Přejít na výpis diskuzí
Ministr obrany Stropnický: Armády prokremelských trollů existují, to je zjevný fakt
21.11.2016 | red
335 příspěvků
-
Komediant asi mluvil na schůzce NATO s teploušem Semjonem Gayínkem a tahle blbost z nich vyhřezla!!!
Pod vedením amerických soudruhů vzhůru k Míru a trvalé prosperitě!!!
PCHE !!! -
Rusko dělá pouze to co dělají USA a další západní země. Dělá stejnou propagandu a tendenčně zaměřený výklad dějin stejně jako USA. V rozmístňování svých raket reaguje pouze na rozpínavost NATO pod vedením USA a vytváření vojenských základen u hranic Ruska. Za vším zlem na světě je tedy nutné hledat imperialistické a teroristické USA. Ty totiž bez válek a zbrojení nemohou ekonomicky existovat.
-
-
přééésně, Rusko je pro Novočesko spása
YEAH !!!
-
-
Protože neumím naklikávat zuřím a pláču!
-
-
Já mám z tebe jenom legraci ruský teplouši.
Hlasy si naklikej. Je ti to k hownu protože návšt+ěvnost ruské tiscali stoky je nulová.
99 procent nicků a hlasů zde patří tobě BTW zlej ruský trottle *15* *15* -
mám stejné informace
vivat Putin
YEAH !!!
-
-
My, američani, američanky a američančata nemůžeme žít bez teplých amrdólských prdelí!
-
-
ZlejBTWtrolle, ty olizuješ ruské zadnice. *2* *2*
Najdi si práci ty netáhlo. to že Simoně ukradneš nick na tiscálu tě neuživí *2*
-
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/421279-v-evrope-hrozi-riziko-terorismu-varovaly-usa.html
a nějaký v.l má větry z Ruska -
-
přéééééésně
YEAH !!! -
z Ruska ?? četl jsi ten článek ?
-
-
Ano četl ale reaguji na tento článek tímto článkem *3*
-
-
-
Stropnický blábolí nesmysly o proruských trollech. To jsou paranoidní představy.
-
http://www.cexpedice.cz/?product=havloidi
*5* -
tu?
-
Malá Simonka dostala na zadek a nesmí na tiscali.
-
-
máš někde odkaz ?
-
-
víme sajmon, tiscali.cz
-
-
-
21,1% Američanů si nemohou jídlo dovolit, v horším stavu je v EU jen Maďarsko a Estonsko!!!
-
-
Nekecej zlej ruský teplý trolle.
Lidé z ruska utíkají za lepším živote a platem do USA a EU
I haranti Putinovců studují v USA a EU:_
Tím že Simoně ukradneš nick ani tím že si za vteřinu prdeneš 10 bodů to nezměníš bezmocný ruský prasečí rypáku *15* *15* *15*
-