Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sranda. Vidím, že si tady komunisti navzájem kradou nicky a soutěží, kdo napíše větší volovinu. Jak typické...
  • viděl jsem toho zmrda Tečku v prvomájovém průvodu, nesl transparent, na kterém byla ta škatule Semelová v objetí s Gottwaldem, asi koláž fujtajbl
    • Fšecky imperialisty keří tady nadávajó komunisto sem nahlásíl aji tebe!
      • Nauč se nejdřív česky a pak přijď diskutovat.
    • Tečko, nevěrohodné, slabé.
  • lidi je jako sracek,tak o nic nejde
  • komunisti mi ukradli hospodářství
    • A pan Havel ti sebral rozum, takže jsi na tom dost špatně, to je vidět.
    • Buď rád, že jsi to přežil, protože oni nejenom kradou, oni taky vraždí!
      • Píšeš opravdu o popřevratové vládě, že?
  • Náš veliký vůdce nadsoudruch Putin jim tem Ukrajincom šak eště ukáže. Uš jim zestřelíl vrtulmíky a eště má aji v záloze atomovky! Mi se nadáme! Je s nama KLDR a aji všichni soudruzi Muslimové! A eště aji zbyde čas na Mandelinku Bramborovou. A aš bude na celém světě Komunizmus tak nás soudruch Putin naučí dójit kozla protože je jediný gdo to umí. A obejdeme se aji bes Banánů a Tuzexů protože nám stačijó Mandarynky! Čest soudruzi! A čteme enom Haló Novina protože je čte aji soudruch Putin!
    • Lžeš, jako každý komunista!
    • Příklad totálního idiota s třemi účty.
      • Putin má účty v USA, tady ne ! Až bude jednoho dne utíkat, tak určitě ne sem, ale jako ostatní rusáci do USA.
      • Nahlásil jsem tě!
        • Lžeš jako každý pravičácký nacista *10*
        • A za co? Já nikomu nicky nekradu hnoji!
  • Jediný druh argumentu, kterému rozumí každý rus. 9 mm. A poslat je domů do Moskvy jako sudeťáky do Německa.
    • To chcete ty sudeťáky zpátky ?? Nebo novou ruskou okupaci ? 20 let nestačilo ? Zkuste se živit poctivé a neposluhovat rusákům !
      • my užř dost dlouho posluhujeme jiným cizinců, zlatí Rusové
        • pusinko, jsi prostě k r á v a nedojená
          • pochvala od intelektuála vašeho zrna potěší - a jakpak dělá kravčika? no pověz,....
    • hezký nápad, oni tam žijí nejméně tak dlouho jako Ukrajinci, tím se tedy od Sudeťáků dost liší - nemyslíte? i vy žijete jen proto, že jejich předci tady zemřeli.
      • Ve Varech žijí rusáci taky déle než já. Proto je ale Putin okupovat nemusí.
        • argument hodný vašeho IQ, ale pro mne za mne, ať si je Putin klidně vezme, Becherovku už čmajznul Schvarzenberg (zle matičko, zle, švarcmberci zde, řáká klasik), prameny tak někdo "privatizoval" to, co neukradli rozliční podnikatelé chátrá, spánem bohem Vary *1*
  • už měli ukrajinci dávno vletět na ten ruskej binec, co tam dělají molodci - serjoža putin už by to měl dávno postřílené a srovnané do latě .ukrajinci dlouho vyčkávali . je třeba rusun taky ukázat že nejsou nesmrtelní a že musí dodržovat řád a pořádek .přejdeš mě hranici dostaneš na kušnu tak to prostě je .
    • Dotaz. nemáte náhodou taky zamotaný blonďatý cop?
    • Myslíš ruský binec = Majdan, že? A ukazovat rusun = dodržovat zákony a pořádek? Za to bys měl hned víc bodů doplnit tato vysvětlení!
    • Tak to tem Rusum bez ukazat taky. Realita by byla takova, ze by se poscal a posr. strachy, jen co by byli na dohled. Tluchubo.
  • Ano vazeny pratele kdo je to ten SEPARATISTA??? Pro lidi co uvazuji DEMOKRATICKY (napr. jako Bc. Jaroslav K.) nexistuje zadny SEPARATISTA ale jen TERORISTA!!! A z TERORISTY je potreba jednat z maximalny tvrdosti!!! *16*
    • A stolice byla???
  • Ano vazeny pratele prave jsem dojedl svou bohatou snidani -prava italska sunka vejce parmasan a cerstva zelenina!!! Ted si naleju sklenicku dobreho piti a zapalim luxusni Davidoff na co nejvic padlych KOMUNISTU-RUSAKU!!! *5*
    • A možná jsi měl dodat," Když jsem se probudil, zjistil jsem, že mám ruku v nočníku a k snídani byl zase jenom tvrdý rohlík z kontajneru".
      • Miro Kde se bere tolik blbosti asi nevíš že.Ale po přečtení toho co jsi tak duchaplně napsal tak mě a ostatním je to už jasnéa doufám,že i tobě.A nedostal jsi náhodou tím tvrdým rohlíkem do své lebenice?
    • Konec přestávky a marš zpátky do sraček
  • EU nemá impotentně čekat, až Rusko něco udělá, má už okamžitě vyhlásit ekonomické sankce,rusáků to bude bolet daleko více než EU. Ten kremelský skřet lže jako když tiskne, vyzbrojuje separatisty a tvrdí vždy opak *16*
    • Teda pane wachmajstr, Vy jste hlava. *1*
      A odkud berete tu jistotu, že rusáky to bude bolet daleko víc? Nedělal Vám školení nejaký Palata z idnes? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit