Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bejvalej komunista je jako bejvalej cikán *11*
    • 100% PRAVDA. *11*
  • ta svatá čtveřice co spadla z měsíce nemá ani trochu studu,tak at jdou k volbám pro ostudu.omlouvám se všem i já jsem je volila,ale v posleních letech se studem polila.stidím se za vás pane nečas,paní němcová - u vás jsem si myslela,že jste čestná žena,nemocí těžkou políbena a snad věřící,co čekáte na věčnosti myslíte,že odpuštení------- *16* *16* *16* *16*
  • Vsechno kandidati na pekne ubytovani se zamrizovanym vyhledem. Jen psychicky naruseny jedinec by uvedene osoby mohl povazovat za duveryhodne *5*
  • Pravičáci už se nás, poctivejch komunistů tak bojí, že nám kradou nicky. Po revoluci jim znárodníme všecky majetky, zlodějům!!!
  • Jeden větší pako než druhý.
  • Nasadit Sobotku s VUMLem jako svatého do voleb je projevem zoufalství.
    • Nebo nehorázná DRZOST!!!
      Ale oni si to přece mohou dovolit díky své oblíbenosti u národa.
  • trefny nadpis-akorat mi tam chybi duce a pikolik. vyhrat musi i kdyby vatikanu se vratil prazsky hrad!
  • Myslím si nyní, že dr. Rath položil tu největší oběť za svůj politický život.

Byl donucen za svou tvrdou kritiku obětovat svůj životní styl a svobodu a stal se skutečným politickým vězněm... za to mu náleží veliká úcta a obdiv a poděkování!!! Věřím, že se své spravedlnosti domůže.. a bude třeba skvělým prezidentem ČR...

Chtěl bych ještě dodat, že pan Rath má oproti vám pravicově smýšlejícím noblesu a charakter. Báli jste se jeho kritiky, bystrého úsudku i rétoriky. Hysterie vámi ovládaných medií a atmosféra lynčování, kterou jste navodili, byla neskutečná a nedá se na ni zapomenout. Vaše rodné vládnoucí strany nejsou stranami, ale zlodějskými mafiemi. Historie to posoudí přesně a není to daleko.

.
    • Myslím si ,že pan David Rath vůbec není čistý a pokud se nalézá,právě tam,kde je ,tak si to
      zcela jistě zaslouží pro svoji chamtivost.Chamtivost je jeden ze sedmi smrtelných hříchů.Sedět jednou prdelí na třech placených postech ze státní kasy je opravdu nestydatost a už pro tuto okolnost já za sebe ho mám plné zuby.Moc často jsem ho poslouchala co povídá v poslanecké sněmovně a ani náhodou jsem nevěřila tomu co povídal.Určitě je to velmi inteligentní člověk,ale taky všeho schopný.Je škoda,že právě tací
      lidé nemají dost vyvinutý smysl pro čet.Za něj bych nedala ani pětník.Je s podivem,jak se mohou jeho kolegové ochotou přetrhnout,když jde o peníze.I to má vypovídací hodnotu.
  • ODS a celá pravice by měla jít s okamžitou platností do prd*le. Já budu určitě volit levici.
  • Kdyby,i když ODS volit nebudu,jsem po revoluci provozoval katovské řemeslo a rozhodoval koho si mám pozvat na přátelský pokec s katem,tak bych si vzal tuto svatou čtvěřici.Ti se na zbídačení této země podepsali dost.
    • Tohle jsem taky nepsal já; tak blbej přece nejsem!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit