Přejít na výpis diskuzí
Nevděčným uprchlíkům nebyl život v Česku dost dobrý. Ale stejně je chceme zpátky!
5.4.2016 | Dalibor Olšanský
96 příspěvků
-
... Olšanského bláboly jsou známé, ale tradičním pitomečkům zde to vyhovuje :)))
-
Právě jste mi vzal podobný názor jako máte Vy.Chci tedy doplnit,co je to za dopravce,který jim dal autobus a jak jsem viděl ,byl nový a zaneřáděný.Nechápu brekot těch šoferů a nedivím se Němcům,že je považovali za převaděče. Té organizaci ,která je sem tahá bych udělal hloubkovou kontrolu zda nemá nějaký kriminální podíl na tahání těchto cizinců do republiky.Připomínky toho Iráčana bych nebral na lehkou váhu,protože na každém šprochu je pravdy trochu.Stejně jako ministr bych zarazil této neziskové organizaci ?Dovoz těchto lidí.Je tady moc otázek co to je za divadlo.A že nás u Němců pomluvili jsem přesvědčen na 150%Ovčani přestaňte skákat na tento typ lidí.Každý Arab si s Evropanem vytře záda to psal již Karel May.To jsou velice neseriozní lidi.Myslím,že Babiš by mohl vyprávět jako pracovník PZO.
-
Další falešný článek jednoho redaktora. Je mi z toho zle.
Ministr Chovanec se zachoval profesionálně.
Problém je ale v Generaci 21, co jim naslibovala za peníze daňových poplatníků a naprostém chaosu v EU, kde se nectí žádná pravidle a zákony.
Brusel je out a nestřežené vnější hranice EU nahrávají podobným praktikám.
Evropští politici se odsoudili na smetiště dějin. Volby jsou jen fraška. -
Tihle a nejen tito., tu přišli většinou a hlavně z parazitní vychcanosti, která jak se zdá, není cizí ani křesťanům..Tohle je skandální drzost a sprostota, za to ještě citově vydírat a urážet ty., co chtěli pomoci, přivezli je sem..opravdu, jako s cestovkou..i s vědomím, že když tedy "utíkají před válkou", je potřeba jim pomoci..a bez poukázání na to, že by tedy měli správně zůstat hned v první bezpečné zemi a ne jít jen tam, kde se jim to hodí, či nehodí..Není vůbec pravda, že si nemá hostitelská země dávat podmínky, naopak má, kdo říká, že nemá, či dokonce nesmí..! Tohle citové i jiné vydírání už přestává lidi dojímat a strkání děcek, před kamery a různé jiné komedie také..Stát se macešsky nestará o vlastní občany, bezdomovce, matky s našimi dětmi, důchodce i nemocné, ale umí se o to více starat o úplně cizí.. a to právě a zcela absurdně na úkor a dokonce i za peníze vlastních občanů..S takovým vydíráním, obrácenou diskriminací, šikanováním a málem už i vyhrožováním..ať jde každý "aktivista a sluníčkář " , včetně "neziskovek" ,co se stejně starají akorát o cizí a jiné..doslova do "zadku" !
-
Zajímalo by mně jak pan Olšanský přišel na to, že " se Česko rozhodlo ".
Alespoň mě se nikdo neptal. Olšanský zřejmě sám sebe pasoval do role
mluvčího všech Čechů. -
Imigranti k nám přináší středověk, tedy i ten katolický. Generace 21 je skupina skrytých
importérů mohamedánů do střední Evropy, a jestli pak víte, že taky za naše daně... -
Jeste jeden prispevek... U nas se vubec nehovori o novych obyvatelich z afriky, ale jiste vsichni mame poneti o tom, ze v africe je mnoho humanitarnich programu, co tam vozi jidlo, vodu, stavi tam skoly a uci, doktori jsou tam take v ramci humanitarni pomoci zdarma.
Tuhle jsem koukal na jedno video noveho obyvatele africkeho puvodu...
https://www.youtube.com/watch?v=lo9Gmfd4Hdk
Z celeho projevu mi vyslo, ze slecna vyuzivala v africe vyhody humanitarnich pomoci plnymi dousky a kdyz se nasel mesias co ji zaplatil cestu a pobyt v evrope ocekava od evropy samozdrejme a prirozene ze i zde je vse zdarma... Planuje mit v evrope 5 deti a rodinu....
Jen zde v evrope si stezuje na diskriminaci... Ze preci ma uplne stejny narok na to aby ji system zivil, vcetne potomku, stejny narok jako jakykoliv jiny evropan
Uprimne me nikdy nenapadlo za jak samozrejme maji v africe to, ze evropa jim tam vse vozi zdarma. Na duhou stranu pak chapu, ze pokud vyuzivaji sluzeb humanitarnich pomoci a prijdou do evropy, zazijou sok, ze zde se k nim uz tak usluzne evropani nechovaji. -
Olsansky mluv ci v tvem pripade blij pouze sam za sebe. Vetsina lidi v CR tady zadne vyzirky ani jejich vdecnost nechce a nepotrebuje. Uz tak je tu dost politiku, senatoru, uredniku na vsemoznych zbytecnych uradech a cikanu. Myslel jsem, ze nejvetsi srackomet na Tiscali je tvuj kolega Ondracek, ale ted uz si tim nejsem jist:-)
-
tato vláda je plná vlastizrádců
-
uprchlík turista se z ničím netáhne,všechno zahodí do škarpy,protože ví,že další noc znovu dostane výbavu a žrádlo
-
špinavé zrůdy
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/399598-odesli-bez-jedineho-slova-prijati-krestansti-uprchlici-ze-syrie-utikaji-z-polska.html
-
Uprchlik utika ve vetsine pripadu s holou pldeli.Uprchlik-turista tahne 3 kufry za pldeli .
