Přejít na výpis diskuzí
Politická žumpa našla své dno. Okamura se spojil s Velebou, přibrali i Vodičku
12.9.2016 | Tomáš Chalupa
325 příspěvků
-
Na rozdíl od občanů PL a pobaltských zemí naivní občané ČR nevyjadřovali žádné obavy z Kremlu, třebaže ruské tajné služby považovaly naši ČR za nepřítele číslo 1.
šéf karlovarské regionální TV Duha ( sledují ji majitelé kabelových TV a satelitů ) Karel Soukup uvedl, že mu ruští „podnikatelé“ nabídli 10 mil. dolarů za většinový podíl v jeho TV s tím, že další milióny dodají, pokud TV bude vysílat zprávy pouze dle jejich pokynů.
Další ruská snaha zmocnit se naší TV a šířit propagandu Kremlu. -
-
No a kdo platí ČT, tady Chalupu, na Seznamu Peheho a spol.za vlezdop r delství USA a EU a za kavárenské pravdoláskařské kydy ? K nezávislým informacím se dnes už skoro nedostaneme a pokud ano, tak je hlavní servery nebo ČT prostě odříznou, všude sdělí, že jsou prokremelské a že lžou!!! A zase nahání lidi s jinými názory než poklonkování USA, NATO a EU, umlčují, zakazují. Zase platí staré "Kdo nejde s námi, jde proti nám! teď to ale neříkají KSČ ale novodobí vládcové a všichni co vědí, co je správné!!!!!! Nevíte, jestli již začaly soudní procesy s novodobými politiky typu Busche apod, co rozpoutali války v cizích zemích a nechali pozabíjet nevinné obyvatelstvo a nebo lidi jiného, než "správného přesvědčení?
-
-
paráda,konečně je koho volit narozdíl od těch žump a křiváků typu ODS,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL a podobných hnusů
-
Proč politická žumpa? Tak autor článku označuje každého, kdo nesouhlasí s invazí migrantů do Evropy? Já za politickou žumpu naopak považuji Schwarzenberga, Štětinu, Kalouska a jím podobné.
-
V ČR nevládne žádná pravice jak tu křičí Putinova pátá kolona ale jejich komunističtí zločinci z KSČ a StB. Pouze dnes mají podnikatelské a pravicové převleky. že ANO:
Zemanova druhá manželka (93) po mateřské dovolené pracovala ve firmě Mold Vin CZ bolševického přítele Miloše Zemana pluk. Zdeňka Zbytka, velitele tankového pluku ve Slaném, se kterým chtěl pluk. Zbytek v 11/89 rozdrtit protibolševické listopadové demonstrace.
Pluk. Zbytek je dnes je rád, že listopadové demonstrace 89 tanky nepotlačil, nebyl by miliardářem, nevlastnil by luxusní nemovitosti na Šumavě ( líbí se mu i Národní park Šumava, který mu brání v expanzi ), nedotlačil by Zemana, kterého list The Washington Post nazval mluvčím Kremlu, do prezidentského křesla, -
-
... a my křičíme, hermafrodite Simone, ty který děláš hajzlbábu na Tiscali, jdi do prdeléé :)))
-
-
Já jsem hoka Simona.
pokud ti to vadí tak se nech léčit nebo zplynovat ruský teplouši *5* -
-
... ty nejsi holka, ty jsi hermafrodit Simon a ještě jsi pitomeček :)))
-
-
Já jsem holka Simona a komu se to nelíbí ať si perdel políbí *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Pan Chalupa je známý ODSák,kde se po revoluci soustředili všichni komunisti,kteří odhodili rudé knížky a začali podnikat pod hlavičkou ODS. Tenhle pán by si mohl ušetřit svůj verbální průjem na adresu pánů veleby,Okamury a Vodičky, kterým nesahá ani po kotníky.ODS je na odpis a zůstali tam jenom skalní soudruzi Němcová,Benda,Sobotka apod. Dokonce i Klaus to tam zabalil.
-
-
A s gaunery s ODS se spojila v OPO smlouvě jiná parta gaunerů - ČSSD Miloše Zemana.
Také prolezlá komouši a skandály že.
-
-
Kdo ve Francii podporuje rozbití EU? Le Penová, A kdopak ji plátí? Kreml.
Také na hubě velká vlastenka je jen vlastizrádkyně která má ve službách Ruska
rozbít a oslabit EU. Mocného konkurenta pro ekonomicky chcípající rusko.
EU by měla urychleně zakázat kandidovat stranám které jsou placeny ze zahraničí. To jest totiž vlastizrada že.
Financování Kremlem Mariny LePen (která dostala na účet několik miliónů eur od První česko-ruské banky na svoji volební kampaň za to, že podpořila Putinovu anexi Krymu, je všeobecně známé.
ruským tiskem proběhla informace, že v 2/016 Marina Le Pen požádala Putina o další milióny -
Příští poslanecké volby vyhrají JAPONCI, SudeckoNěmeckoIslámské strany budou emigrovat do Turecko-Evropského koncentráku!! *8* *1*
-
-
Máš v tom zmatek Ivane.
Státy na koncentrační tábory změnil tvůj ruský komunistický režim. Občan nemohl odejít.
Dokonce bez povolení úřadů nemohl ani odjet na zahraniční dovolenou.
Pokud se ti v demokratické EU nelíbí můžež z ní kdykoliv odejít jinam. To je svoboda co.
