Přejít na výpis diskuzí
Nevděčným uprchlíkům nebyl život v Česku dost dobrý. Ale stejně je chceme zpátky!
5.4.2016 | Dalibor Olšanský
96 příspěvků
-
... nevysiluj se, primitivní trubko s malým a hloupým, už zde nejsem, nauč se psát :)))
-
jo jo takto se mi všichni posmívají! Prej primitive! Ale copak já můžu za to že mi mamu poskákal nějaký orangutan?
-
ano ano a na všechny se moc moc zlobím. Protože kolikrát jdu po městě a najednou přiletí facka.A hned druhá.Volám au au to bolí. Ale za všechno mohou moji zparchantělí rodiče.
-
... celá tvá famílie, ubožáku :)))
-
... s primitivy nediskutuji, s tebou na prvním místě, tvá tupost je bezkonkurenční :)))
-
... je ohromné, jak zde tráví stovky zdegenerovaných hodin největší česká spodina :)))
-
... jsi absolutní krypl :)))
-
... si debílek, známá to věc :)))
-
... bláboly trapáky, který má pravopis osmiletého děcka, nelze číst a brát vážně :)))
-
jejda to byl dnes nářez, zase mi moji zparchantělou matku vykopali z Kaufladu.Tak se nedivte mám zlost a kopu bezmocně okolo sebe.....
-
O tom něco vím a chci upozornit po roce 1945,1948,1968 odcházela od nás inteligence a ne sebranka,ale to musí důrazně a nahlas říkat naše vláda a lehkoživky zastupující nás v EU.
-
A kdo vás tady drží? Jste přece občanem EU, tak můžete jí klidně pracovat do toho Německa. *3*
-
Jako kritik,který vyjadřuje svůj názor a dalších přemýšlivých přátel souhlasíme s názorem.Co tato deformacie způsobila za 26 let to nemá ve světě obdobu.Já dám osobně nějakému dítěti ,podotýkám českému na oběd nebo na zdravotní péči ,ale ne přivandrovalci,který se tady nepodílel daněmi apod.
-
... správně :)))
-
... tobě středověk nosit nemusí, trapáku:)))
-
... neber si to tlamy většinu lidí v ČR, na 99% z nich nemáš, troubo :)))
-
... neptej se, jak je třeba stavět se k totálním zdegenerovancům tvého kalibru :)))
-
Musím se zastat p.Chovance,který toto tušil a několikrát řekl,že nebude dělat cestovku.Myslím si,že proto je Němci vracejí a věřím,že je naše orgány poženou za jejich peníze šupity presto zpět do Iráku.
-
... jenom primitiv přiblble opakuje pojem "sluníčkář" apod. :)))
-
zahráli moc pěkné divadlo.Ale ten n a h o ř e to všechno viděl a dnes rozhodl jinak. Předně si banda myslela, že už se tady nikdy nevrátí.I začali dnes pohotově házet špínu na zdejší pomoc.Prý se vše kupovalo ve slevách, voda byla ta nejlevnější a skromné bydlení až ve třetím patře! Takto to dnes nahlásili německým mediím! Ale zasáhla vyšší moc - a němci rozhodli, že je přeci jen vrátí! Panečku tak to bude radosti.Ti budou skučet a spílat systému.Ti budou nadávat! A my všichni s obrovským zadostiučiněním se budeme chlámat, chechtat prstem ukazovat.Protože TOTO se hostitelské zemi nedělá. Všichni přivandrovalci jsou nositelé potíží.A takto je třeba se k nim po celou dobu jejich zpackaného pobytu stavět!