-
ony to spíš byly vychcané vyžírky které toužily podívat se do světa. Za cizí peníze.A když už byli tady tak vyčuraně vyfičeli do DDR.Taky dobře.Nicméně je to brutální ponaučení, že přivandrovalce je třeba hnát od Evropy.Nemá to vychování je to neskonale drzé, sprosté a neponaučitelné,Místo této bandy je výhradně v Africe.Tam začali - tam musí skončit.Tady není místo pro expedimenty bubáků!
-
už jsem dal podřízeným příslušné rozkazy. Vyšleme speciální komando které uprchlíky unese zpět k nám a budeme je hostit třeba násilím....
-
Co to máme za debilní vládu. Natáhne sem několik desítek slimáků a ještě si naivně si myslí, že nám budou vděční. Houby s octem. Vždyť to jsou všechno vychcaní šmejdi pro které jsme byly pouze dobrá přestupní stanice a naše vláda stádo užitečných idiotů. Ať si je tam Němci nechají, když mají takových šmejdů stále málo. Pokud by je vrátili, tak ihned odlifrovat zpět do jejich vlasti.
A blbí lidi, dávejte peníze různým organizacím. Tady alespoň vidíte co se za ty peníze uskuteční. Zase sem jenom dotáhnou opět nějaké vychcané slimáky. -
tak trochu humorneji....Iracani utíkají před válkou, válku tam začali americani, kteří napadli irák a svrhli vladu. Načež se snažili vycvicit nové, svoje ozbrojené složky z těch co předtím nemakali (bývalí vojaci to být nemohli a ti co měli před válkou co dělat Měli co dělat i po osvobození....) a dosadit vlastní vladu, a kdyz si rekli, že dál už toho vycvicili , ponicili, rozestvali dost a že se to tam bude prát i bez jejich angažmá, tak se rozloučili a.... A .... S humanitou tohle politické divadlo nemá nic společného... Jenom jsme zbytečně vyhodili prachy za blbosti.. Kdybychom naložili 25 humanitárních pracovníků a převezli je pomáhat do oblasti kde jsou tisíce uprchlíků toužících po pomoci s varenim, uklizenim, stavbou pristresku... Nebo já nevím co jim tam chybí... Tak třeba se stavbou silnic, výběrem daní, mítneho a podobně, s vytvářením schodkoveho rozpočtu, školskeho systému kde je důležitý počet žáků a ne co se naučí... Myslím že i v uprchlickem táboře lze zasit zrnko naseho evropského blahobytu.... Jistě by to bylo jednak levnější, jednak efektivnější a jednak až tam uvidí jak super systém to to je, a uvědomí si , že zatímco my musíme řepku vypestovat, rafinovat, dotovat a pak vysvětlovat ze to sice jede hur, ale zase o to více to stoji, jim teče ropa ze země sama... No a když je navíc naučíme co je kulaté razítko, to by v tom byl čert aby se tím ta jejich válka nevyřešila...
-
Pane Olšanský, sluníčko naše, nač ta manipulace?
Migranti byli pozváni do České republiky, podmínky, které jim zajistily bezpečí jim byly málo, tak šli do lepších ekonomických podmínek v Německu, které jim možná udělí asyl. Tečka.
Nikdo po migrantech nechtěl nějakou vděčnost - proč tohle v článku podsouváte. Možná vděčnost očekávala Generace 21 - to ovšem kromě nich a migrantů nikdo neví. Ale ti "zaprdění Čecháčci" rozhodně nečekali jak píšete, že tu bude někdo "padat na kolena".
A proč žádá ministr vnitra ČR vysvětlení? Protože byla porušena pravidla pro přijímání uprchlíků, podle nichž asyl uděluje první bezpečná země. Tedy v daném případě Česká republika.
Německo samo odmítá možnost, že by si uprchlíci mohli svévolně vybírat zemi, kde chtějí trávit svůj asyl.
Očekávám, že to všechno na těchto stránkách uvedete na pravou míru. *4* -
špíny muslimsko-křestanské,narval bych jim do rypáku jitrnici
-
Nikdo neřekne, že uprchlík v Německu má daleko lepší životní vyhlídky. Když v české republice člověk nastoupí do práce tak co dostane? 9 900 Kč. 58 70 Kč hrubého kolik je čistá mzda? Kolem 45 Kč. za hodinu. Tuto žebračenku ať si vláda nechá, za toto sed nedá vyžít. Důchod dostane pracující podnikatel 5 700 Kč za měsíc.
Kolik mají, lidi co dělají zprávy v ČT. ať sdělí své měsíční příjmy, nebo taky pracují za minimální mzdu? Co nám říká vláda? Vláda se vždy chová zodpovědně, to jsou řeči přihlouplých ministrů. Poslanci si odhlasovali nárůst o 7 000 Kč/měs.
V Německu má dělník na stavbě min. 11,10 Euro - 14 Euro. 300 - 380 Kč. hod. To je snad rozdíl mít 45 Kč nebo 300 Kč. Já bych v tomto státě taky nebydlel.
Naše vláda je vláda gaunerů lumpů, zlodějů a co justice, samozřejmě justiční mafie.