Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za vsechno muzou americani , zide a ..... Je nutne najit neprotele. Diskuze je perfektnia na urovni.Neni co k tomu dodat.
    • Ano, dá se tak říci. Nad nimi a tím vším budou stále nadnárodní monopoly a banky. V podstatě ani nevíme kdo všechno je vlastní. Mají krytí a dobře propracovaný systém. Celý svět je v podstatě jejich vazaly. Pak je vlastně jedno kdo vyhraje volby a které loutky se tam dostanou. "Oni" vždy na všem profitovali a profitovat budou *5*
      • tvoje bába je vazal ty sockoidní trosko, přestaň tady fňukat
        • Každý cikán podle svého koně hádá. *3* To chce klid. Každý tomu nemůže rozumět, chápu tě. *14*
          • Nezajímá mě jak vy cigoši řešíte své problémy. Já jsem tu za bílou rasu *15*
            • ...a zuřivého blba z neziskovky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • nesu Simonka, urazil si kokotka
  • Teplouš Semjon Gayínek by zase rád šoustal politiky, viz níže, prasák hnusnej!!!

PCHE !!!
  • Zas tu teplouš Semjon Gayínek prosmrděl 24 hodin v kuse!!!

FUJ !!!
  • Rozčilený historik poslanecké a mediální sféře.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tahnete-nekam-vzkazuje-politikum-historik-Vondruska-Rozcililo-ho-co-vse-se-delo-po-Babisove-vyroku-o-veprinu-v-Letech-453108
  • ... Oldřichu Kelare, vystup z kanálu :)))
  • https://www.hackread.com/anonymous-fancy-bears-hack-wada-again/

A jak se k tomu postavila opičí pinkálistka???

V. Williamsová okomentovala unik informací z databanky Světové antidopingové agentury (WADA).

WADA dovolovala užívat doping sestrám Williamsovým a gymnastce Bilesové „Byla jsem zklamaná, když jsem dnes zjistila, že moje osobní lékařské informace se dostaly do rukou hackerů a byly publikovány bez mého dovolení," říká v prohlášení Williamsová. Ta podle svých slov dodržovala pravidla amerického antidopingového programu, když žádala o dovolení užívat preparáty „výhradně pro terapeutické použití". Jak řekla Williamsová, prošla „přísný proces schvalování" užívání preparátů, když se dozvěděla o „vážných lékařských důvodech". Výjimka byla učiněna „nezávislou skupinou lékařů" podle „zákonných lékařských příčin".
  • A nebo "nesu, nesu Welebu, upad jsem s ní na Webu"

to se rýmuje ještě líp!
  • *14*
  • Příští poslanecké volby vyhrají JAPONCI, SudeckoNěmeckoIslámské strany budou emigrovat do Turecko-Evropského koncentráku!! *8* *1*
    • Máš v tom zmatek Ivane.
      Státy na koncentrační tábory změnil tvůj ruský komunistický režim. Občan nemohl odejít.
      Dokonce bez povolení úřadů nemohl ani odjet na zahraniční dovolenou.

Pokud se ti v demokratické EU nelíbí můžež z ní kdykoliv odejít jinam. To je svoboda co.
      Takovou tvůj ruskej komouš lidu nikdy nedal.
      • Kubo
        Jenže nyní může vyjet na dovolenou pouze malá část obyvatel. Jsou to, politici za erár, doktoři, učitelé, úředníci, manažeři a snad někteří cikáni a důchodci papaláši. Ti berou platy které jim to umožňují. Ale většině obyvatel nemůže. Nemají sociální jistoty a díky zlodějům a zkorumpovaným žijí na hraně existence. Kdyby byl nárust dětí jako za komoušů tak by bylo na hraně podstatně více rodin. A ta poznámka o demokracii je vtip. Strany, které byly zvoleny na základě svýc slibů tyto zásadně nedodržují.
        • To že si občané zvolí špatné strany je problém občanů - ne demokracie.
          Demokracie je o moudrosti a rozhodování. Pokud se občané rozhodnou blbě tak 4 roky trpí.

Lidé na dovolenou běžně jezdí takže nekecjte že ne.
          Ti gauneři ve vládách ČR jsou většinou vaši překabátění zločinci z KSČ.
      • Další výblitek chorého zakomplexovaného mozku.
        • Na lži a výblitky je expert tvůj ožralý lhář Miloš Zeman. *5*
      • Tak vyhrají u nás Japonci s Čínou a Havloidi i s tebou půjdou do protektorátu Turecko- Německá Unie! *1* *1* *1*
        • O tom kam kdo půjde už nerozhoduješ nyní nulo z kádrového oddělení KSSS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší