Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem mladá holka Simona. Celý den jsem tu nebyla takže si tu s tebou prostě vytírá zadek někdo jiný. Takže jsi nic neodhalil ale jako vždy jsi ze sebe udělal jen hlupáka.
    Jsem zaměstnaná jako reklamní návrhářka a finančně jsem zajištěná.
    Narodila jsem se v roce 1990 takže s kecama o důchodu si vyliiž perdel deebile.

Ruskem nastolený komunistický režim v československu vraždil a zavíral nevinné lidi.
    Včetně statečných bojovníků s nacismem - britských letců. Komouš okradl řadu zdejších lidí o rodinné domy a firmičky při louoeži zvané znárodnění.
    Proto nemám ty tvé prašivé totalitní ruské howadaa ráda
  • Zase komolíš moje jméno Simona,, Jsi prostě haazjl Lery. Nic jiného.
    Pokud za každým nickem na tiscali vidíš mojí osobu tak se jdi léčit paranoidní magoore
  • děkujeme zlej trolle *3*
  • Omlouvám se,že si Simon Křenek opět půjčil můj nick a chce zde být aktivní. On je, ale pod spoustou nicků a je tak parano..dní, že není pro něho lepší hračky, než zde tato diskuze na tomto webu. Nemám čas a někdy ani náladu na zdejší blinkání. Pokud mě zaujme téma, tak se vyjádřím - maximálně dvakrát a pak musím dělat něco užitečnějšího. No ale Vy ostatní nemáte možnost zjistit, zda to píše pravý, nebo levý Lery. Tak Vám přeji trpělivost. A dnes již nebudu psát. nechám Křenka, ať se vyblbne.
  • Ale to nejsem já. Nemám čas tady být pořád. To ten Simon si myslí, že mě odrovná. Ale ty jeho ruské bláboly už každý pozná. Nebo snad ne? Vždyť on si napíše něco pod nějakým nickem a hned pod dalšími jinými třeni si nadává, nebo se chválí. Někdy mám dojem, že je tady téměř sám.
  • Simone, zase Tě štve,že jsem se tady dvakrát ukázal a zase musíš vystupovat pod mým nickem. Odhalil jsem Tě jako zapšklého důchodce a ty to neumíš strávit. Vím, že máš nízký důchod a že za to mohou Rusáci, ale já s tím nic neudělám. Tak se drž svého nicku. Tady už jsi profláklý a je jedno, pod jakým nickem vystupuješ.
  • Filip je to co ti leze ze zadku, ale protože ho nemůžeš najít když ho spláchneš do záchodu, tak si ho nikdy neviděl a tím pádem ho nemůžeš znát soudruhu.
  • tak, tak, katovské mučírny na komunisty. Jenomže starej Grebeníček už prdí do hlíny, ten by to zvládnul svým elektrizačním přístrojem-
  • Ano předělávat historii to je dnešní doba. Ten odsun byl nařízen Mnichovskou dohodou kterou podepsali mj. zástupci Francie a Velké Británie nikoliv Sovětský svaz. Prezident Beneš jenom plnil ultimátum.
  • da, da brácho
  • S těmi lumpy co mají komunisté ve vedení se dostanou maximálně na katovskou mučírnu jako zákazníci službu konajících katů.
  • Oni mu skutečně poručili,ale vítr a déšt se zachovali každý jao veliký neposlucha.
  • Bc.JaroslavK-VS
    *12* *11*
  • komunisté ví co dělají a v dnešní době této straně fandím více,nežli ČSSD od doby,kdy se předsednictví chopil arogátní Sobotka.
  • píchám Cíglera *14*
  • co tu zasíráš diskuze ?
  • Sovětští kosmonauti

Jurij Gagarin, první člověk ve vesmíru
    Sovětští kosmonauti byli členové oddílů a skupin kosmonautů existujících v Sovětském svazu. První skupina kosmonautů byla zformována v březnu 1960 z vojenských pilotů. Pro jejich výcvik vzniklo Centrum přípravy kosmonautů nedaleko Moskvy, kolem centra vyrostlo Hvězdné městečko.

Záhy po začátku kosmických letů prosazovalo vedení konstrukčních kanceláří a výrobních závodů účast svých zaměstnanců v kosmických letech. V březnu 1967 padlo rozhodnutí vlády o oficiálním založení samostatných oddílů v ministerstvu všeobecného strojírenství, zdravotnictví a Akademii věd. V průběhu doby se každá sovětská instituce výrazněji zúčastněná v kosmickém programu snažila o sestavení vlastního oddílu kosmonautů. Plnohodnotný oddíl pravidelně se účastnící letů do vesmíru sestavila ale pouze společnost CKBEM (později přejmenovaná na NPO Eněrgija).
  • a tam klátím Cíglera *14*
  • souhlas, v Plzeňských gay barech vítáme nováčky lulanem v ruce *14*

je to super *14*
  • Propaganda = psychologická operace.
    Propaganda patří mezi pilíře informační války s cílem zcela podrobit myšlení lidí (Uděláte si názor jaký my chceme).
    Každá mocenská struktura používá propagandu k udržení a upevnění svých pozic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit