Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji moc za tento velice užitečný návod :) Já jsem si nedávno také sháněl nějaký ten návod na to, jak sepsat kupní smlouvu a myslím si, že se mi to docela dost podařilo. Kdyby se mi to nepodařilo asi tento komentář nepíši, protože jsme docela i dost oslavili ten prodej, byl to porod :D

• SkrivanekPaja
    Tyvado ted jsem si pořídil přes inzerát Chrysler Voyager, že si uděláme s rodinou radost a po týdnu zadřenej motor, oprava vyjde asi tolik jako to auto...a myslíte si, že to vyreklamuju? U týpka ani náhodou, zlatě řešit reklamace v autobazaru!! *10*
  • Já jsem si nedávno koupila ojetinu a vůbec mi to nevadí. Naopak si myslím, že je to daleko lepší, když si koupíte nějaké starší auto, než dávat několikset tisíc zbytečně za nové auto, které se Vám stejně rozbije... Navíc si ke starším autům už můžete i nechat vyrobit vystřelovací klíč, což je super vychytávka.

• Na ty ojetiny bacha. Koupili jsme si s manželem starou hippie dodávku, abychom si připomněli divoké sedmdesátky. Dorazila ve stavu, kdy nemohla skoro ani jezdit. Manžel si dal ještě tu práci, že se to snažil zprovoznit, ale moc se mu to nepovedlo. Alespoň trochu to vylepšil, aby nám to vůbec dovolili prodat, jinak bychom neměli na výkup nákladních vozidel nárok. Dávejte si pozor, od koho a co kupujete. 

• Já jsem si nedávno koupil ojeté BMW, bál jsem se že náhradní díly budou hodně drahé, ale po tom co jsem našel levné náhradní díly na bmw z https://voton.cz/autodily/bmw jsem si oddychl. Ceny jsou totiž více než příjemné.

• Kdo jste v poslední době řešil nákup auta, ať už nového nebo ojetého, tak můžete mi prosím poradit, kde ho nějak rozumně pojistit? A to myslím jak povinné, tak i havarijní pojištění? 

• Dobrý den, hele ať už budete řešit vlastně jakékoliv pojištění, tak doporučím se podívat vždy na online srovnávač pojištění. Já mám třeba dobrou zkušenost s online srovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ Tam si zjistíte nabídky od všech pojišťoven na pár kliknutí. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit