Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Mají to marné velká část Ukrajiny přejde k Rusku neudělají s tím prozápadní šašci a samozvanci nic.
-
Včerá sem býl v Praze slavit náš první máj abyla to krása! Tolik soudružských polipků sem už dló nedostál. Néslačí byla tá od sódruha Jakša. Aji sme si zaspívali až sme se zadýchali ale za rok se sejdeme zas jak za mlada a budeme spívat a tančin ať se s teho kapitalisti pominó! Čest! Už nikdy žádné Tuzexe s kapitalistickým šuntem!
-
-
Hele, soudruhu, nic ve zlým. Ale mohl bys taky dostat po soudružsku nakopáno do p*dele. Tak pozor. Ne že bych ti to přál. *3*
-
Včera jsi byl akorát u PC a ˇprasil jsi tu non stop diskuse jako vždycky.
-
Víš jak se to říká, kdyby blbost kvetla atd..ale u tebe cikáne to je jasný případ! *3* *3* *3*
-
-
Tupost výzvy EU je za současné situace více než směšná. Je vrcholně ubohá.
Posvěcí útoky pučistů pomocí obrněnců proti městům a ta vyzývá aby se svému zotročení nebránila.
Bože, do jakého spolku lidské sebranky jsme se to zase dostali? -
Chce to tvrdý zásah ze strany Ukrajiny. S rusákama se musí tvrdě, jinak se rozlezou jako vši všude-KV.
-
-
Jdi v p r d e l !!
-
-
Když kobyly dodělává tak kolem sebe kope.
Rus je jenom válečník, je líný, neumí obdělávat zem a musí ho proto někdo živit. Proto potřebuje Ukrajinu, aby nechcípl hlady. -
-
Na Ukrajině to Rusovi jistí Čína, neználku tečko, která si tam na poslední chvíli koupila černozem velikosti celé naší Moravy a Rusku jde o fabriky, stejně jako těm fabrikám o Rusko, protože 92 procent jejich produkce jde do Ruska, což je nad tvé chápání bezmozka nacistického.
-
-
Jen tak mimochodem, víte vůbec jak je to s tou "misí OBSE" ???
Asi nevíte, protože naše média o tom zarytě mlčí. Prokec se Stropnický, který řekl, že "Ti ostatní běžné mise..." Ano, tato mise nebyla "běžná".
Tak jak to je:
Každá mise musí být registrována a to rovněž se souhlasem Ruska. Mise, která byla zadržena ve Slavjansku registrována nebyla, používala OBSE pouze jako falešné krytí. Polovinu mise tvořili ukrajinští zpravodajci a zahraniční členové byli maskoti a nebo rovněž angažováni v "průzkumu situace".
To jsou věci, co? -
Kdopak asi ty vrtulníky sestrelil?Nebo napred pristály a pak se "sestrelili"?Ze se nemluví o osazenstvu.Ne ne,to ješte na Putina neplatí,myslím že jsou velmi dobre informováni.Co se
týce tzv.pozorovatelù v nem.TV bylo prohlášeno že do toho ùseku nikdo nabyl zaslán,Kyjev
ovšem tvrdí že ano.Tak jak? -
KOMUNISTI zadluzili zemi 800 MILIARDAMI!!! *11* *12*
-
-
Ty hlupáku.V roce 1988 náš dluh činil 22 miliard dolarů,ale současně jsme měli dost pohledávek ve světě.Vím to,protože jsem se stýkal s lidmi z PZO.Byl jsem mladej,blbej,ale poslouchal jsem dobře.
A kolik máme dluhu a pohledávek za úžasně demokratických 25 let dnes?Pane podnikateli...
V jakém stavu je země dnes?!
U mně demokracie prohrála.Nechte si ji. -
A kdy ? To je mi novinka *12*
-
-
Amíkům s USRAELE nastačilo 11. září a dvojčata, jsou nepoučtielní. Je třeba jim ukázat jak vypadá válka také na jejich kontinentě, u nich doma. Pořád to zatím prováděli v Evropě i po celém světě, nyní je šance, aby si to užili také doma, takový Vietnam nebo Koreu, či Sýrii a Blízký východ, Ukrajinu a Kosovo. Je načase.
-
Takže se to JůůůESej a Západu povedlo - OPĚT SE VÁLČÍ V EVROPĚ! A opět se budou vraždit Slované se Slovany! Přízrak 14 roku nás všechny znovu obchází (1805-1814 -Napoleónské války (včetně tažení do Ruska), 1914 válka s Carským Ruskem v rámci 1. sv. války, 2014 - ??)
-
-
Nebýt komunistického dobytka už od II.sv. války mohlo být v Evropě podstatně lépe.
Proto je třeba vyhlásit soutěž - zastřel si svého komouše. Stejně je to jen podlidská sebranka se na úrovni hyeny. -
-
Lepší soutěž je - Kdo donese z živého ladislava větší kus tak vyhrává zbytek.
-
-