Takovou tvůj ruskej komouš lidu nikdy nedal. -
-
Kubo
Jenže nyní může vyjet na dovolenou pouze malá část obyvatel. Jsou to, politici za erár, doktoři, učitelé, úředníci, manažeři a snad někteří cikáni a důchodci papaláši. Ti berou platy které jim to umožňují. Ale většině obyvatel nemůže. Nemají sociální jistoty a díky zlodějům a zkorumpovaným žijí na hraně existence. Kdyby byl nárust dětí jako za komoušů tak by bylo na hraně podstatně více rodin. A ta poznámka o demokracii je vtip. Strany, které byly zvoleny na základě svýc slibů tyto zásadně nedodržují. -
-
To že si občané zvolí špatné strany je problém občanů - ne demokracie.
Demokracie je o moudrosti a rozhodování. Pokud se občané rozhodnou blbě tak 4 roky trpí.
Lidé na dovolenou běžně jezdí takže nekecjte že ne.
Ti gauneři ve vládách ČR jsou většinou vaši překabátění zločinci z KSČ.
-
-
Další výblitek chorého zakomplexovaného mozku.
-
-
Na lži a výblitky je expert tvůj ožralý lhář Miloš Zeman. *5*
-
-
Tak vyhrají u nás Japonci s Čínou a Havloidi i s tebou půjdou do protektorátu Turecko- Německá Unie! *1* *1* *1*
-
-
O tom kam kdo půjde už nerozhoduješ nyní nulo z kádrového oddělení KSSS
-
-
-
-
Bla, bla, bla. Jsi ksmíchu. S blby tvého typu se nediskutuje, ti se rovnou posílají do prd.....
-
-
Vy Putinovci diskutovat totiž neumíte,. Jiné názory po komunisticku totiž nesnesete.
Jenže základem demokracie jsou právě jiné názory a volba.
ne tancovat jak Kreml prdí.
Miloš Zeman ve své knize jak jsem mýlil v politice chválí velkého českého novináře Peroutku na kterého dnes plive. Tuto zprávu zmínusujte do bezvědomí.
Nic tím nezměníte fakt že Zeman je lhář který sám sobě protiřečí *15* *15* *15* -
-
Lidé, kdo je tento diskutér, že se ani neumí schovat za přezdívku, ale plivat slova umí. Ti lidé mají jiný názor než ty, tak mají takový názor. Stejně jako slovník Práglkavclu je i tvůj slovník slovníkem hulváta. Však tvoji kámoši v exekutivě již pilně pracují na tom jak, všem kdo nehajluje s vámi zavřít huby. A to bude demokracie? A mínusovat výblitky žoldáka médií nemá smysl. Je to jen postoj většiny k tvým ideám.
-
-
Máš v tom zmatek Ivane.
1. Vy Putinovci tu sprostě napadáte lidi jen proto že mají než Kremelské názory.
2. Nacisté podporují tvého putina. Putinův diktátorský režim jim totiž připomíná Hitlerův totalitní režim. Putinův člověk pořádal v rsku sjezd pro neonacisty ze zahraničí a je známo že Kreml sponzoruje neonacistické pidistraničky v EU aby s jejich pomocí EU rozbil a oslabil.
-
-
Vy Šapirovci diskutovat totiž neumíte. Jiné názory než ty z USA totiž nesnesete.
Jenže základem demokracie jsou právě jiné názory a volba.
Ne tancovat jak USA prdí. -
-
Dobře jsi mu to nandal, zaprděnému Simonovi.
-
-
Simon Semjon, Tečka.
Tyhle virtuální figurky které jsi tu vytvořil ty sám si strč za rudé trenky ruský buuzerante Bohouši *5* -
-
já jsem hoka Simona a jen jsem vyvrátila tvoje lži Putinovský teplouši Bohouši *5*
-
Tak proč na to reaguješ, když jsou podle tebe virtuální, Simone?
-
-
-
Jen jsi opsal můj text ruský chudáku.
Já nemám problém s jiným než americkým názorem.
Vy Putinovci začnete všem nadávat když zazní jiné než Kremelské názory -
-
Ale máš problém a velký. Kdo tu napíše jiný názor než máš ty, tak je hned Putinovec. Ano, upravil jsem část tvého příspěvku s tím, že si uvědomíš, že máš problém v hlavě. Je to však marné, je to marné, je to marné.
-
-
Putinovec jsi proto že tu Putinovu politiku podporuješ.
A jsi směšný když to popíráš.
Kdo fandí Spartě tak je logicky Sparťan. Ty podporuješ diktátora Putina takže jsi logicky Putinovec. *5*
-
-
-
-
-
-
Putin je fašista! To neříká ani Pražská kavárna ani CIA.
Toto říká putinův zahraniční stoupenec. *15* *15* *15* *15*
ř. bigotní katolík Roberto Fiore, zakladatel strany Forza Nuova, obdivovatel Mussoliniho, jenž sám sebe kvalifikuje jako fašistu,
Fiore tvrdí, že Putinovo Rusko je diktaturou á la Mussolini, proto Putina podporuje. *15*
Takže Putinovští fašisté - nedávejte jiným nálepky nacistů. *15* *15* *15* -
-
Vy mentálně opoždění blbečci co jste vypadli USA ze zadku. Kdybyste neměli Putina a Rusko, tak byste si ho museli vymyslet. To je zase ta vaše propagandistická žumpa.
-
-
Skuteční vlastenci nelezou do žádné zadnice. ani do americké ani do ruské.
Proto jste vy zdejší Putinovci tak směšní. Na hubě jste velcí vlastenci ale stále jen toužíte po návratu ruských totalitních pánů.
-
-
-
Jestli tady někdo smrdí jako žumpa, tak je to zaprodanec chalupa.