tady zase mám mojí smradlavou Simonku. Jestlipak Simonko dbáš o svojí vagínu, když tu pořád vysedáváš, že ty jí máš samou plíseň a houbu :)))
-
-
pane Putine celá ČR za vámi stojí a čeká na návrat armády ruské federace na území ČR která by zabránila amrdólským hordám plundrovat naši zem
-
a teplouš Semjon Gayínek bude hnád ruskými vojsky až do Reichu *15* *15* *15*
-
BTW tak ty jsi opravdu pacient s IQ sovětského kolchozníka *15*
-
BTW zagájínkuj *15*