Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mne bylo tehdejší SSSR jenom Rusko. Tak jsem tento stát vnímal. A bude to zase. Slované se musí spojit proti západnímu imperialismu. Musí se osvobodit z otrockých pout. Jedině tím dosáhnou úplné svobody a demokracie. Nikdo nesmí být chudý a aby umíral v bídě někde bez pomoci na ulici. Proletáři spojte se. Všechna moc náleží lidu a ne několika miliardářům či milionářům. Ty je třeba odstavit od veškerého nakradeného a nahromaděného majetku.
    Ať žije pracující lid a proletariát. Ať žije internacionála.
    • Peppone má zase záchvat.
      • Peppone nemá záchvat ale ty máš sračxxxku, že?
  • celý život jsem nenáviděl komunisty
  • Je nutno zakázat všecky keří majó divnó pravdu protože pravdu máme enom mi komunisti! Kupředu levá a potom pravá aby sme nekulhaly! Čest! Kdo nečurá s nama ten čurá proti nám!
    • Jdi v .... ! (znáš to)
  • Škoda že sem neměl to štěstí a nemohl se nigdy líbat ze soudruhem Brešněvem. Dycky sem záviděl soudruhovi Husákovi ty polipky.
    • Soudruh generální tajemník Leonid Iljiič Brežněv byl Ukrajinec tečko zpitomělá a v hlavě s vakuem, ale klidně to můžeš dohnat, Ukrajinec jako Ukrajinec, sbal se, hybaj český nácku na náckovskou Ukrajinu a můžeš se líbat do sytosti s nácky Ukrajinci - Jaceňukem , Oleksandrem Turčynovem,, Ddmytro Jarošem a dalšími a hlavně se nevracej, nikdo po tobě netouží, vidíš to sám a na té západní Ukrajině budeš alespoň mezi svými fašisty banderovskými.
    • Ano tos měl blbečku nyní můžeš libat dupu jen Sobotkovi. *3* *3*
  • Ano vazeny pratele za KOMUNISTU dosahovaly realne mzdy okolo pouhych 27% Zapadu!!!
    • Ty hňupe tečko nemáš ve svém chlívku ani stůl, žereš s podlahy a chodíš na latrinu ven, tak tady neoblbuj!!
    • J v P !! (budu šetřit časem)
  • KOMUNISTI zlikvidovali ekonomiku - RUDE smejdy zde vyrabene uz nechteli ani v Zimbabwe!!! *11*
    • J v P !!!
  • Tečko,přestěhuj se do té tvé země zaslíbené,rassije,kde zítra znamená pozítří, a kde skáčou rudí komunističští holubi do huby! Třeba ti dá fýrer metál za Okupaci Krymu! De-ente.
    • Ne, kdepak, moje zaslíbená země je Detroit a moji američtí přátelé.
    • Zase obracíš... Jdi v p r d e l !
    • Zase pokus. Marné, nevěrohodné. Pořád chceš profilovat svého zástupce, ty nejsi Blb, ty jsi Blbeček.
  • Taky bych si na staré kolena zastřelíl eště nekolik spátečníků co nám komunistom brání v spravedlivém rozletu a nastolení diktatůry proletaryátu! Už nikdy žádné Tuzexe! Stavařům vždy suché ponošky! Čest!
    • Vidíš vidíš?A to je právě to co se nikdy nestane.Si budeě koledovat tak dlouho až se zhoupneš.Na rozkvetlém stromku.A dlouho dlouho.Jen tak pro obveselení okolí.
  • Už je ženó fašóny ti už nemajó vrtulníky dva jim zestřelili.
    • Budó utíkat do němec tam je podpořijó.
      • Sódruzi proč používáte ten můj nick? Šak je tolik možností a vy si vezmete zrovna můj. Ukradnite zase nejakému kapitalistovi a né mně! Díky soudruzi a Čest!
  • kdo mi přiveze ukázat opravdového Demokrata, jenž současně je v souladu s tvrzením oficiální propagandy o takzvané existující "demopkracii" Testy logického důkazu podmínkou. Jsem si jist že o své peníze nepříjdu, poněvadž spíš člověk najde suchou vodu než skutečné existujícího Demokrata podle oficiální zvrácené logiky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit