Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle ´ čtyrka bez kormidelníka ´ pude ke dnu ! !
  • Žádné volby nebudou!! Bude defenestrace to je jediná cesta... *16* *16*
  • Tato zločinecká organizace na všech úrovních konečně zmizí z politické scény.
    Já pravicový volič budu volit KSČM, protože vládní strany včetně ČSSD rozkradly tuto zemi.
    U voleb vám to spočítáme vy ku...y bezbožné zlodějjské !!!!
    • Nečas v Rožnově si již nepřejeme, přestěhujte se mezi své "čisté" (špinavce) do Litoměřic!
  • A kanonizaci svatého Petra, Miroslavi, Přemysla a Bohuslava provede za schválení církevních restitucí církev velice ráda.
  • Pravičáci už jsou podělaní i za ušima, už se ohánějí banánama!!!
    • Tak tohle jsem psal já!
  • Rátha bych nechal tam kde je , až za ním přijdou ostatní z poslanecké sněmovny a vlády , tak jim tam bude dělat průvodce *1*
    • Jenom magor může věřit tomu, že tam půjde za ním některá z těch koaličních sviň...... Svatá čtyřka? Proč nebyla svatá za vlády toho lampasáka Topola a jeho kámoše Ička?
  • Je to dobré,to jsou ti nejlepší!S nimi to určitě vyhrajete. !!!Víc zprofanější tak být nemohou,ještě vám chybí Peake a jste komplet.
  • http://www.czechfreepress.cz/ekonomika/jak-dlouho-se-nechaji-lide-okradat.html kx2
  • Doufám že na podzim bude již tato zločinecká organizace postavena mimo zákon.
  • Tak tím mají volby jasně prohrané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit