Přejít na výpis diskuzí
Když budou mlčet umělci, kdo vlastně zbude, aby mluvil?
22.4.2016 | Tomáš Chalupa
369 příspěvků
-
O tom, co je pravda a co se bude říkat a psát rozhoduju JÁ!
-
-
a já
-
-
Ó ty bohatej dobytku, hrad máš!
-
-
Ale ten hrad si do pekla nevezme až si pro něj přijde rohatej. *16* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Jenom Zeman a Číňan mají pravdu!
-
Soudruh redaktor z Práva - Ovččáček mi stále víc připomíná soudruha Goebbelse. Při jeho projevech mám divný pocit, že za chvilku zvedne pravici a zařve "Heil Ovar" *12*
-
-
Běž si blejt jinam dutohlave, všem se tu uleví. *5*
-
-
chtěl bych se milovat s Ovčáčkem *13*
-
-
toho klátí guru Ovar *3*
-
-
prostě máme smůlu *9*
-
-
-
...já mám rád z kundyy smrad :)))
-
-
.... ani nic nepřekoná ten od mé zparchantělé matky. To by jste koukali a čmuchali panečku všichni!
-
-
...na mě vy blbové nemáte, musíte se hodně učit, aby jste dosáhli mé vzdělanosti :)))
-
Když budou mlčet umělci, kdo vlastně zbude, aby mluvil?
no přece Zeman hlava namazaná! -
-
No - jenže ona nemluvila, ale jak správně řekl Zeman, ona četla. A ono to tak trochu připomíná ona léta minulá, kdy se taky jen "četlo" rozumy těch dobrých ........
-
-
...i u žen jsem velmi oblíben, vy hňupové. Říkají mě buldozer :)))
-
...moje nejlepší přítelkyně a hlavně kolegině na pravopis je šefredaktorka Tiscali paní Simona, opravdu krásná a ušlechtilá žena :))) a na nás dva, vy pitomečkové nemáte
-
Ona ta patologická lhavost u Zemana nastala už daleko dříve. Divím se , že mu doposud nikdo z novinářů nepřipomenul "kauzu Bamberk ". Tam ho média chytïla při velké lži poprvé. Od té doby se jeho stav pouze zhoršuje.Je to klasický komunistický papaláš a nejhorší na tom je, že mu chybí jakákoli zpětná vazba, protože se úmyslně obklopil lidmi stejného ražení.Velice se za prezidenta této země stydím.
-
-
taky se za toho ožralu stydím
-
Ty ostatní ti nevadí?Já jsem se začal stydět již za toho prvního a na víc jsem ho já nevolil,ale byl mi předhozen USA.
-