Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 150 000 sympatizantů když pošle 100 kč, tak bude na kauci a David Ráth bude opět v PS kritizovat zlodějskou pravici. Chcete se připojit? Pomozme mu . Čekáme na číslo účtu. obhájce
  • To jim poradil volební manažer Drobil. Chytrý chlap.
  • Atˇ jdou všichni radši skutečně pracovat a za minimální mzdu. Stejně dělaj jen ostudu celému národu. Já na ně platit ty nehorázné daně nechci. CHci plat za který se dá žít.
    .
    • Tak začni skutečně pracovat, jako já!!!
  • Vždy jsem slyšel jen o svaté trojici. Ale když čtveřici, tak potom ve složení Vondra (Promopro), Barták (Tatra, Pandury), Bém (dopravní podniky a tunely všeho druhu)
    a jeho přítele, schopného personálního manažera . *11*
  • Myslíte,že to lidi zase sežerou jako u TOP a VV v roce 2010? Viz John a Trautenberk ? Kašpárky vystrčit dopředu, aby ti vzadu mohli v klidu krást?
    • Sobotkovci zamávají stádu buřtem před čenichem a stádo půjde volit ČSSDKSČ. A budeme zpátky v rudých s.ačkách.
      • Ty souhlasíš s touhle zlodějskou vládou?
        • Asi jo, bo je natvrdlej.
  • Pravičáci už jsou podělaní i za ušima.Proto se zde bojí dát si svojí značku.Píší raději svoje pravičácké sprostoty pod mojí značkou.Jsou zralí na co nejkrutější odporažení,na katovských mučírnách.
    • Tohle jsem psal já a jsem na to hrdej, mám maturitu, potom že jsme všichni hloupí.
  • Jistě. A té kampaňové tváři Svobodovi mezitím podtrhli nohy v radě hl.m. Prahy, jak jsme viděli téměř v přímém přenosu. ODS je plná gaunerů, zlodějů a tunelářů na vysokých postech, jen blbec by znovu naletěl na poctivého pana Svobodu, když ví, jak se k němu spolustraníci chovají....
  • Svatou ? *5*
    • Vlastíku, na ten nick pozor - P. Sobotka bude odstraňovat u ženských jmen koncovku "-ová", takže se potom s Vlastičkou budete jmenovat stejně a lidé si vás budou plést...Raději si nick změň včas, píšeš docela sympaticky...
  • Pokud budou pravičáci ve zneužívání našich značek pokračovat,tak jim bude třeba,po revoluci,sťuknout jejich pravicové huby,deset až patnáct centimetrů vlevo.Pak je budou mít akorát.
    • Tak tohle napsal nějakej chudáček, nikoliv já, velkej Klas. Ani zrno nazmar!!!
  • Máte na mysli Klub Sexuálně Činných Mužů ? (KSČM) nebo co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit