Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komediant asi mluvil na schůzce NATO s teploušem Semjonem Gayínkem a tahle blbost z nich vyhřezla!!!
    Pod vedením amerických soudruhů vzhůru k Míru a trvalé prosperitě!!!

PCHE !!!
  • Rusko dělá pouze to co dělají USA a další západní země. Dělá stejnou propagandu a tendenčně zaměřený výklad dějin stejně jako USA. V rozmístňování svých raket reaguje pouze na rozpínavost NATO pod vedením USA a vytváření vojenských základen u hranic Ruska. Za vším zlem na světě je tedy nutné hledat imperialistické a teroristické USA. Ty totiž bez válek a zbrojení nemohou ekonomicky existovat.
    • přééésně, Rusko je pro Novočesko spása

YEAH !!!
  • Protože neumím naklikávat zuřím a pláču!
    • Já mám z tebe jenom legraci ruský teplouši.
      Hlasy si naklikej. Je ti to k hownu protože návšt+ěvnost ruské tiscali stoky je nulová.
      99 procent nicků a hlasů zde patří tobě BTW zlej ruský trottle *15* *15*
    • mám stejné informace

vivat Putin

YEAH !!!
  • My, američani, američanky a američančata nemůžeme žít bez teplých amrdólských prdelí!
    • ZlejBTWtrolle, ty olizuješ ruské zadnice. *2* *2*
      Najdi si práci ty netáhlo. to že Simoně ukradneš nick na tiscálu tě neuživí *2*
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/421279-v-evrope-hrozi-riziko-terorismu-varovaly-usa.html

a nějaký v.l má větry z Ruska
    • přéééééésně

YEAH !!!
    • z Ruska ?? četl jsi ten článek ?
      • Ano četl ale reaguji na tento článek tímto článkem *3*
  • Stropnický blábolí nesmysly o proruských trollech. To jsou paranoidní představy.
  • http://www.cexpedice.cz/?product=havloidi

*5*
  • tu?
  • Malá Simonka dostala na zadek a nesmí na tiscali.
    • máš někde odkaz ?
      • víme sajmon, tiscali.cz
  • 21,1% Američanů si nemohou jídlo dovolit, v horším stavu je v EU jen Maďarsko a Estonsko!!!
    • Nekecej zlej ruský teplý trolle.
      Lidé z ruska utíkají za lepším živote a platem do USA a EU
      I haranti Putinovců studují v USA a EU:_

Tím že Simoně ukradneš nick ani tím že si za vteřinu prdeneš 10 bodů to nezměníš bezmocný ruský prasečí rypáku *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší