Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jsem se rozveselila a prdla jsem si, no a koukám zase jsem na tý svý káře připosraná, to koukáte co.. *10* *10* *10* *10*
    • Zlej ruský homosexuální BTW deebilní trolle, když tu hodláš krást lidem nicky a navážt se do vozíčkářů tak se nech léčit duševní zrůdo a mrzáku
      • Jak vidíš, tak se navážím sám do sebe, ty paranormální zrůdo.
        • zlej ruský trole, s tím kradením nicků už jsi opravdu trapnej.
  • Doporučuji poslechnout si dnešní :Jak to vidí z ČRO archivu.Najdete tam hodně odpovědí.
  • Zase tipycky cesky diskuza. Celá v duchu - za PRACHY fšecko. Vlastizrada taktéž za prašule.
  • Dva roky češtiny jsou na teploušovi Semjonu Gayínkovi znát, už umí dát 3 věty a neustále je opakovat!!!

SPLASH !!!
    • Na tebe nemá, ty jsi tady ten nejchytřejší.
      • víme sajmon, je
      • to my všichni novorosijci

YEAH !!!
  • Já sice jsem smradlavá, zasejřená Simona ale budu se snažit, aby mě na gynekologii zbavili toho sejra a pak deratizace filcek , co taky mám. To víte, když musí člověk nosit pemprsku, tak se ta údržba toho mého páhlaví, prodraží.
    • Ty jsi jen ruský teplý koookot BTW který tu lidem krade nicky
      • Ano kradu nicky, podvádím z bodováním a vždy a všude lžu, to je taky pravda. A co s tím naděláte, Simonu nepředěláte.. *2* *2* *2*
        • Ano kradeš lžeš a podvádíš ruský BTW prase.
          Nic jiného vás psychopat Lenin, jehož zdechlina se dnes rozklládá v myším oleji nenaučil *5*
          • Já jsem ve třech urnách a v myším oleji.. *2* *2* *2*
            • Ty jen nonstop smrdíš na tiscali, zloději nicků ruský BTW chudáku
  • Já jsem ale šikovná a bohatá. Zase za dva měsíce nuly,. Jsem ráda že se užíráte vzteky i závistí
    • Tak nezáviď a najdi si práci zlej trolle, ty ruský netáhlo.
      Tím že Simoně ukradeš nick na tiscálu nezbohatneš *15* *15*
  • Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
    Od 1 zaří mám vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky..
    • Ruský teplouši, zloději nicků a podvodníku s hlasováním BTW zlej trolle.
      Ty se neluč. Ty tu hniješ každý den nonstop vandráku *1* *1* *1*
      Je hezké že Simoně závidíš.
  • Simona je holka a uvádí pro tvé rusko mooc nepříjemná fakta.
  • 60 pandurů a 6 gripenů to jim ukáže :-)
  • Lidé bezpáteřní a bez jakýchkoliv morálních zásad. Současná KSČM je stejně jako nacistická NSDAP zločineckou organizací. Čerstvé důkazy podali dva její představitelé Vojtěch Filip a Marta Semelová.

Největším důkazem, že Česká republika je zcela svobodnou a pro někoho až přehnaně liberální zemí je soudružka Semelová sama. Kdybychom jednali v duchu komunistického režimu, tak dotyčná fanatička nesedí v Parlamentu, ale v cele smrti na Pankráci, kde by čekala na popravu oběšením. Po celé republice by lidé sepisovali petice, ve které by pro ni žádali nejtvrdší trest se slovy „čubce čubčí smrt“. Místo toho dotyčná bez problému a veřejně hlásá svoje nenávistné lži.
    • O žádných peticích nevím, ale připouštím, že je někdo z tlupy "umělců" organizoval na sociálných černých dírách jako na Chánově či v "uprchlických" sídlištích ale hlavně okolo Práglkavclu.. Vede se tu super Česká diskuse. Jen se nadává a využívá sprostých slov do kterých se vsune "něco" a pak si s tím trouba počítač neporadí.
      K stropnického blekotání. Jako ministr obrany se řadí k výše uvedené tlupě.On naopak překrucuje historii konfliktů, zvláště II. Sv. války. Papá překrucování průběhu a výsledků této války v pseudodokumentech. Nevadí ještě pokroucenější jejich české překlady-komentáře.
      Je to v duchu dodokratického stylu "historiků" z EUUSA. Jedním z cílů je rozeštvání současné společnosti a také její oslabením proti falšování a lžím médií. Typický je přístup ke zpravodajství válce na středním východě.Příkladem je zpravodajství z bojů o Alepo v Sýrii a o Mosul v Iráku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší