Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obama nás příští týden navštíví v gayclubu, bude hůstá černá kuřba
  • a ty patříš do jaké skupiny : odcházeči ? přicházeči ?
  • Nikoli Pejsku, ten "odsun", správně deportace civilních osob byl vykonán z vůle Beneše a PROTI VŮLI západních mocností. Když mu to jejich představitelé rozmlouvali, tak prohlásil, že když mu budou činit překážky, tak to udělá za pomoci Stalina. Každý slušný Čech se za něco takového musí hluboce stydět: "OBČANÉ německé a maďarské NÁRODNOSTI, jakož i zrádcové a kolaboranti..." Ten ruský kolaborant Beneš se jistě smaž v pekle vedle Stalina, Hitlera, Lenina a dalších zrůd.
  • Hašek a Foldyna podlejzácky podkouřili ruský zločinecký gang, to jsou frajeři *15* *15* *15*

to je váš vzor správného soudruha? pak tedy ano, rozumím *15* *15*
  • Co by dělali komunisti po 3.světové válce?

Rozpadli by se na radioaktivní prach a škodili by dál.
  • já ti říkal aby jsi toho Korantenga na srazu komunistů neožužlával *11* styď se
  • Je zajímavé kolik času věnovala veřejnoprávní Česká televize času např. v Událostech kde mají slovo téměř oponenti KSČM, ale čekal jsem debatu o účasti jistého ministra kultury D. Hermana na sjezdu sudeťáků kde se omlouval za odsun v roce 1945 (odsun byl mj. proveden na příkaz vítězných mocností) ale na odsun Čechů v roce 1938 úplně zapomněl. A čekal bych otázku od moderátora ve stylu ,, jak jste se na srazu cítil, když při návštěvě prezidenta Číny jste trpěl.,, Jinak příznivci Karla Schwarzenberga teď vám Daniel Herman jasně ukázal proč ho podporovali v prezidenských volbách. Návrat nebo odškodnění za odsun a prolomení hranice 25.únor 1948. To byl hlavní skratý účel kampaně.
    ČT nezklamala ničeho takového jsem se nedočkal.
    Když Hašek a Foldyna položí věnec s Ruskýma vlky tak tomu věnují téměř 30 minut. Jinak jenom slušně projeli (kdyby se nechovali eticky jistě by ČT o tom informovala) a dělali to co měli dělat naši lidé.
  • Už ve mě roste Vohambova vopička
  • jj, zlej troll to mastí jak ruská lokomotiva
  • ale klikač je koukám v pohodě ?
  • zdarec čubino, tady furt to samé, prašivá pražská kavárna agituje ve prospěch šapira a nadává na Zemana kterého volila absolutně drtivá většina Novočeska *3*
  • už ve mě roste sovětské miminko, malý komsomolec *14* zlej troll celý víken vyhlížel ruské tanky tak jsem musela do kauflandu na brigošku aby bylo na braníky, jak se máte děcka ?
  • sice už mi je 80 let, ale KSČM podporuje 102% milých spoluobčanů
  • Kavárenská agresivní chátra umí znepříjemnit život. Lže, krade, provokuje, udává a když ani to nepomůže, pak fyzicky útočí, viz. čínské vlajky při návštěvě prezidenta Číny.
  • Kdo lže, ten také krade. Nezměnil ses bolševiku Semjone. *15*
  • Přes 90% milých spoluobčanů podporuje KSČM jenže většina z nich se bojí fašistických bojůvek kavárenské menšiny.
  • Je dobře že se pan prezident ing. Miloš Zeman sblížil panem prezidentem Ci, česká a čínská armáda společně porazí banderovskou EU
  • Nikoliv Semjone, nikoliv. Staří lidé odcházejí, mladí přicházejí... *3*

Smůla *15*
  • souhlasím,vzhledem k průměrnému věku českých penzistů, což je asi 80 let , to ještě chvilku potrvá *15*
  • Souhlasím. Samej havloid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší