Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Ti vlastenci těm fašistům dávaj zabrat jen co je pravda.
-
Ale sme jim to dali protože čim víc mrtvých tím lepčí komunizmus! Aji bes Banánů to dokážeme! Čest!
-
Enom mi komunisti včetně pravého blba tečky tůto válku rozpoutáme a vyhrajeme. Máme to nadsoudruhem Putinem slýbené! A Mandelinka Bramborová se vrátí do Ázije! Čest!
-
http://vtipy.netroof.eu/item/6560/bcjaroslav-kak/
-
Jo jo bojovníci za svobodu už ty Ukrajinské vojáky ženou svinským krokem.
-
Ve Slavjansku a Kramotorsku patrně otrávili zdroje pitné vody a rozptýlili nad městy nějaký otravný plyn!Lidé zvrací a masově vyhledávají lékařskou pomoc.
http://putnik1.livejournal.com/3094763.html#comments -
-
A co taky čekat od sovětů, že?
-
-
Pardon,od Amíků !!
-
-
-
Brzy zbudou ukrajincům jen dva vrtulníky. *3* *3*
-
Soudruch tajemník mně na schúzi řílál že Sověti ty Ukrajince lechce a bes problémů zlykvidujó. A uš je to tady! Kapitalisti nemajó nárok tady s nama žit na této planetě! Planeta patří nám komunistom protože imperialistyčtí otrokáři ju enom devastujó! A potom bude chleba aji banány! A obejdeme se bes Tuzexů!!!
-
-
A taky ti na schůzi cikáne řekli že jsi totální vypatlaný blb? Pokud ne tak ti to říkám já! *4* *4*
-
-
Ano vazeny pratele dnes jsem navstivil luxusni (=drahou) zubni klinyku na beleni zubu!!! Samozrejme Bc. Jaroslav K. neni umasteny SOCKOMUNISTA z cernozlutymy zuby a pivnim panderem naopak dnes pece o svuj esteticky vzhled patri k dulezitym znakum USPESNYCH osobnosti!!! Fitko zdrava strava beh a ruzne sportovni aktivivty stejne jako kvalitni kosmetika a doplnky jsou nutnosti pro ty kdo chterji neco znamenat (jako napr. Bc. Jaroslav K.)!!! *5*
-
-
Jen jestli jste si nezapomnel vymenit ty podelany trenky, s tim hnedym flekem vzadu, co jste mel minule na sobe NT
-
-
*1* *1* *1*
-
-
100% souhlas! Nikdy bych si nic nezačala se sockou, je mi z nich zle! *12*
-
-
USA jako obvykle nepřipustí referendum,to by se jim potom obtížně lhalo.USA nakonec tu horu mrtvol prosadí za každou cenu,Merkeová za všemožnou podporu tomu zločinu dostane nejméně železný kříž i s ratolestma a občané EU si vystrašeně utáhnou opasky a nebudou mít peníze na předražený plyn a benzin.Vše totiž budou EU nadále zajišťovat Američani,ovšem za daleko větší ceny !